1. mīlestība

Reitings 109
Reģ: 02.10.2012
Mana situācija ilgst jau vairākus gadus... mana pirmā mīlestība, tā to saucu, ir mans pirmais puisis. Ar prātu aptveru, ka vinš man jr darījis sāpes, ir bijušas krāpšanas utt, bet kaut kāda velna pēc es nespēju viņu aizmirst, gribu satikt. Man ir sajūta, ka mēs neesam pabeiguši kaut ko( vai tas karmas parāds vai kas cits nezinu).
Un viņš pats seko manām gaitām laiku pa laikam... neticu, ka, ja viņam nebūtu tas pats, viņš man sekotu soc.tīklos.

Es nezinu meitenes, ko darīt. Tas ilgst jau 4,5 gadus (tikko paskaitīju) un palēnām jau sāku jukt prātā no tām domām, cik ļoti gribu viņu satikt... vai kādai ir tā bijis un lūdzu, dodiet padomus, kas tas par stulbumu un kā ar to tikt galā..
14.11.2015 10:33 |

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Es stipri šaubos, kad tā ir pieburšana un es nēesmu skeptiska par tādām lietām, jo dzīve ir taču tik raiba, bet ja tu būtu pieburta, tad tas būtu kautkā savādāk, tad jau tu pamestu draugu un aizskrietu pie viņa, bet tgd tu esi tādā domu līmenī. Man arī kautkas līdzīgs bijis, kad tas kontakts ir katru gadu, nu kad uzrodas.. bet kā nekā, tā nekā, šajā gadā, tā teikt, pļauku dabūju no viņa, emocionālajā ziņā, un savā dzīvē laist viņu vairs netaisos, jo tik daudz riebeklības ir darītas, kad vairs nav kur. Vienkārši paņem, izdzēs viņu no sociālajiem tīkliem, nobloķē, ja ir viņa mob.nr. izdzēs, pārtauc.. Nevajag sevi mocīt, nevajag bojāt savas attiecības, jo tici vai nē, bet visticamāk viņš tevi tāpat sāpinātu vēlreiz, ja būtu tāda izdevība. Un par karmiskajām attiecībām, paņem un izmet viņu no savas dzīves, noslēdz to apli :)
14.11.2015 13:30 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Te ir pilnīgi skaidrs, ka tu esi noburta. Buršana šai gadījumā izpaudās kā parasta psiholoģiskā ietekmēšana, protams, augstā līmenī. Tad nu ir 2 varianti:
1) notiks tā, kā viņa māte gribēja;
2) tu aiziesi uz baznīcu pie LABA mācītāja, tu viņam visu to izstāstīsi, un viņš tevi ar vēl lielāku gara spēku atbrīvos no burvestības. Bet tas varēs notikt vienīgi tad, ja tu pati tikpat spēcīgi izmetīsi savu bijušo no savas apziņas.
14.11.2015 13:43 |

Reitings 109
Reģ: 02.10.2012
Liels paldies, ka veltījāt man laiku!

Domāju, ka no sākuma izmēģināšu laimi, noliekot pareizticīgo baznīcā svecīti, lūdzot par to, lai šis tiktu dzēsts. Ja nepalīdzēs, tad meklēšu mācītāju, lai tam izstāstītu.

Citu domu prātā nav. Vajadzēja ātrāk to izdarīt. Nevis 5 gadus gaidīt.
14.11.2015 13:50 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
es teiktu, ka ne jau buršana pie vainas, bet tavs ego, kuru pameta krāpjošs vecis. atzīsti un tiec pāri, beidzot iegalvo sev, ka ar krāpēju tev tāpat normālas dzīves nebūtu un tev viņu nemaz nevajag.
14.11.2015 14:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vēlos piedošanu dzirdēt, ja godīgi...

Ja godīgi, izskatās, ka Tev pašai vajadzētu pārkāpt sev pāri un viņam piedot.. ;)
14.11.2015 14:56 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Kamēr pati nepieliksi punktu, nekas nebeigsies.

+++

Es arī ilgi ucinājos ar bijušo, jo nu kā - cilvēks foršs, kāpēc gan nevarētu turpināt draudzēties? Tikai, redz, viņam tāds riebīgs mīnuss - pofig. Kad pēc šķiršanās gandrīz 3 gadus nomarinējāmies, pat satikāmies un, ak vai, atkal abi secinājām, ka joprojām viens otra klātbūtnē jūtamies lieliski, bet es viņam kā šunelis dancoju apkārt, mēģinādama viņu iekustināt no jauna un naivi ticēdama viņa skaistajiem vārdiem par to, ka arī viņam pietrūkstu un viņš arī jūt pret mani to, ko es pret viņu, beigās es, par laimi un atvieglojumu, secināju, ka tomēr esmu viņam tukša vieta. Un tagad viss ir cauri uz mūžīgiem laikiem. Man pat ir vieglāk, jo tagad es saprotu, ka tā ir pareizi. Ļaunu prātu uz viņu neturu, joprojām domāju, ka viņš varētu būt ideāls draugs, ja tikai viņš nesēdētu rokas klēpī salicis un mūždien negaidītu, ka visi skries pie viņa un gribēs draudzēties, kamēr pats nav gatavs attiecībās (jebkādās - gan mīlestības, gan draudzības, gan pazīšanās) ieguldīt ne tik, cik melns aiz naga. Nu i nafig.
Un, ja tā būtu pieburšana, tu jau sen būtu ar viņu satikusies un viņš ne ar slapju mietu tevi no sevis prom nevarētu dabūt.
Viss ir tavā galvā, meitenīt, un tikai tavos spēkos ir tikt ar to visu galā.
14.11.2015 19:43 |

Reitings 43
Reģ: 01.10.2015
Gandrīz vai mans stāsts. Vari palasīt manis veidoto diskusiju, tur ir arī daudz komentāru un ieteikumu kā varētu rīkoties.
15.11.2015 00:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!