Parīzes notikumi

Reitings 334
Reģ: 19.11.2014
Tikko ieraudzīju, ka atkal Parīzē apšaude... Uz doto mirkli 35 mirušie un ~100 ķīlnieku... Saka, ka saistība ar Sīriju.. Skumji. Laikam nekur vairs nav droši...
Nezinu, kapēc izveidoju diskusiju, laikam lai vienkārši parunātu par šiem notikumiem...
Skumji. :-(

Ja kādam interesē tad links uz Live notikumiem
http://www.bbc.co.uk/news/live/world-europe-34815972
14.11.2015 00:31 |

Reitings 111
Reģ: 08.10.2015
Jau labi organizēta vīriešu(pārsvarā) grupa laužas iekšā Eiropā bez jebkādām atpazīšanās zīmēm, dokumentiem, tad būtu tikai normāli šos iebrucējus likvidēt nevis ucināt un taisīt hashtagus #welcome
15.11.2015 20:29 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Es nebūt neliekuļoju un nenoliedzu, ka man mana un manu tuvinieku un draugu dzīvība un labklājība ir svarīgas. Un? Kādā veidā tas ir pretrunā ar to, ka es neuzskatu ISIS kalifāta upuriem būtu jāuzņemas līdzatbildība par ISIS noziegumiem tikai tādēļ, ka abas puses ir islāmticīgas? Kā jūs jūtaties, kad Lielkrievu nacionālisti piešuj jums atbildību par Herbertu Cukuru un saukā par fašistiem? Tad tā kolektīvā atbildība tomēr nešķiet tik vilinoša vai ne?

Es jau reizes 5 esmu apsolījusi sev šajā diskusijā vairs neiesaistīties, bet lasot šo fantastisko, nekritisko un iracionālo diršanu, kas balstīta un ksenofobijas, ļoti vāju vēstures zināšanu un baltā pārākuma, man bija grūti atturēties. Redzēsim, vai sanāks tagad.

Ko nozīmē uzņemties atbildību? Kāds visus islāmticīgos plāno automātiski likt cietumā par to, ka viņi ir musulmaņi? Tas, ka bēgļu uzņemšanas politika ir absurda un Eiropas pamatiedzīvotājiem kaitīga, bija skaidrs vēl pirms šī terorakta. Jā, es tā uzskatu. Tāpat, atļaušos piebilst, ka arī musulmaņu vidū ir rasisti. Un rūpes par savu veselību, drošību nevar tikt traktētas kā rasisms vai fobija. Manuprāt, lielo bēgļu pieplūduma atbalstītājiem trūkst kritiskās domāšanas, bet es nevienu ne tieši, ne netieši par cūku te neesmu saukusi, viedokļa izteikšanu par diršanu utml. Tiešām smieklīgi, ka cilvēki, kas citiem pārmet tuvredzīvu, neiecietību, rasismu, tik ļoti nespēj pieņemt atšķirīgu viedokli. Labi, ka pašas vismaz jūtaties ļoti tolerantas, ļoti pareizas un ļoti labi cilvēki!
15.11.2015 20:31 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Tiešām smieklīgi, ka cilvēki, kas citiem pārmet tuvredzīvu, neiecietību, rasismu, tik ļoti nespēj pieņemt atšķirīgu viedokli

Tu esi sadrukājusi entos palagus, cenšoties pierādīt savu viedokli kā vienīgo patieso. Sāksim katrs ar sevi.
15.11.2015 20:38 |

Reitings 111
Vēsture atkārtojas, tikai huņņu vietā musļiki

https://lv.wikipedia.org/wiki/Hu%C5%86%C5%86i
15.11.2015 20:38 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Paziņa pirms pāris mēnešiem bija aizbraucis ar sievu uz Parīzi un nožēloja to. Viņus pāris reizes šādi "bēgļi"mēģināja apzagt un draudēja ar nazi.

Nordicbelle, pēc taviem uzskatiem būt līdzcietīgam nozīmē ļaut sevi ievainot, izvarot vai nogalināt?
15.11.2015 20:40 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
ok, es pavisam oficiāli esmu "out of the game" un sūtu lielus sveicienus "pārākajam baltajam" Westboro, Raven, kura nesaprot, ka dzīvo pasaulē drošākajā valstī, schocco, kura vispār nesaprot par ko ir diskusija un Artūriņam, kurš visu laiku atkārto vienu un to pašu. Un protams Leldītei, kurai bail, ka teroristi tūliņ nāks terorizēt viņu viņas virtuvē. Lai jums visiem jauks vakars! Sirsnīgi iesaku šovakar pārlasīt Kantu un Millu, varbūt rodas kādas pārdomas par morāli ;-)
15.11.2015 20:42 |

10 gadi
Reitings 1496
Tu esi sadrukājusi entos palagus, cenšoties pierādīt savu viedokli kā vienīgo patieso. Sāksim katrs ar sevi.

Tad paskaidro, kas ir diskusija, ja ne sava viedokļa paušana un citu uzklausīšana? Atnākšana ar savu viedokli un aiziešana ar Tavējo? ;-) Vai varbūt diskusija ir klusa sēdēšana stūrī? Tiec galā ar savu izpratni par jēdzieniem, formulē pati savu viedokli par tēmu, un tad vari mēģināt klupt virsū cilvēkiem, kuri atļaujas izteikt savu viedokli par tēmu.
15.11.2015 20:43 |

Reitings 751
Reģ: 31.08.2015

10 gadi
Reitings 1496
ok, es pavisam oficiāli esmu "out of the game" un sūtu lielus sveicienus "pārākajam baltajam" Westboro, Raven, kura nesaprot, ka dzīvo pasaulē drošākajā valstī, schocco, kura vispār nesaprot par ko ir diskusija un Artūriņam, kurš visu laiku atkārto vienu un to pašu. Un protams Leldītei, kurai bail, ka teroristi tūliņ nāks terorizēt viņu viņas virtuvē. Lai jums visiem jauks vakars! Sirsnīgi iesaku šovakar pārlasīt Kantu un Millu, varbūt rodas kādas pārdomas par morāli

Lai labs vakars! Un atceries, ka nepieņemtas dāvanas paliek to sūtītājam, tas pats attiecas uz apvainojumiem un negācijām. ;-)
15.11.2015 20:45 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Schoco,savu viedokli esmu izteikusi. Paldies, par ieteikumiem, bet Tu tomēr nesaproti, ka viedokli izpauž visi, bet tiklīdz Tas nesakrīt ar Tavu viedokli, Tu to dēvē par "nespēju pieņemt cita viedokli", laikā, kad pašai ar to švaki iet.
15.11.2015 20:48 |

Reitings 3647
NordicBelle

Par morāli... wow... Kā jau teicu, man tagad būs jāstrādā vietā, kur ir aptuveni 50 musulmaņu bēgļu, protams, visi vīrieši. Tagad ir sācies tumšais periods, jāstrādā arī vakara maiņās reģistratūrā. Tev varbūt ir padomi, kā rīkoties, lai justos drošībā, ņemot vērā izvarošanas mēģinājumus bēgļu mitināšanas vietās pilsētā, kur dzīvoju?

Tev pašai ir saskarsme ar bēgļiem? Vai arī tu tikai teorētiski par visu spried? Laikam kaimiņos vēl neviens bēglis tev nav iemitināts un nav jāklausās, kā tiek sista sieviete?
15.11.2015 20:49 |

10 gadi
Reitings 1496
Schoco,savu viedokli esmu izteikusi. Paldies, par ieteikumiem, bet Tu tomēr nesaproti, ka viedokli izpauž visi, bet tiklīdz Tas nesakrīt ar Tavu viedokli, Tu to dēvē par "nespēju pieņemt cita viedokli", laikā, kad pašai ar to švaki iet.

Tavuprāt, cilvēks, kurš spēj pieņemt otra viedokli liks foto ar cūkām un pērlēm, smīkņājot, ka "nekas personisks", lai gan skaidri apzinās, ka apvaino pretēji domājošos? Vai cilvēks otra viedokļa izteikšanu sauks par diršanu? Manuprāt, nē, tieši tāpēc šādus izgājienus traktēju kā nespēju pieņemt otra viedokli, jo par šiem cilvēkiem domāju to labāko. Ir vēl citas, sliktākas alternatīvas, ko neapskatu. Ja Tev tas šķiet normāli, varu izteikt vien nožēlu.
15.11.2015 20:53 |

10 gadi
Reitings 1496
Par morāli... wow... Kā jau teicu, man tagad būs jāstrādā vietā, kur ir aptuveni 50 musulmaņu bēgļu, protams, visi vīrieši. Tagad ir sācies tumšais periods, jāstrādā arī vakara maiņās reģistratūrā. Tev varbūt ir padomi, kā rīkoties, lai justos drošībā, ņemot vērā izvarošanas mēģinājumus bēgļu mitināšanas vietās pilsētā, kur dzīvoju?

Varbūt var izsaukt taxi, lai pieved tieši pie mājas durvīm? Papildu izmaksas, protams, bet ko darīt.
15.11.2015 20:57 |

Reitings 3647
Varbūt var izsaukt taxi, lai pieved tieši pie mājas durvīm? Papildu izmaksas, protams, bet ko darīt.

Es strādāju recepcijā vietā, kur bēgļi mitināsies. Ja godīgi, man ir bail :'-(
15.11.2015 20:59 |

Reitings 111
Iesaku paklausīties gudra cilvēka - Izraēlas premjera uzrunas fragmentu.

Hitlers nevēlējās iznīcināt ēbrejus! Viņam to teica darīt arābs/musulmanis Hadžims Huseins.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ju1w-iDR0o

Arābi ir nežēlīgi un būtu gatavi sadedzināt arī eiropiešus. Un ko jūs darāt šobrīd? Uzņemat savās mājās potenciālos dedzinātājus
15.11.2015 21:00 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
schoco:

Tad paskaidro, kas ir diskusija, ja ne sava viedokļa paušana un citu uzklausīšana? Atnākšana ar savu viedokli un aiziešana ar Tavējo? Vai varbūt diskusija ir klusa sēdēšana stūrī? Tiec galā ar savu izpratni par jēdzieniem, formulē pati savu viedokli par tēmu, un tad vari mēģināt klupt virsū cilvēkiem, kuri atļaujas izteikt savu viedokli par tēmu.

Diskusija liberāļu stilā ir atnākt, nosaukt pretiniekus par rasistiem, dirsējiem un ksenofobiem.

Mums ir divi dažādi viedokļi, daži skatās uz pasauli caur varavīksni un uzskata, ka Eiropa ir spējīga visu pasauli izārstēt un mums vēl beigu beigās tolerances vārdā pareizi būtu izvākties(tikt izmestiem) no savām mājām(kā tas notiek Vācijā), lai tikai visus uzņemtu.

Es savukart piekrītu un saprotu Raven uztraukumu, man arī ģimenē ir sievietes un viņu drošība man ir svarīga. Ja valstis, kā Dānija tagad ievieš valsts līmenī kursus, kuri ir paredzēti šiem "bēgļiem" saistībā ar lielo izvarošanas daudzumu valstī(3x vairāk nekā dāņi proporcionāli), tad manuprāt ir problēma. Nevar arī ignorēt Vācijas policijas vadības sacīto, kā valsti, kurā ir liela pieredze ar viņiem, ja policijas vadītājs saka, ka nākas musulmaņu bēgļus nošķirt no pārējiem, jo šie uzbrūk nemusulmaņiem + etniskie konflikti. Mani vairāk izbrīna, ka šie fakti dažām neaiziet un izvēlās viņus ignorēt.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11896855/Christian-and-Muslim-refugees-should-be-housed-separately-says-German-police-chief.html
15.11.2015 21:00 |

10 gadi
Reitings 1496
Es strādāju recepcijā vietā, kur bēgļi mitināsies. Ja godīgi, man ir bail

Apsardzes nav?
15.11.2015 21:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Eh.. un tomēr to bildi kāds uztvēra personiski... :D :D :D
15.11.2015 21:03 |

10 gadi
Reitings 1496
Eh.. un tomēr to bildi kāds uztvēra personiski...

Protams, Tu vien tāpat šo bildi ieliki, tāpat vien to googlē meklēji. Viss tik nevainīgi, bezmērķīgi, patiesībā Tev tikai krāsiņas iepatikās. ;-) Visai gļēvi, cormeum.
15.11.2015 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits