Es jau nesaku, ka aizliedzu citiem ar to nodarboties. Tak drāžaties pa labi un pa kreisi! :D Kaut ar puspasauli, mani tas nerausta!
Es nesaku, ka Tu kļūsti sliktāks cilvēks, vnk sieviete ir radīta citiem mērķiem. Ļoti daudz par šo esmu lasījusi un tas, ka Jūs esat neizglītotas šajā jomā nenozīmē, ka esat sliktākas. Vienkārši - citādākas. Daudziem vīriešiem tādas patīk, nez vai arī kā sievas gribēs, bet tas tā...
Mūsdienu dzīvesveids un tā seksa reklamēšana apkārt un dzerstīšanās ir novedusi pie šādas degradācijas... Tās, kas ir daudz lasījušas par to pašu telegoniju un par enerģijām, zina, par ko es runāju. Starp citu, daudz kas ir nepareizi. Tā pati alkohola lietošana, pirms gadsimta sievietes alkoholu , piem, Krievijā nelietoja vispār, tagad katru nedēļas nogali uz velna paraušanu un vēl vakaros, lai relaksētos. Alkohols ļoti stimulē seksualitāti, tāpēc vīrieši, kas bieži lieto alkoholu, ir gatavi uz seksu praktiski visu laiku, ir agresīvi. Tāpat arī sievietes. Tagad alkoholu nelietoju vispār un zinu, par ko runāju. Enerģijas tagad ir daudz vairāk un ar mīlestību nodarboties gribas, teiksim, reizi 2 nedēļās un pēc tam es jūtos pārsātināta uz ilgu laiku.