viņu dzīves kvalitāte ir krietni pasliktinājusies

Vatson, es Tev vakar jau vaicāju, bet tad biju offline kādu labu laiku, atvaino, ja jau esi atbildējusi, bet atkārtošos. Cik bēgļus pie sevis esi uzņēmusi un cik plāno uzņemt?
Neesmu Vatsons, bet šo absurdo jautājumu esmu pamanījusi jau iepriekš. Kāda sakarība tādu uzdot? Tad man jājautā, ko tu esi izdarījusi Francijas iedzīvotāju labā, par kuriem sēro šeit? Neko? OK. Nejautāšu, ko reāli sniedz tava līdzjūtība, jo atbilde ir skaidra - neko. Ko tu esi izdarījusi savas fanātiskās domas labad - lai bēgļus neizmitinātu LV? Vai esi pašrocīgi uzrīkojusi kādu protestu? Parunājusi ar Straujumu? Nē? Ko tad jautā, ko ir izdarījušas pretējā viedokļa atbalstītājas, ja pati deldē pakaļu uz dīvāna?
Es strādāju reģistratūrā un drīzumā ir gaidāmi apmēram piecdesmit musulmaņu bēgļi. Ja godīgi, nedaudz baisi. Vakar runāju ar vienu paziņu norvēģieti. Viņa stāstīja, ka mājā, kur viņa dzīvo ir ielikti bēgļi. Dzīvoklī virs viņas dzīvo vairāki musulmaņu vīrieši, kas trokšņo visu laiku. Un dzīvoklī zem viņas dzīvo bēgļu ģimene, pie kuras regulāri ierodas policija, jo vīrietis sit sievu, pēc kā viņu autiskais bērns bļauj.
Fake passport suggestions
A US intelligence official has told CBS News that the Syrian passport recovered after Friday nights' attacks - and believed to belong to one of the bombers - may be a fake, writes Louisa Loveluck, Telegraph's Middle East Correspondent.
The official said the passport did not contain the correct numbers for a legitimate Syrian passport and the picture did not match the name.
If forgery is confirmed, the document in question could have come from one of several places:
In Turkey, the fake passport business is booming. For a one-off payment of around £1,000, it is possible to purchase a document that once belonged to someone else. In this case, a simple switch of the photograph opens the pathway to a whole new identity.
In other cases, smugglers obtain genuine blank passports stolen from government buildings in Syria amid the chaos of its internal conflict, as well as the machines for processing them.
Another possibility would be that the document was made up inside Isil-held territory itself. When the terror group seized control of major cities, it took over all government buildings, including passport offices.
Un Tu jūties diži apgarota, nespēdama pieņemt pretēju viedokli?