Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

No vistas filejas...

 
Reitings 33
Reģ: 19.11.2015
Mīļās, padalaties,lūdzu, ar receptēm... ko lai pagatavo gardu no vistas filejas?:)
19.11.2015 12:02 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
1) Vistas fileja ar kariju (vai citām garšvielām) saldajā krējumā
2) Sagriezt kā karbonādes un cept miltos un olā
19.11.2015 12:05 |
 
Reitings 751
Reģ: 31.08.2015
Sastāvdaļas

● 120 g vistas filejas
● 1 tējkarote augu eļļas
● šķipsniņa piparu
● šķipsniņa sāls
● 1 sīpols
● 200 g saldās paprikas
● 80 ml dārzeņu buljona

Pagatavošana

Izcep vistas fileju, viegli pārkaisa ar sāli un pipariem.
Sīpolu sasmalcina, uzlej mazliet minerālūdens un apsautē.
Pieliek sloksnītēs sagrieztu papriku, uzlej karstu veģetāro dārzeņu buljonu un sautē uz lēnas uguns apmēram 10 minūtes.
Uz šķīvja uzliek vistas fileju, apkārt kārto sautēto papriku (l)
19.11.2015 12:06 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Man patīk Maggi maisījums vistai 4 sieru mērcē - maisījumu sajauc ar saldo krējumu un uzlej vistai un viss!

Vistas filejas kotletītes. (l)

Citreiz vnk apcepu vistas fileju un iedomājos, ka ēdu šašliku :-D
19.11.2015 12:12 |
 
Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Filejas rīvmaizē uz pannas . Filejas ar olu un miltiem uz pannas .
Sagriezt fileju gabaliņus un uztaisīt krāsnī nagetus - apvaļā olā un rīvmaizē , krāsnī uz 200 grādiem .
Novāri filejas un uztaisi plovu ar vistas gabaliņiem .
Atsit filejas un ieliec iekšā sieru , bekonu , sarullē , sastiprini ar kociņu un krāsnī iekšā .

visur piedevas un garšvielas pēc patikas . Var izmantot arī medu , vīnu , barbekjū mērces /
19.11.2015 12:13 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Apcepu vistas filejas gabaliņus ar šampinjoniem un sīpoliem, klāt garšvielas, saldo un skābo krējumu, rīvētu cieto sieru - mērce pastai gatava. Vistas fileju taisu rullīšos un pildu ar zaļumiem+fetas sieru. Vistas fileju apcepu ar sìpoliem, klāt Uncle Bens salskābo mērci un gatava piedeva rīsiem.
19.11.2015 12:18 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es vistu eedu daarzenja zupaa vai varitu ar svaigiem darzenjiem
19.11.2015 12:19 |
 
Reitings 294
Reģ: 02.01.2014
Esmu cepusi arī tākā vistas filejas karbonādītes.
Pārgriež vistas fileju uz pusēm un tad mazliet paklapē lai ir plānāka. Lieku cepeškrāsnī cepties, pēc kāda mirklīša apgriežu, uzkaisu garšvielu, kas domāta priekš vistas un tad kad jau redz, kad sāk apbrūnināties, tad uzlieku tomāta šķēlītes un sieru. Man ļoti garšo :)
19.11.2015 12:20 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man patīk franču karbonādes no vistas filejas :) ņammm!
19.11.2015 12:23 |
 
Reitings 25
Reģ: 16.11.2015
Veselīga dzīvesveida piekritējām: paprika pildīta ar vistas fileju un brūnajiem rīsiem!
Olīveļļā apcep mazos gabaliņos sagrieztu vistas fileju un sīpolus, pievienot piparus. Uzvāra paciņu brūnos rīsus. Visu kopā apcept kādas 2min.
Pārgriezt papriku uz divām daļām un sapildīt! Cept cepeškrāsnī. Man ļoti garšo (l)

Nedaudz neveselīgāk (dēļ majonēzes) : Vistas filejas plācenīši !
Mazos gabaliņos sagriezt vistas fileju, pievienot majonēzi, olu un piparus. Visu sajaukt un ar karoti uz pannas veidot mazus plācenīšus, cept . Arī ļoti garšīgi :)

Es ikdienā izmantoju šo: sagriežu vistas fileju mazos gabaliņos, pievienoju piparus un cepu :D reizēm pievienoju arī olu baltumu.
19.11.2015 12:52 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es vistas fileju parasti vai nu vienkārši sacepu ar garšvielām uz pannas, vai nu taisu saldā krējuma mērcītē, vai nu taisu saldā krējuma/siera mērci vai nu sacepu un apleju ar Spilvas saldskābo burciņmērci :-P Vēl ir plānots tuvākajā laikā uztaisīt tādu kārtīgo mērcīti ar kariju un Indijas garšvielu maisījumu ;-)
19.11.2015 12:57 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Var uztaisīt mērci ar šampinjoniem, sagriežot fileju gabaliņos un apcepot.
Man garšo filejas gabaliņi kopā ar dārzeņiem (var saldētajiem). Vistu apcep, pēc tam dārzeņus klāt un garšvielas pēc fantāzijas.
Protams vecā, labā karbonāde :D

minētās Maggi paciņas... ehh visu ko var, un viss tik garšīgs (l):-D
19.11.2015 13:04 |
 
Reitings 154
Reģ: 18.12.2014
Gimenes klasika mums ir makaroni ar vistas fileju saldajaa krejumaa ar sojas meerci un puravu, papriku vai citiem daarzenjiem.
Veel gatavoju karstos salaatus ar vistas fileju:
Vistas fileja
Malone
Rupjmaizes grauzdinji
Cherry tomaatinji
No garshvielaam klaat noteikti karijs
19.11.2015 18:54 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
Man garšo vistas fileja arī pavisam vienkārši...viss slēpjas tajā lai tā ir tik mīksta un sulīga ka kūst uz mēles pareiza marināde..
elementārākā ar sojas mērci bišku medu var klāt vai balzamiko bišku ķiploku...
un paturēt slēgtā traukā aukstumā..jo ilgāk pastāvēs jo labāk ievilksies marināde..un pēc tam uz straujas uguns ātri apcep lai apbrūninās samaina puses no apceptās uz jēlo un tad uz mazākas uguns bišku pacep kopā ne ilgāk pa 15 -20 min fileju paresnos gabalos un iznāk perfekti. parasti visi man slavē un pašai ar garšo.
19.11.2015 19:06 |
 
Reitings 10126
Reģ: 19.11.2014
Kāda varbūt var pastāstīt kā taisa vistas filejas mērci ar kokosriekstu pienu un čilli? Ir vēl kādas svarīgas sastāvdaļas/garšvielas, kuras jāpievieno? Jeb pietiek ar vistas fileju, pipariem, sāli, kokosriekstu pienu un čilli?
19.11.2015 19:21 |
 
Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Man garšo vistas filejas-makaronu zupa (l)
19.11.2015 21:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits