Es nebūt neliekuļoju un nenoliedzu, ka man mana un manu tuvinieku un draugu dzīvība un labklājība ir svarīgas. Un? Kādā veidā tas ir pretrunā ar to, ka es neuzskatu ISIS kalifāta upuriem būtu jāuzņemas līdzatbildība par ISIS noziegumiem tikai tādēļ, ka abas puses ir islāmticīgas? Kā jūs jūtaties, kad Lielkrievu nacionālisti piešuj jums atbildību par Herbertu Cukuru un saukā par fašistiem? Tad tā kolektīvā atbildība tomēr nešķiet tik vilinoša vai ne?
Es jau reizes 5 esmu apsolījusi sev šajā diskusijā vairs neiesaistīties, bet lasot šo fantastisko, nekritisko un iracionālo diršanu, kas balstīta un ksenofobijas, ļoti vāju vēstures zināšanu un baltā pārākuma, man bija grūti atturēties. Redzēsim, vai sanāks tagad.
Tiešām smieklīgi, ka cilvēki, kas citiem pārmet tuvredzīvu, neiecietību, rasismu, tik ļoti nespēj pieņemt atšķirīgu viedokli
Tu esi sadrukājusi entos palagus, cenšoties pierādīt savu viedokli kā vienīgo patieso. Sāksim katrs ar sevi.
ok, es pavisam oficiāli esmu "out of the game" un sūtu lielus sveicienus "pārākajam baltajam" Westboro, Raven, kura nesaprot, ka dzīvo pasaulē drošākajā valstī, schocco, kura vispār nesaprot par ko ir diskusija un Artūriņam, kurš visu laiku atkārto vienu un to pašu. Un protams Leldītei, kurai bail, ka teroristi tūliņ nāks terorizēt viņu viņas virtuvē. Lai jums visiem jauks vakars! Sirsnīgi iesaku šovakar pārlasīt Kantu un Millu, varbūt rodas kādas pārdomas par morāli
Schoco,savu viedokli esmu izteikusi. Paldies, par ieteikumiem, bet Tu tomēr nesaproti, ka viedokli izpauž visi, bet tiklīdz Tas nesakrīt ar Tavu viedokli, Tu to dēvē par "nespēju pieņemt cita viedokli", laikā, kad pašai ar to švaki iet.
Par morāli... wow... Kā jau teicu, man tagad būs jāstrādā vietā, kur ir aptuveni 50 musulmaņu bēgļu, protams, visi vīrieši. Tagad ir sācies tumšais periods, jāstrādā arī vakara maiņās reģistratūrā. Tev varbūt ir padomi, kā rīkoties, lai justos drošībā, ņemot vērā izvarošanas mēģinājumus bēgļu mitināšanas vietās pilsētā, kur dzīvoju?
Varbūt var izsaukt taxi, lai pieved tieši pie mājas durvīm? Papildu izmaksas, protams, bet ko darīt.
Tad paskaidro, kas ir diskusija, ja ne sava viedokļa paušana un citu uzklausīšana? Atnākšana ar savu viedokli un aiziešana ar Tavējo? Vai varbūt diskusija ir klusa sēdēšana stūrī? Tiec galā ar savu izpratni par jēdzieniem, formulē pati savu viedokli par tēmu, un tad vari mēģināt klupt virsū cilvēkiem, kuri atļaujas izteikt savu viedokli par tēmu.

Es strādāju recepcijā vietā, kur bēgļi mitināsies. Ja godīgi, man ir bail