Parīzes notikumi

Reitings 334
Reģ: 19.11.2014
Tikko ieraudzīju, ka atkal Parīzē apšaude... Uz doto mirkli 35 mirušie un ~100 ķīlnieku... Saka, ka saistība ar Sīriju.. Skumji. Laikam nekur vairs nav droši...
Nezinu, kapēc izveidoju diskusiju, laikam lai vienkārši parunātu par šiem notikumiem...
Skumji. :-(

Ja kādam interesē tad links uz Live notikumiem
http://www.bbc.co.uk/news/live/world-europe-34815972
14.11.2015 00:31 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bet vai jus tiesham domajat,ka labak ir nevienu neuznemt un lai vinji visi mirst Siirijaa? Es tiesham nesaprotu sho attieksmi.

Zini negribas pat atbildet, jo dabusu pa galvu :)
15.11.2015 11:44 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nezinu, man laikam apkart ipasi nejutigi musulmani gadijusies. draudzene teica, ka vienam pajautajusi ko doma par so, sis tik sminejis un teicis, ka sudigi, bet vinam vienalga.
15.11.2015 11:45 |

Reitings 111
Reģ: 08.10.2015
Ja jūs esat arī pret teroristiem, tad laipni aicinātas šovakar pie Brīvības pieminekļa

http://apollo.tvnet.lv/zinas/svetdienas-vakara-pie-brivibas-pieminekla-plano-protesta-akciju-pret-imigrantiem/711638
15.11.2015 11:49 |

Reitings 111
Lībija bija pēdējā, kas neļāva visiem šiem musulmaņiem tikt uz Eiropu

Lībijā Kadafi laikā bija augsts dzīves līmenis, bija reāla demokrātija, tāpēc arī neviens nekur nebēga. Tagad tur ir karš un cīņa starp grupējumiem.

Neesmu manījusi, ka citu civilizētu tautu pārstāvji tā izteiktos par bēgļiem.

Tie nav bēgļi, bet teroristi un ekonomiskie imigranti, kas ir agresīvi noskaņoti, uzbrūk citu valstu drošības spēkiem, met prom viņiem dotās pārtikas pakas, ūdeni.

Interesanti kāpēc kaimiņi kā Saūda Arābija, Katara neuzņem bēgļus? Jo šo valstu vadības saprot, ka tie ir bīstami elementi.
15.11.2015 11:57 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015
man laikam apkart ipasi nejutigi musulmani gadijusies

Latvieši arī ir īpaši nejūtīgi, piemēram, pret bēgļiem. Godīgi - ja es būtu musulmane, man pašai rastos riebums pret tādiem baltajiem, kas man visur piešuj terorismu, lai gan es tāda neesmu. Droši vien neskrietu nevienu žēlot, bet būtu ļoti neitrāla pret visu, jo tie paši baltie mani ienīst.

Kopumā par notikumiem - notika, kas notika, bet notiek arī daudzas citas traģiskas lietas, balto veidotie uzbrukumi Sīrijā, balto veidotie ASV skolu slaktiņi, balto veidoto karš Ukrainā, kas mums ir daudz tuvāk nekā FR utt. Patiesībā pat nokritušās/notriektās lidmašīnas, toreiz Malaizijas un tagad Krievijas, neradīja tādu sensāciju kā šis terorakts FR, neatceros to, ka visi latviešu mediji būtu tik ļoti pilni ar konkrētām ziņām, ka citu ziņu vnk nevar atrast. Neatceros FB iespēju nomainīt profila bildi attiecīgās karoga krāsās, neatceros latviešu ārkārtējo līdzjūtību un agresiju pret vainojamām personām. Cik gan daudzi piedalījušies protesta akcijās pret Krievijas agresiju Ukrainā? Cik daudzi likuši svecītes pie vēstniecībām sakarā ar lidmašīnām? Maz, lai neteiktu, ka ļoti maz, ja salīdzina ar to, cik daudzi tagad metas vainot vaininiekus šajā traģēdijā.

Ar to es gribu pateikt, ka nejau emocionalitāte un empātija ir tā, kas jūs virza, bet propoganda medijos un varbūt pat savā ziņā modes kults (piem, tas karogs profilbildē FB). Jūs esat nozombēti teikt, ka bēgļi ir sliktie un šī ir gadsimta traģēdija, neko citu jūs negribat redzēt.
15.11.2015 12:01 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
koshka

jau iepriekš Vācijā dažie labie rakstīja komentārus, ka negrib šos cilvēkus redzēt. Vēl pirms terakta Vācijā der Spiegel (vai Fokus - labi vairs neatceros) veica aptauju, ka 45% vāciešu baidas atklāti runāt par bēgļiem, jo viņus tulīt nosauks par rasistiem. Pēc terorakta facebukā arvien vairāk sāk paradīties lozungi, ka nav ko visus pieņēmt un jāslēdz robežas. Tā kā visās valstīs ir cilvēki, kuri par bēgļu pieņēmšanu un pret to.:-)
15.11.2015 12:01 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015
julenok, tev tiesa, visās valstīs ir zemākais, neattīstītais slānis.
15.11.2015 12:04 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
The passport did not contain the correct numbers for a legitimate Syrian passport and the picture did not match the name. Tad rodas jautājums, kā ar tādu pasi var šķērsot robežu un iegūt uzturēšanās atļauju? Vai arī es kaut ko nesaprotu? (t)
15.11.2015 12:06 |

Reitings 111
Ja gribat zināt patiesību par arābiem, islāmistiem, tad pajautājiet to Izraēlai, kas gadu desmitiem cīnās pret viņu agresiju!
15.11.2015 12:08 |

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015
Problēma ir tāda, ka R-Eiropā domā, ka musulmaņiem dos demokrātiju un viss būs labi, bet viņiem demokrātija nav vajadzīga. Vienīgais veids, kā viņus kontrolēt un neļaut vienam otru (dažādiem musulmaņu grupējumiem) nogalināt ir diktatūra. Lībija bija pēdējā, kas neļāva visiem šiem musulmaņiem tikt uz Eiropu, bet kādam bija izdevīgi šie bēgļu bari.

Pirms amerika iejaucās vairākās musulmaņu valstīs, viss bija labi. amerika panāca to, ka radikālie musulmaņi tika pie varas.

:-O:-O:-O

Tu tikko pilnīgi izmainīji manu viedokli!!!1111

Tev obligāti ir tūlīt pat jānosūta šis tekstiņš un bilde Kameronam, Merkelei, Olandam un Zviedrijas karalim, kuri noteikti par šo nezina, tāpēc grib uzņemt bēgļus! Tāpat visai rietumu valstu sabiedrībai, jo tikai latviešiem ir pieejama informācija; pārējie, valstu līderus ieskaitot, dzīvo info vakuumā un par tuvajiem austrumiem neko nezina!

wow

tu esi izcila pētniece, vēsturniece un politoloģe! tāds talants! wow
15.11.2015 12:15 |

Reitings 734
Latviešiem patīk mālēt visu galīgi melnu, vai galīgi baltu. Nu nav visi musulmaņi teroristi. Nu nav. Arī man ir paziņas musulmaņi, lieliski cilvēki. Bet tai pat laikā ir ļoti daudz musulmaņu ar radikāliem uzskatiem, cietsirdīgi un labprāt Tevi izvarotu, ja tas neapdraudētu viņa atrašanos valstī, uz kuru imigrējis. Un ko tālāk? Uzņemt visus radikāļus, kuru nav maz, kā visiem jau gadu gadiem zināms, jo ir arī labi musulmaņi, vai neuzņemt labos musulmaņus, jo ir arī radikālie musulmaņi? Puļķis ar diviem galiem.
Valstī, kur es šad tad dzīvoju, arī ir ļoti liels musulmaņu skaits. Pagājušo gad 7000 tika izsūtīti no valsts. Jautājums - kāpēc? Ja jau labi, miermīlīgi iedzīvotāji, kuri valstīj ir vajadzīgi, jo darba daudz, tautas maz, tad jau labus cilvēkus nav jāsūta mājās.. Vai tomēr nebija tik labi, kā paši sevi mālēja?
15.11.2015 12:16 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Krikstiine, tas pases izgājiens izskatās pēc ISIS masu manipulēšanas sastāvdaļas. Pase speciāli atstāta, lai nu ienīst visus bēgļus arī un tad zem tāda vispārēja naida spiediena viņi piebiedrosies ISIS, ja jau visi eiropieši viņus sāks ienīst.
15.11.2015 12:17 |

Reitings 734
Artija, es saprotu. Bet kā ar tādu pasi iespējams iegūt uzturēšanās atļauju? Kaut kā taču viņs ir ticis līdz tai Francijai. Cik saprotu, pase ar pirkstu nospiedumiem nav vēl salīdzināta, bet ja sakrīt, tad sanāk, ka ar svešu bildi iespējams iegūt uzturēšanos? Nesaprotu.
15.11.2015 12:23 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Vairakas valstis , kuras imigranti ir jau otro , treso gadu desmitu, so valstu inteligence ne acu gala neieredz sos lautinus! Vinu pilsetas ir piemeslotas un noziedziba tikai augusi.
15.11.2015 12:28 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
visās valstīs ir zemākais, neattīstītais slānis.

Un Tu jūties diži apgarota, nespēdama pieņemt pretēju viedokli? :-D
15.11.2015 12:41 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Un Tu jūties diži apgarota, nespēdama pieņemt pretēju viedokli?

Angliski šitos kadrus sauc par Social Justice Warriors:

15.11.2015 12:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Raven, par tiem attēliem.. tieši Irānas gadījumā lomu nospēlēja arī Francijas vara. Viņi ieveda valstī Islāma revolūcijas līderi Khomeini. Ne jau tikai ASV pie visa ir vainojama..
15.11.2015 12:55 |

Reitings 272
Vairakas valstis , kuras imigranti ir jau otro , treso gadu desmitu, so valstu inteligence ne acu gala neieredz sos lautinus! Vinu pilsetas ir piemeslotas un noziedziba tikai augusi.

bla bla bla

kārtējā tupā babule :D

neizteikšos par 0 vērtībā esošo ''vairākās valstīs''

toties apgalvojums, ka noziedzības līmeņa augšana un pilsētu piemēslošana ir likusi visai inteliģencei ienīst kādu cilvēku grupu... :D jābūt atsaldētam loham, lai tam ticētu :D tu inteliģenci ne acu galā neesi redzējusi. un nē, kad tu frizētavā ar bābām dirsies, tā neskaitās ''valsts inteliģences diskusija''
15.11.2015 12:56 |

Reitings 272
Un Tu jūties diži apgarota, nespēdama pieņemt pretēju viedokli?

15.11.2015 12:57 |

Reitings 111
Ne jau tikai ASV pie visa ir vainojama..

Homeini gāza ASV ielikteni Šaku. Pēc tam Irāna pārtrauca diplomātiskās attiecības ar ASV un tādas šķiet, ka vēl nav atjaunotas līdz pat šodienai!
15.11.2015 12:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits