Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā lai atbrīvojas?

 
Reitings 44
Reģ: 03.12.2013
Sveikas meitenes, problēma ir tāda,ka neatkarīgi no tā,cik sveru, mūždien nesanāk atbrīvoties no "mīlas rokturīšiem" un tām tauku krociņām uz muguras, kas diezgan traucē,jo uzvelkot apspīlētu krekliņu neglīti tās krokas izskatās,nejūtos komfortabli. Varbūt kādai ir pieredze ar šo lietu, ir spējusi atbrīvoties no šīm lietiņām un var padalīties ar savu pieredzi?
14.11.2015 13:47 |
 
Reitings 109
Reģ: 02.10.2012
Hi hi... Es esmu ļoti stingra pret sevi, tāpēc arī augums tagad ir skaists. No mīlas rokturīšiem, ja TEv ir vairāk par 30 gadiem, būs jāatbrīvojas mazliet ilgāk, nekā, ja Tu esi jaunāka.
Recepte: ēst daudz augļu un dārzeņu, dzert tēju/kafiju ar medu (nevis cukuru) un tīru ūdeni! Nekādas limonādes. Atteikties no miltu produktiem (maizes, cepumiem, kūkām), tieši tāpat nelietot piena produktus (un jēga tāpat no viņiem nav nekāda, ja nu vienīgi pieņemties svarā negribi). Vienīgais, ko es daru - dzeru kafiju ar pienu. Bet ikdienā es veselīgi ēdu. Un pat, ja vienu reizi noraujos uz saldumiem, figūrai tas nekait.
NĒ alkoholam. un milzīgs NĒ kartupeļiem! Pagaidām neko citu nevaru iedomāties.

Un tām, kas pateiks, ka nelietojot pienu, es neuzņemu kalciju, tā ir tukša muldēšana. Hārvardā jau sen pierādīts, ka piena produkti izskalo kalciju, tāpēc mūsu vecie cilvēki saraujas (starpdiski noberžas, kauli trausli) un slimo ar osteoporozi. Un man ir perfektas asinsanalīzes, kauli ir stiprāki jā jebkad.
14.11.2015 13:56 |
 
Reitings 109
Reģ: 02.10.2012
Un labāk nelieto rīsus uzturā, bet griķus.
14.11.2015 13:57 |
 
Reitings 44
Reģ: 03.12.2013
aiva8 Tur tā lieta,ka arī tad,kad ievēroju šo lietu,principā dzīvoju pēc atkinsa diētas principiem, biju it kā tieviņa,bet uz muguras tās krokas tā isti nekad nav izzudušas,varbūt kādi speciāli vingrojumi vajadzīgi,lai tā īsti no tā tiktu vaļā? Šobrīd esmu pieņēmusies svarā,bet neteiktu,ka man nepatiktu savas aprises,ja dabūtu nost no muguras tās krociņas,būtu vispār super apmierināta.
14.11.2015 14:26 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
aiva8, cik saprotu, runa iet par šo pētījumu: http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/calcium-full-story/
Tur nav teikts, ka piena produkti izskalo kalciju. Bet gan, ka palielināta piena produktu lietošana uzturā nepasargā no osteoporozes. Bet arī kalcija uzņemšana tablešu veidā nepasargā.
Moreover, there was some suggestion that calcium supplements taken without vitamin D might even increase the risk of hip fractures.
Ja lieto kalcija tabletes, tad jāizvēlas tās, kuru sastāvā ir arī D vitamīns.
Un šis raksts veltīts tam, ka ASV dietologu asociācija piedāvā palielināt rekomendējamās kalcija uzņemšanas devas.
Piena produkti joprojām tiek uzskatīti par labāko kalcija avotu, bet, protams, kalciju vad uzņemt arī ar dažādiem dārzeņiem.
14.11.2015 14:32 |
 
10 gadi
Reitings 4389
Reģ: 30.09.2013
aiva8
jaa.. augli jau nu bus vislabakie produkti tievetajam :-D.. pilni ar cukuru un loti viegli parsniegt normas.... kas vainas piena produktiem? - ja saprot vel par saldo krejumu.. bet teiksim kas vainas vajpiena biezpienam? piena spekam? liesam sieram? grieku jogurtam? .... kada vieda no olbaltumvielam var aptaukoties?- pastasti man- man tas nav isti skaidrs.... jo kulturisti kad liesee olbaltuvielas ed tiesi pat vel vairak neka parasti un nesi neko dzirdejusi par tadu olbaltumvielu dietu vai kautvai slaveno Dikana dietu kur ari uzsvars ir uz olbaltumvielaam?

Sanita93
ikdiena pareiiz sabalasnets uzturs panakot minimalu kaloriju deficitu + kardio pec nepieciesamibas
14.11.2015 23:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits