Parīzes notikumi

Reitings 334
Reģ: 19.11.2014
Tikko ieraudzīju, ka atkal Parīzē apšaude... Uz doto mirkli 35 mirušie un ~100 ķīlnieku... Saka, ka saistība ar Sīriju.. Skumji. Laikam nekur vairs nav droši...
Nezinu, kapēc izveidoju diskusiju, laikam lai vienkārši parunātu par šiem notikumiem...
Skumji. :-(

Ja kādam interesē tad links uz Live notikumiem
http://www.bbc.co.uk/news/live/world-europe-34815972
14.11.2015 00:31 |

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015
Gaidīšu dienu, kad kāds no šitiem hipijiem uzbrauks Japānai, Dienvidkorejai un citām ļoti attīstītajām Ne-Rietumu valstīm, par to, ka viņi savu drošību nostāda augstāk par "emocijām" un praktiski neuzņem nevienu "bēgli".

ahahahahahaha

tu karti kaut reizi mūžā esi redzējis? :D :D
15.11.2015 14:23 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Un par bēgļiem - cik daudz latviešu ir UK, kas dzīvo pabalsta mājās un meklē, kur tik vairāk naudu dabūt no valsts? Cik daudzi latvieši sit savas sievas? Viss tiek pasniegts tā, ka it kā "balto" pasaulē visi ir tīri un pūkaini, un vislabākie cilvēki.

1. Viņu kultūrā sist sievu ir normāli, korānā ir pat apraksts, kā to pareizi darīt. Rietumos tā nav norma, bet izņēmums.

2. Bēgļi saņem pabalsts automātiski, lai austrumeiropietis saņemtu pabalstus, tie ir jānopelna.

3. Tehniski arābi, tāpat kā eiropieši ir caucasian rases pārstāvji un tādas rases kā "baltais" vai "melnais" nav ;-)

4. Ja jau nav atšķirības starp eiropieti un musulmani, kāpēc šiem bēgļiem ir jāmāca, ka izvarot sievieti, jo viņa nav ietinusies lupatās nav normāli?

The ''Caucasians'' include: Arabs, North African (Berbers), Iranians, Indian Subcontinental people, Europeans etc. The predominant racial type in all those areas is Caucasian. Even though all these Caucasian groups have some non-Caucasian admixture to some degree (including Europeans) they are still more genetically closer to each other than to non-Caucasians.

For instance, brown-skinned Arabs are more genetically similar to blonde North Europeans than the Japanese are to Malaysians, and in fact, the racial divide between the North Asians (North Japanese, Korean, North Chinese) and Southern Asians (such as Malaysian, Thai, Filipino) is much much deeper than the one between Arabs and Europeans.

In forensic science and anthropology, ''Caucasian'' is used to describe a skeleton/skull type, rather than a skin color. You can have pale-skinned Caucasians and dark-skinned Caucasians. The skin color is the least important factor since skin color correlates with lattitude and doesn't necessarily indicate a populations true racial origins.
15.11.2015 14:24 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kur ir teikts, ka sieviete ir jāsit?
Bēglis saņems pabalstu tad, kad statuss tiks apstiprināts, un naudu dod Eiropa, no Tavas kabatas neko nepaņems, neuztraucies.

Es nesaku, ka nav atšķirības kultūrā un mentalitāte, bet dzīvība ir VIENLĪDZ vērta.
15.11.2015 14:27 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Visions: Tu esi karti pats redzējis cosmo "umņik"?

Tagad paskaiti valstis apkārt Sīrijai, kur neviens nekaro un cik valstīm "bēgļi" iziet cauri, lai nokļūtu pie haļavas Vācijā un Zviedrijā. Varētu padomāt, ka mūsdienās nav lidmašīnu bēgļu transportēšanai? Esi uz kartes redzējis Kanādu? Ja ne, tad paskaties, jo viņi uzņems 25 000 Sīriešu. Japānai un Dienvidkorejai piedāvāja uzņemt, viņi atteicās. Šinzo Abe - Japānas premjers - pateica, ka japāņu intereses viņiem ir primārās un bēgļus neuzņems.
15.11.2015 14:28 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vispirms ir jādomā par pamatiedzīvotāju vajadzībām, tad par bēgļiem, ne otrādāk.

Varetu padomat, ka Eiropa pati aicina beglus. Vini pasi izsezas ES krastos. Ta ir dzives realitate un problema, kura pati no sevisi nepazudis, ta ir kaut ka jarisina.
15.11.2015 14:29 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Schoco - tā jau ir pavisam cita tēma. Šeit tagad tiek runāts par to, ka bēgļus jānogalina ar gāzi... nevis par to, ka mums nav ko viņiem dot, jo pašiem nepietiek.

Bet ar ko Tu šobrīd esi labāka par meitēnu, kas iemeta ekstrēmista video? Tu arī paķēri viena cilvēka teikumu, un tagad velc pār visiem.

Esmu pret šāda apjoma bēgļu uzņemšanu, tā ir nepārdomāta un bīstama. Un ir pašsaprotami, ka es vispirms domāju par sevi, savu veselību, dzīvību un sev tuvajiem cilvēkiem, nevis atsaucoties uz humānismu, maksāju jebkādu cenu, lai tikai kāds mani nesauktu par rasisti. Pasaki, ka Tev dzīvē nav prioritāte sava un sev tuvo veselība un drošība?
15.11.2015 14:29 |

Reitings 272
1. Viņu kultūrā sist sievu ir normāli, korānā ir pat apraksts, kā to pareizi darīt. Rietumos tā nav norma, bet izņēmums.

''viņu'' - kā? bēgļu? sīriešu? arābu? musulmaņu? tev ir vienvirziena domāšana. ir ''mēs'' un ''viņi'' un viņi visi ir vienādi. tupa cilvēka domāšana.

starp citu, daudz kas kas letiņiem šķiet normāli, Rietumos (un mēs neesam rietumi) ir izņēmums. piemēram, šāda diršana uz islāmticīgajiem un bēgļiem Rietumos ir izņēmums. LV tā ir norma.
15.11.2015 14:30 |

Reitings 111
Reģ: 08.10.2015
Ir bijušas diženas tautas kā persieši, ēģiptieši, bet arābi vienmēr bijuši tikai un vienīgi karotāji Allaha vārdā - agresīvi pēc gēniem.

Arābu, muslimu attīstības stadija joprojām ir viduslaikos, kad šie cieta sakāvi Krusta karos.
15.11.2015 14:30 |

Reitings 12990
Nē, es paķēru šo diskusiju + vēl internetā valdošo marasmu, jo nekas cits tur netiek runāts. Pilnīgs prāta aptumsums.
Tas taču arī ir tas, ko viņi vēlas.. viņi vēlas, lai mēs visā vainotu musulmaņus, lai pārstātu domāt par bēgļu uzņemšanu, lai viņu valstīs iestātos vēl lielāka krīze.
Kas ir šāds apjoms? Cik daudzi no viņiem te integrēsies un cik daudzi arī paliks?
15.11.2015 14:31 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Eiropa katra 4 sieviete ir cietusi no partnera vardarbibas. Diezmzel ari pie mums ta ir norma par kuru izliekas, ka ta neeksiste, ka ta nav norma, lai gan statstika uzskatami parada kas ir norma un kas nav.
15.11.2015 14:36 |

10 gadi
Reitings 1496
tu šajā diskusijā esi kā sabojājies radio, kurš visu laiku bez apstāja ņerkst un ņerkst, bet nekādas jēgas no tā fona trokšņa nav

Un ar ko Tu izcelies? Atnāc, visus sauc par neinteliģentiem, sprauslo pa labi, pa kreisi uz kosmo bābām, bet neko sakarīgu pateicis tā arī neesi, kur nu vēl atradis citu kompāniju, kur Tavs intelekts tiktu novērtēts. Tā nu atliek vienīgais veids kā apliecināties - nākt forumā, kuru uzskati par kosmo bābu saietu, kur neko neviena nejēdz, un runāt, bet nepateikt neko, ar cerību, ka neviena nesāks reāli ar Tevi diskutēt, apdraudot Tavu trauslo ego.

Reitings 272
Tagad paskaiti valstis apkārt Sīrijai, kur neviens nekaro

paskaitīju, bet neredzēju tur ne Japānu, ne Dienvikoreju :D Lūdzu parādi man, kur tieši Japāna robežojas ar Sīriju :D

Varētu padomāt, ka mūsdienās nav lidmašīnu bēgļu transportēšanai? Esi uz kartes redzējis Kanādu? Ja ne, tad paskaties, jo viņi uzņems 25 000 Sīriešu

Jā, un visi 25k sadevušies rokās pa pāriem izlidos no Sīrjijas nacionālās lidostas, kā tad, dirs vien tālāk :D

Japānai un Dienvidkorejai piedāvāja uzņemt, viņi atteicās. Šinzo Abe - Japānas premjers - pateica, ka japāņu intereses viņiem ir primārās un bēgļus neuzņems.

Japāna bēgļiem šogad vien ir piešķīrusi 1.9 biljonus dolāru :D Ko Latvija ir darījusi? Tikai dirsusi un dirsusi :D

Reitings 3647
Bēglis saņems pabalstu tad, kad statuss tiks apstiprināts, un naudu dod Eiropa, no Tavas kabatas neko nepaņems, neuztraucies.

Mistiskā "Eiropas nauda"... tu apzinies, ka tie ir arī Latvijas iedzīvotāju nodokļi, kas tiks izmantoti pabalstiem, ne? Un tā kā es dzīvoju Norvēģijā, kur arī maksāju nodokļus, tad jā, no mana maka arī tiek bēgļiem.

Es nesaku, ka nav atšķirības kultūrā un mentalitāte, bet dzīvība ir VIENLĪDZ vērta.

Šīs atšķirības rada konfliktus. Palielinās noziedzības līmenis. Kāpēc tie ir 99% vīrieši? Tu esi redzējusi, kādās teltīs dzīvo sīriešu sievietes, bērni un veci cilvēki, kam nebija naudas vai spēka, lai tikt uz Eiropu, piemēram, Jordānā? Un šie vīrieši, kas ir Eiropā vēl sūdzas par to, ka viņiem nedod lielākus apartamentus, utt.

Tagad tu domā, ka eiropietēm vajadzētu nosegt galvas, lai tikai netiktu izvarotas? Tas ir absurdi!!!!
15.11.2015 14:37 |

10 gadi
Reitings 1496
Kas ir šāds apjoms? Cik daudzi no viņiem te integrēsies un cik daudzi arī paliks?

Tavuprāt, viņi gaisā izkūpēs? Ja neintegrēsies, tad uzspiedīs savu pārliecību citiem. No ķīniešiem šo nesagaidīsi, no musulmaņiem - mierīgi.
15.11.2015 14:39 |

Reitings 12990
Redzi, ja es zinu, ka mani nodokļi aiziet cilvēkiem, kuriem tiešām tā ir vajadzīga.. ja es zinu, ka cilvēks ieradies tikai ar zeķu pāri, viņa ģimene ir uzspridzināta, man nav žēl kaut ko viņam dot. Kā jūtas tie bēgļi, kuriem vajadzīga palīdzība, bet visi viņus tagad uzskata par ISIS dalībniekiem, kuru vienīgā doma ir atbraukt un uzspridzināt visu pasauli?!
15.11.2015 14:39 |

Reitings 12990
Nē, manuprāt, viņi Latvijā nepaliks. Vismaz daļa no tiem, ko uzņemsim šeit, noteikti nē. A tu kādreiz kebabu ēstuvē esi bijusi? Visi skrien tev virsū un uzspiež savu pārliecību? Lielākā daļa tur strādā ne latvieši un ne baltie.
15.11.2015 14:40 |

Reitings 272
Kāpēc tie ir 99% vīrieši?

veču ir tikai ap 60%, pārējās ir bābas un bērni, jebšu bābbērni, apvienoti vienā kategorijā :D
15.11.2015 14:41 |

Reitings 3647
Kur ir teikts, ka sieviete ir jāsit?

4:34 Husbands should take full care of their wives, with God has given to some more than others and with what they spend out of their own money. Righteous wives are devout and guard what God would have them guard in the husbands’ absence. If you fear high-handedness from your wives, remind them , then ignore them when you go to bed, then hit them. If they obey you, you have no right to act against them. God is most high and great.
15.11.2015 14:41 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Droši vien tāpat kā jūtas tie musulmaņi, kas ir dzimuši Eiropā un kuru draugi un darba kolēģi ir eiropieši.
15.11.2015 14:42 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Visions:
paskaitīju, bet neredzēju tur ne Japānu, ne Dienvikoreju Lūdzu parādi man, kur tieši Japāna robežojas ar Sīriju

Kur Vācija, Zviedrija vai Latvija robežojās ar Sīriju?

Jā, un visi 25k sadevušies rokās pa pāriem izlidos no Sīrjijas nacionālās lidostas, kā tad, dirs vien tālāk

Man fascinē tavi teksti, zināšanas tev ir apaļa 0, bet izliecies, ka saproti, par ko iet runa. schoco pareizi teica, nosaucot citus regulāri par "idiotiem" un tupām bābām, laikam maskē savus kompleksus. Kanāda:

Syrian Refugee Crisis 2015: How Canada Will Resettle 25,000 Refugees Over The Next Few Weeks

http://www.ibtimes.com/syrian-refugee-crisis-2015-how-canada-will-resettle-25000-refugees-over-next-few-2182085

Japāna bēgļiem šogad vien ir piešķīrusi 1.9 biljonus dolāru Ko Latvija ir darījusi? Tikai dirsusi un dirsusi

Tu esi tiešām tāds umņiks vai tiešām izliecies? Japāna valsts ar IKP uz vienu iedzīvotāju: $38,216 un $4.843 trillion lielu ekonomiku iedeva Sīrijai 1.9 miljardu? Starp citu, $1.5 nevis $1.9. WOW!

http://www.japantimes.co.jp/news/2015/09/30/national/politics-diplomacy/abe-unsc-pitch-pledges-810-million-syria-iraq-refugee-aid-750-peace-building/
15.11.2015 14:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits