Vai saukt policiju?

Reitings 52
Reģ: 21.01.2014
Sveikas. Šonakt piedzīvoju kaut ko nebijušu - kaimiņi blakus dzīvoklī uztaisīja pamatīgu jandāliņu 4-6 no rīta. Pamodos no bļaušanas/skriešanas/sišanas skaņām, kur strīdējās pāris (pēc balsīm salīdzinoši jauni, bet neesmu viņus nekad sejā redzējusi). Skanēja arī rupji izsaucieni slāviski, ko vīrietis kliedza sievietei..godīgi, trīcēju kā apšu lapa, bet kaut kā domāju, ka nesaukšu policiju (cerēju, ka pārstās). Ap tiem 6iem uzmodos no tā jau caurā miega no tā, ka viņiem nu jau bija sekss! Sienas laikam no papīra, jo diemžēl pretīgi visu dzirdēju.
Visu dienu tagad sēžu un domāju - vai tagad ir vērts zvanīt policijai vai arī "gaidīt nākamo reizi"? Vēl 2 nedēļas dzīvošu viena, līdz draugs atgriežas no komandējuma un negribu iekulties nesaskaņās, uzsūtot "kaislīgajam" pārim policiju. Varbūt kāda ir saskārusies ar trakiem kaimiņiem? :-|
16.11.2015 12:28 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Piekrītu vairākumam. Viens skaļš strīds reizi gadā gadas ļoti daudzās attiecībās. Jasauc policija ir ja strīdi ir regulāri: mēnesī kā minimums reizi vai vairākas mēnesī.
16.11.2015 14:23 |

Reitings 149
Reģ: 07.10.2015
Neredzu iemeslu , kāpēc jāzvana policijai . Nedrīkst vairs strīdēties ? Nu ģimenes strīds izvērtās , varbūt iekšā viņi ir kā itāļi vai spāņi , kas skaļi risina savas problēmas .
Cita lieta , ja skandāli notiek katru otro dienu , bet tā ... wtf ar to stukačošanu , šodien tā stukačošana notiek pa labi un pa kreisi par kaut kādiem sīkumiem , bet lielas problēmas izliekas neredzam .

+++
16.11.2015 14:41 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
neforša situācija, jā. man laikam būtu dilemma - nu sanāca cilvēkiem sastrīdēties, kam negadās. bet tā apziņa, ka es negribu būt viena no tiem , kas novēršas un izliekas neredzam/nedzirdam. šeit, manu lēmumu nezvanīt laikam apstiprinātu fakts, ka pēc tam bija karsts salabšanas sekss :-D tad jau varbūt nemaz tik traģiska situācija tur nav, tā jādomā :-D
16.11.2015 15:06 |

Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
Man arī kaimiņi reizēm mēdza skandālus taisīt, bet jau kādu laiku atpakaļ bija tāda situācija, ka pāris dienas no vietas ik pa laikam varēja dzirdēt kā bļauj nebalsī uz bērnu un raudāšanu.. pirmajā mirklī domāju, ka parasts strīds, bet,kad tas atkārtojās, sapratu, ka kaut kas tur nav labi.. kā jau te meitenes minēja, nospēlēja tas, ka negribējās jaukties citu darīšanās, pati pa galvu vēl dabūtu utt.
beigās nervi neizturēja un zvanīju vien policijai. nezinu gan, kas un kā tagad tajā ģimenē ir, bet vismaz nevar vairs dzirdēt, kā tiek lamāts/sists bērns un pašai arī vismaz diendienā ir klusāks un mierīgāks..

protams, ja tas būtu noticis tikai vienreiz, policijai nezvanītu,jo nu kuram gan negadās sastrīdēties, bet ja atkārtojas - noteikti atkal rīkotos. ja tā padomā, ir taču tik daudz pāru, kurā emocionālā/fiziskā vardarbība ir teju vai ikdiena, kur vienam no partneriem varbūt ir pat bail aiziet, ziņot kādam par situāciju.. un ja tajā visā vēl ir iesaistīts bērns, kurš ir bezspēcīgs, tad uzskatu, ka tas ir pienākums ziņot attiecīgajām iestādēm
16.11.2015 16:06 |

Reitings 23
Reģ: 03.01.2013
Par skaļu seksu policijai nezvanītu, bet par skaļu ālēšanos naktī, ja tas notiek ilgi, gan!
16.11.2015 17:39 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Es sauktu policiju ja kādas 30 minūtes būtu dzirdams jandāliņš.

Bija pieredze, ka sākumā kaimiņš naktī ilgi lūdzās, lai atver durvis. Pēc tam jau spārdīja durvis, kliedza un lamājās. Es tajā brīdī arī neizsaucu policiju.

Pēc brīža viņš laikam izlauza durvis un kāpņu telpā sita to meiteni, meitene skrēja uz augšu glābties un tieši pa actiņu visu redzēju. Tad gan protams izsaucu, bet būtu izsaukusi ātrāk, nebūtu viņš ticis pie meitenes.

Kā vispar var pateikt, ka ja slāvu cilvēki, tad nesauktu. Tas ir tik zemiski.
16.11.2015 19:01 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Man radās tāds jautājums. Dzīvoju daudzdzīvokļu mājā un reizi pa reizei(nu aptuveni 1x nedēļā) patīk skaļi klausīties mūziku. Nevienam citam nekas netraucē, bet zem manis dzīvo īgna sieviete, kura ,tiklīdz, es ieslēdzu mūziku ,uzreiz ir klāt. Mūziku nemēdzu klausīties no rīta vai pirms gulētiešanas, bet gan pa dienu. Jautājums,kā rīkoties šādā situācijā? Reāli kaut kādas problēmas var sanākt par trokšņošanu? :-/
16.11.2015 19:17 |

Reitings 344
Reģ: 27.10.2014
Nesen bija identiska situācija, kaimiņi uz pāris dienām bija izīrējuši savu dzīvokli kaislīgam krievu pārim. Un tur arī bija pilna buķete- trauki plīsa uz nebēdu, kautiņš tāds, ka šķita, ka siena iebruks un viņi iekritīs manā dzīvoklī, pēc tam zvērisks sekss, tiešām tik zvērisks, šī vārda nozīmē, kliedz un brēc viņa tā kā dzemdētu, tikai nepārtraukti sauc - Andrej, Andrej, tad kliedza viņš itkā olas būtu ievērtas durvīs, bet pēc skaņām bija noprotams, ka bija nodevušies saviem sadomazo mīlas priekiem.
Policiju nesaucu, izdomāju, ka nav ko tādiem trakajiem kāpt uz nerva, pirmajā vakarā samierinājos, gulēju ar ieslēgtu radio. Nākamajā dienā nenoturējos, ikreizi kad viņi turpināja savu orģiju gāju un dauzījos pie durvīm, it kā pieklusa.. nākamajā rītā laipni kaimiņu pasveicināju - Labrīt, Andrej! Apmulsums viņu sejās bija neaprakstāms.. un kopš tā brīža tur ir klusums :-D
16.11.2015 19:23 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Besij ārā visa šā stučīšana par strīdiem . Gribu un strīdos , kliedzu , es tā izpaužu savas emocijas . Un tas nav nemaz saistīts ar vardarbību , bet PMS :-P:-D
16.11.2015 19:24 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Sauktu. Pēc kādām pirmajām 10 minūtēm.
Tie, kas kašķējas reāli bļaujot un kliedzot, ir pelnījuši papļāpāt ar policistiem un pastāstīt, kas tad īsti ir gana labais iemesls, lai kaimiņus pusnakti turētu nomodā.
Protams, protams, pašai arī sanāk pacelt balsi, bet - jo sevišķi esot telpās kur citus var traucēt - to kontrolēju. Neadekvāta ķērkšana kā vēlama (un sekmīga) strīdu risināšanas maniere nav minēta nevienā man zināmajā literatūrā. Ja attiecības izsauc kontroles zudumu pār savu rīcību, vērts padomāt - vai maz vajag ..
16.11.2015 20:30 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Besij ārā visa šā stučīšana par strīdiem . Gribu un strīdos , kliedzu , es tā izpaužu savas emocijas .

Ja netsridas pa nakti un dienas laikaa tas mani netraucee, lai kaiminji blauj, bet pa nakti savas attiecibas nav ko risinaat, taa kaa gribu un shtuciju! Bljaaveejiem ir jarekinaas, ka nedzivo vieni, ja grib bljaut, lai dzivo privatmaaja.
16.11.2015 20:36 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Ja slāvs sit slāvu sievieti, es tiešām neiejauktos. Es tiešām no sirds domāju, ka sieviete ir pati vainīga, ka dzīvo kopā ar varmāku.

Atvainojos, bet WTF? Kāds slāvs, kāda slāviete. Cilvēki, johaidī!
16.11.2015 20:41 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Nu mums kaimiņos arī ir tāds pāris, bet jau gados un dzer. Sienas ir biezas, bet kāpņutelpā gan var dzirdēt un toaletē , jo tur ir ventilācijas sistēma un dzird, kas blakus notiek. Neesmu saukusi, jo kāds jau izsaucis vienmēr ātrāk. Kaujas i kāpņutelpā dažreiz , i dzīvoklī. Bet dzīves laikā ne vienu vien reizi esmu dzirdējusi dažādus pārus, kas izkaujas, izbļaujas, tā pa riktīgo un tad tik pat riktīgi nosekso.

Sauktu policiju tikai , tad, ja kliegšana atkārtotos, seksa dēļ nesauktu, vari atstāt zīmīti pie durvīm :)
16.11.2015 22:17 |

Reitings 55
Reģ: 31.07.2015
Saukt policiju vajadzēja tad kad tas notika. Ne viss tagad.
16.11.2015 22:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Sex pēc traka strīda - man to nesaprast... Ir jau tādi, kam tieši tā patīk, bet, ja es būtu kaimiņos un sieviete pēc strīda turpinātu kliegt sexa laikā kā aizkauta - es pieņemtu, ka viņa tiek izvarota, nevis atdodas labprātīgi. Kur garantija, ka tā nav?...
Sauktu noteikti policiju, ka strīds ievilktos un notiktu nakts stundā.
17.11.2015 05:43 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Labi, ka neizsauci, citādi tā policija viņiem iztraucētu seksu. :-D
17.11.2015 06:15 |

Reitings 23
Reģ: 03.01.2013
Laimiņa
"Kā vispar var pateikt, ka ja slāvu cilvēki, tad nesauktu. Tas ir tik zemiski."

I think:-) ka tas bija domāts tā, ka slāvu cilvēki ir temperamentīgāki un šāds-tāds jandāliņš ir normāla dzīves sastāvdaļa, priekšspēle pirms vētraina seksa. Normaļoks, tā sacīties. :)
17.11.2015 09:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits