Izmantot seksam

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Jautaajums! Vai esat kaadreiz izmantojushas viirieti tikai seksam?
Man liekas,ka es patreiz esmu uz taas robezhas,kad gribas no vinja tikai fizisko un neko citu taapeec,gribaas zinaat cik daudzas no jums kaadreiz ir taa dariijushas un varbuut pat vel dara,vai arii viirieshi ir vieniigi kas izmanto sievietes seksam haha

:-P
24.11.2015 16:12 |

Reitings 254
Reģ: 20.11.2015
vienīgais ko nevajadzētu šādās attiecībās, pieņemt dārgas dāvanas no pielūdzēja ;) tas ir vienīgais.. un baigi uz emocijām spiest, melot. pārējais poh
24.11.2015 16:47 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Ā nu laikam vajadzēja piebilst, ka abas rezies nostrādīju fakta priekša - ka nekas vairāk nebūs. Tapat tas neko nedeva. Nu nezinu, manā skatījumā nav vērts, īpaši tad, ja tas cilvēks uz Tevi skatās TĀM acīm, bet Tev ir pilnīgi vienalga. Nē, nē. Klūda.

Ja to dara citu iemeslu dēļ, uzskatu un esmu lasījusi par to, ka sieviete ātri noveco..

Vot šis ir vienkārši wow! :D
24.11.2015 16:48 |

Reitings 489
Ziile-tas saucaas friends with benefits haha
24.11.2015 16:48 |

Reitings 254
šīs sievietes mēdz dēvēt arī par siržu lauzējām (l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)

dievinu sievietes, kuras ir tādas ! Es tam nespēju pretoties!

Saku kā ir.. Man nav lielākas motivācijas, kāda ir skrienot pakaļ šādām sievietēm.

Un ne jau viss ir dirty, katram sava vajadzība, es nenosodu. nekad nenosodīšu šādas sievietes.
24.11.2015 16:49 |

Reitings 489
Balkaanu Palaistuve- tu esi dzheks vaine?
24.11.2015 16:49 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
dievinu sievietes, kuras ir tādas ! Es tam nespēju pretoties!

Saku kā ir.. Man nav lielākas motivācijas, kāda ir skrienot pakaļ šādām sievietēm.

Un šādi rodas slimi stalkeri.
24.11.2015 16:50 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Bija man viens tads virietis, gribeju aizmirst ex, uzreiz pateicu, ka tas bus tikai sex, nekas vairak.
Ta tas turpinajas 3 menesus, kad visu izbeidzu, vins sutija trakas sms, kaut ko par pasnavibu un tadas neadekvatas lietas, meginaja iezeleinat.

Otrreiz tā vairāk nedarītu.
24.11.2015 16:52 |

Reitings 254
jā.. dream w
24.11.2015 16:52 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
nekad. es uzskatu ka tas mani kā sievieti pazemotu + es patērētu savu dzīves enerģiju, jo sieviete nedrīkst ar to nodarboties tikai, jo, atvainojos, niez. To dara aiz mīlestības... Ja to dara citu iemeslu dēļ, uzskatu un esmu lasījusi par to, ka sieviete ātri noveco.. Tāpat ir ar striptīzdejotājām, xoxo

Es gar zemi! :-D:-D:-D

Bet ja nopietni - kā tev šķiet cilvēki, kuri ilgākus laika posmus izvēlas dzīvot bez attiecībām iztiek? Tikai tā, ar draudzīgiem sakariem ;-) Tikai nevajag staigāt apkārt un beigi to reklamēt, cik tu stilīga un kā visus vari dabūt + jāzin kādus vīriešus tam izvēlēties. Bet, ja ir kaut mazākā nosliece uz drāmu, tad labāk nopērc Hitachi Magic Wand un ned.āz citiem smadzenes :-D
24.11.2015 16:56 |

Reitings 254
no pieredzes varu pateikt.. kad tas kļūst neaktuāli, turpināt- nestāsti melus, ka esi stāvoklī no cita, dzīvo citur, brauksi no lv prom, precēsies ar kādu.. NEMELO...
Ja nevēlies morālo teroru, draudus, draudus ka čalis sevi nogalinās , vai pat tevi nogalinās utt :D

vnk pārtrauc kontaktu, konkrēti pasakot.. bija tikai sex, un es vairs nevēlos tikties! punkts..

visur blok, maini nr. un aizmirsti.

Bet ja pavelkās uz čaļa draudiem utt. tad ir vāks.. jo apturēt tik aizvainotu cilvēku ir grūti.. viņš darīs visu, cik ļausi, lai pistu prātu :D

TAs tā ...

Ja iemanīsies pareizi rīkoties. Viss vienmēr būs labi..
Tas prasa pieredzi un pareizu rīcību..

Daudzas sievietes nemaz nav spējīgas už šo..

Bet emocijas ir vnk vērtas vairāk par visu.. ;) kuras sieviete iegūst, ja vēl pēcāk neļauj sev čakarēt smadzenes.. tad ir tā vērts. un vienmēr būs..
24.11.2015 17:04 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
jā, abpusēja seksuāla izmanošana:-P
24.11.2015 17:15 |

Reitings 5533
Nu, re un Ģirts aka Balkānu Palaistuve ir viens no brīnišķīgiem piemēriem, kāpēc es saku, ka jāzina ar kādiem vīriešiem var atļauties jebkādas attiecības, tajā skaitā tikai seksu bez saistībām :-D
24.11.2015 17:16 |

Reitings 254
nav jau vērts abiem būt apzinīgiem seksa tīkotāji, un tamdēļ drāzties..
Vajag to čali dabūt pilnīgi savā varā, tā ka viņam eksistēsi tikai TU, NEKAS CITS ;)

Tad ir īstais kaifs sievietei ;) jo viņš būs bez prāta dēļ sievietes..

Sieviete var tādu varu, un tieksmi pēc sevis just. Īpaši ja čalis nav lohs.. bet kārtīgs vecis, kuru kāro daudzas citas skaistas sievietes.
Tikai tad tas ir tā vērts ;)
24.11.2015 17:28 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
nekad. es uzskatu ka tas mani kā sievieti pazemotu + es patērētu savu dzīves enerģiju, jo sieviete nedrīkst ar to nodarboties tikai, jo, atvainojos, niez. To dara aiz mīlestības... Ja to dara citu iemeslu dēļ, uzskatu un esmu lasījusi par to, ka sieviete ātri noveco.. Tāpat ir ar striptīzdejotājām, xoxo

Es tieši neuzskatu, ka sekss uzreiz jāsaista ar mīlestību. Jā, ir labi ar to nodarboties ar cilvēku, kuru mīli, taču ko tad, ja to lielo mīlestību un attiecības nemaz negribas, bet fizisku kontaktu ar cilvēku gan? Visu mūžu sēdēt un gaidīt lielo mīlu un atteikties no seksa? Šobrīd esmu brīvās attiecībās, jo jau labu laiku esmu bez nopietnām attiecībām un nemaz tādas negribu, tāpat kā negribu ģimeni, kopdzīvi ar kādu, ikdienas problēmas un visu pārējo, taču reizi mēnesī apģērbties seksīgās drēbēs, ar vīrieti iedzert vīnu un kopā pavadīt skaistu nakti, sajūtoties kā iekārota un gribēta sieviete, gribu. Vai uzreiz esmu sliktāks cilvēks, tikai tāpēc, ka to nedaru mīlestības, bet kaisles dēļ?
24.11.2015 18:29 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es bushu sliktais piemers un esmu to darijusi...un daru joprojam... a ko darit :D neko sliktu nesaskatu... bet nu nedaru to ar jebkuru pirmo pretim naaceju...tik izmisusi neesm...tomer jaabut simpaatijaam, lai butu velme gulties gultaa :D
24.11.2015 18:35 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Es jau nesaku, ka aizliedzu citiem ar to nodarboties. Tak drāžaties pa labi un pa kreisi! :D Kaut ar puspasauli, mani tas nerausta!
Es nesaku, ka Tu kļūsti sliktāks cilvēks, vnk sieviete ir radīta citiem mērķiem. Ļoti daudz par šo esmu lasījusi un tas, ka Jūs esat neizglītotas šajā jomā nenozīmē, ka esat sliktākas. Vienkārši - citādākas. Daudziem vīriešiem tādas patīk, nez vai arī kā sievas gribēs, bet tas tā...

Mūsdienu dzīvesveids un tā seksa reklamēšana apkārt un dzerstīšanās ir novedusi pie šādas degradācijas... Tās, kas ir daudz lasījušas par to pašu telegoniju un par enerģijām, zina, par ko es runāju. Starp citu, daudz kas ir nepareizi. Tā pati alkohola lietošana, pirms gadsimta sievietes alkoholu , piem, Krievijā nelietoja vispār, tagad katru nedēļas nogali uz velna paraušanu un vēl vakaros, lai relaksētos. Alkohols ļoti stimulē seksualitāti, tāpēc vīrieši, kas bieži lieto alkoholu, ir gatavi uz seksu praktiski visu laiku, ir agresīvi. Tāpat arī sievietes. Tagad alkoholu nelietoju vispār un zinu, par ko runāju. Enerģijas tagad ir daudz vairāk un ar mīlestību nodarboties gribas, teiksim, reizi 2 nedēļās un pēc tam es jūtos pārsātināta uz ilgu laiku.
24.11.2015 18:42 |

Reitings 121
Reģ: 18.10.2015
pirms gadsimta sievietes alkoholu , piem, Krievijā nelietoja vispār

Baaaaaaaahahahahaahahahaha :D:D:D:D
24.11.2015 18:45 |

Reitings 121
Reģ: 18.10.2015
Kur tik tupas zosis rodas? Tevi vajag izolēt no sabiedŗibas un neļaut vairoties. :D
24.11.2015 18:46 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
ja jaa, no filmas Some like it hot, zinam ka alkoholu nelietoja, kad vel tas ij kontrobandas prece :D
un tiesi, ja virietis ir lietojis par daudz alko vari ari nekas nesanakt :D

sieviete ir radīta citiem mērķiem.

Pastasti par so. domata bernu radisanai? cik bernus pati plano?

. Tak drāžaties pa labi un pa kreisi! Kaut ar puspasauli, mani tas nerausta!

nevajag parspilet, meitenes nemineja, ka pa labi vai kreisi. Nevajag nosodit .
24.11.2015 18:50 |

Reitings 5533
Nekopēšu visu enijas tekstu, bet es gar zemi jau otro reizi! :-D:-D:-D Īpaši par to tekstu, ka es esmu "neizglītota par enerģijām". Vispār būs jāiegūglē, kas "telegonija" ir par zvēru. Mums ar vīru šad tad patīk iesmiet par new age cilvēciņu ticību un šis ir samērā jautrs gadījums :-D
24.11.2015 20:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits