Stress

Reitings 25
Reģ: 09.11.2015
Nesaprotu,kas ar manu organismu notiek.
Ārste pasmīn un viss.

Šodien pat..pamodos, sāku tīrīt māju un galva bija kā spainis (varbūt pa ilgu nogulēju, nez). Karsti, galva smaga, bet nu darbojos.

Iegāju dušā un zvanīja māsa,ka piebrauks. Jāiziet man ārā. Gāju un mani pārņēma tāds bezspēks. Galva turpināja būt kā spainis, gāju, bet nu tiiiiik nepatīkama sajūta. Tā kā kaut kāds iekšā stress parādījās un uzreiz tāds nespēks. Saprotu,ka viss taču ir ok,ne par ko nav uztraukums,bet kaut kāda mistika..

Pateica,ka vēlāk brauksim pie tantes ciemos, man atkal stress...organisms tā kā neatiet.

Spranda vienmēr no gulēšanas ir smaga. Vai varētu būt,ka kakla kaut kas ar asinsvadiem nav kā vajag un tāpēc tāda reakcija rodas - stress, asinsrite, nespēks no stresa?

Man pat negribas nekur braukt..kur nu vēl iet kaut kur staigāties vai vakarā iet skatīties salūtu:'-(
18.11.2015 13:31 |

Reitings 25
Reģ: 09.11.2015
Daži te ar savu gudrību lai vai kā gribētu-nespēj izcelties|-)
19.11.2015 10:53 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Un vēl ko gribas piebilst pie šīs diskusijas - drebuļi un trīce tieši var rasties no tā,ka nav pietiekami laba asinscirkulācija,kas var būt Ziedonijas gadījumā, kad sāp spranda un ir savilkti plecu muskuļi!;-)

Tā kā droši aizej uz fizioterapija un tas tiešām var palīdzēt!;-)
19.11.2015 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits