Mājas apģērbs

Reitings 177
Reģ: 28.10.2015
Sveikas!

Draudzene šodien izraisīja vielu pārmaiņām. Sakot, ka pa māju staigā blūzē un svārkos, viņai tā esot ērti, nu ja ērti, tad ērti, es personīgi staigāju legingos/sporta biksēs/pidžamas šortiņos un kādā krekliņā, ja vēsāks, tad džemperī un vilnas zeķes kājās. Nu ir, protams, reizes, kad esmu apakšveļā, kaila utt., bet tas 90% laika.
Mans draugs neiebilst, esam kopā jau kādu pailgu laiku, viņš priecājas, ka man silti un liekas seksīga tāpat.

Bet tad draudzene izmeta, ka es jau nebrīnos par tām sievietēm, kuru vīrieši laiž pa kreisi, jo viņas pa māju staigā kā nu pagadās. Tad gan sajutos nu tā. Un draudzeni svārkos neesmu redzējusi nekad, pat uz ielas. Vienmēr šorti, džinsas, melnas bikses. Un attiecībās viņa nav bijusi kopš atceros, vismaz 3 gadi.

Piezīme, reiz man kāds ļoti tuvs draugs izmeta, ka nav nekā seksīgāka par sievieti mājas biksēs. viss liekoties pieejams, nav jācīnās, ja gribas pamīlēties. :-P
Laikam jau kopš bērnības esmu izmācīta, ienāc mājās, pārvelc drēbes. Negribas taču sabojāt blūzi, jo esot mājās varu pēkšņi mazgāt vannas istabu, gatavojot ēst var kaut kas no pannas nošļakstīties, kādēļ man bojāt apģērbu?

Nu man nepatīk staigāt pa māju zīmuļsvārkos, džinsās utt., man vajag, lai apģērbs ir brīvs, mīksts, nepiespiests.
Ko jūs nēsājat pa māju? Būtu feini, ja pieminētu arī savu attiecību statusu.
12.11.2015 17:04 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
No rītiem, kamēr brokastojam - naktskrekliņš/pidžamma + halāts. Mājas drēbes man ir dažādas - gan kokvilnas vienkāršas kleitiņas, gan sporta/leginga bikses, dažādas maiciņas, jaciņas, džemperi, siltās zeķes un čības. Mēdzu arī pēc atnākšanas mājās palikt tajās pašās drēbēs kādu brīdi, kamēr paēdu un paskatos kādu filmu, bet būtībā patīkamāk jūtos, ja uzreiz pārģērbjos.

Vīram patīk mans omulīgais mājas izskats, viņš saka, ka tā izskatos ļoti mīlīgi.

Nezinu, cik briesmīgi ir jāizskatās mājas apģērbā, lai vīrietis tā dēļ vien ietu pa kreisi (ja nu vienīgi tas ir smirdīgs, nošmulēts, saplēsts un izstaipīts vienkopus - bet nu diez vai kāda tā tiešām staigā pa māju)... :-/
12.11.2015 17:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lienīte2, zini, mājas apģērbam ir jābūt ērtam, nevis sexīgam. Vēlāk, pirms gulētiešanas, var pārvilkt kādu pikantāku naktskrekliņu vīrieša iepriecināšanai. Un tas būs daudz intīmāk un daudz īpašāk, par izejamo drēbju valkāšanu mājās.
12.11.2015 17:46 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Man mājas apģērbs ir tādos pašos daudzumos kā izejamais, tapēc ģērbjos dažādi. Mājās varu atļauties ģērbties tā kā patīk, bet ielām neder. Kleitas, šorti, onesie :D , Oversided džempreri, krekli, legingi, trenuškas, nu viss iespējamais. Mēdzu arī uzvilkt garās adītās zeķes un tikai kreklu. Ģērbjos sev par prieku, bet arī kad biju attiecībām patika pa māju saģērbties forši, galu galā es tur pavadu daudz laika..

Nav dienas, kad piemēram novandītos pa māju pidžammā un halātā, pat uz paģirām sakopjos :D
12.11.2015 17:47 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Tieši pēdējā laikā esmu saņēmusi no puiša piezīmes "jā, izejot no mājas jau tu pucējies, bet mājās nekad" u.tml. Īsti nepievēršu tam uzmanību, jo nepavisam neesmu sieviete, kas ir radīta, lai nepārtraukti pucētos, man jau ģērbšanās uz iziešanu bieži vien sagādā galvassāpes, otrkārt, man ir atsevišķas mājas drēbes un izejamās drēbes - un izejamās drēbes es mājās vienkārši nespēju uzvilkt. Es nejūtos pietiekami ērti. Tāpat kā mājās nekad nenēsāju auskarus un citas rotaslietas, arī krūšturi ne.
Pārsvarā ģērbjos attiecīgi tam, cik ir silts. Piemēram, tagad man mugurā ir 2 džemperi - viens mazais, otrs liels kapučdžemperis, kājās mājas džinsenes un garas adītas zeķes. Siltākos laikapstākļos mēdzu vilkt krekliņus un bikses vai svārkus. Rīta stundās virsū naktskreklam velku halātu.
12.11.2015 17:51 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Esmu precējusies.
Pa mājām staigāju ziemā-sporta bikses, maika, džemperis vai garā maika un garās siltās zeķes. Vasarā - šorti, maika, kleitiņa.
Man pirmā lieta, ko daru atnākot mājās ir pārģērbjos, jo man pat šķiet nehigiēniski staigāt ar āra drēbēm pa mājām, ar āra putekļiem un baciļiem, veee..
Vīrs arī staigā mājas apģērbā. Tā ir norma, ka pa mājām staigā ērtos apģērbos un tas rada arī mājas sajūtu. Nevaru iedomāties, ka mans vīrs staigātu džinsās, kreklā pa mājām, nē.
Man sķiet, ja sieviete pa māju staigā uzpucējusies un kleitās, tad vīrietis pierod pie tā un pēc tam nemaz to neievēro :-D Bet tās sievietes, kas tā dara tikai atbalstu :-)

Galvenais, lai apģērbs ir tīrs un nav galīgi novalkāts vai izstaipīts :-)
12.11.2015 17:51 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Bet tad draudzene izmeta, ka es jau nebrīnos par tām sievietēm, kuru vīrieši laiž pa kreisi, jo viņas pa māju staigā kā nu pagadās

Lūk, pareizi saka - хуже бабы зверя нет. Jau sen ir skaidrs, ka sieviete sievietei ļaunākais ienaidnieks.

Jā, jā, laiž pa kreisi, ja mājās staigā normāli, nevis augstpapēžu kurpēs. Nē, laiž pa kreisi tāpēc, ka vecis jāklis. Un Tu vari būt Miss perfektā, tad nokrāps, ja vīrietis uz to tendēts.

Bet par tēmu: staigāju pidžamā
12.11.2015 17:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Staigāju mājas drēbēs. Aukstajā laikā tās ir sporta bikses vai legingi, silts džemperis, vilnas zeķes.
12.11.2015 18:03 |

Reitings 5478
Man vienmēr ir silti, tāpēc mans mājas apģērbs ir maiciņa+svārki vai melnas sportveidīgas bikses.
Kājas visbiežāk bez zeķēm,reti tās uzvelku. Vienmēr saģērbjos tā,lai varu pieņemt negaidītus viesus vai saskrieties ar kaimiņiem.
Vīrs nekad nav protestējis pret manu mājas apģērba izvēli, lai gan gribētu,lai velku vēl ko mazāk:-D

Atnākot no darba, vienmēr pārvelku mājas apģērbu.Tas man ir must have pēc darba.
12.11.2015 18:10 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es pārsvarā mājās esmu sporta biksēs vai garajos legingos, krekliņā un kādā siltākā džemperīti. Un, protams, siltās zeķēs. Vīrs arī, pārnākot mājās, pārģērbjas mājas drēbēs - sporta biksēs un T kreklā. Mājas man nav tā vieta, kur baigi pucēties. Netīrās un caurās drēbēs, protams, nestaigājam. Attiecību statuss: precējušies, dzīvojam kopā jau 5 gadus.
12.11.2015 18:12 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Manam draugam tieši nepatīk, ka staigāju pa māju izejamajās drēbēs , viņš domā, ka man nav ērti un vienmēr iesaka uzvilkt ko ērtāku :D Kopumā vienmēr mājās pārģērbjos mājas drēbēs, bet nav tā, ka tas ir pirmais, ko izdaru pa durvīm ienākot :D

Velku dažādas drēbes - šortiņus, maiciņas, citreiz legingus ar kādu džemperīti :)
12.11.2015 18:13 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nu tad draudzene galiigi pieraada ne taa,ja jau staigaa ikdienaa biksees un majas svarkos,kkas nav, bet tas lai paliek vinas zinaa.
Es majaas staigaaju halaataa, kaadreiz pidzambiksees ar topinu, bet ir reizes,kas sagribas taadu kaa maajas kleitinu, atkariigs peec garsttaavokla un kaa juutos.
Aaa un jaa, ir reizes kad arii iisos shortinos, bet tad kad ara ziema,tad gan ne.. brr
Es uzskatu, ka ja jau majas pat jaastaigaa uzspiileeti, sakopti parak, tad kur tas cilveeks taa iisti atpuusas? Man tomeer liekas,ka katram cilvekam kkur ir jaajutas eertas, nepiespiesti un briivi. Kur citur ,ja ne majas?
12.11.2015 18:15 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Nēsāju legingus vai pelēkas sporta bikses + džemperi (nemēdzu staigāt t kreklos), un protams šādas čībiņas :) Čībiņas man ir vairākas, ziemassvētkiem rakstainas, ikdienai pelēkas ar Lielvārdes jostas rakstiem :)
Mājās esmu vienmēr uzkrāsojusies, mati astē vai čupčikā. Attiecības stabilas. Patīk arī mājās labi izskatīties.
12.11.2015 18:16 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Staigāju mājās šortiņos un maiciņā, mati astē, bez kosmētikas. Man liekas ir vienalga, kādā apģērbā staigā, bet galvenais, lai esi kopta - nav taukaini mati, nolupuši nagi, spalvainas kājas un tmldz. :-D. Staigāt blūzēs un svārkos mājā netaisos. Esmu attiecībās.
12.11.2015 18:27 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Man ir mājas drēbes, un es tajās reizēm varu izskriet uz veikalu, bet bieži izskatos kā bomzis (un reizēm arī tā skrienu uz veikalu). Šobrīd man ir legingi un drauga maika, parasti velku harēmbikses, maikas, hūdijus vai garas adītas jakas visādās nesaprotamās kombinācijās. Nekad pa māju nestaigāju džinsos, ar rotaslietām vai jostām, jo man nav ērti. Pārsvarā arī bez krūštura. Siltā laikā parasti staigāju vispār bez veļas, kaila, maikā un/vai šortos.
Dzīvoju ar draugu un viņam tādu mājas drēbju nav.
Ja kādā brīdī vairs nepatikšu, gan jau pats pateiks un aizies, dzīt jau nebūs jādzen. :D Bet nu es arī ārpus mājas nestaigāju papēžos, kostīmos, kleitiņās, svārciņos un spīguļos.
12.11.2015 18:47 |

Reitings 237
Reģ: 19.05.2014
pa mājām, ja slinkums, varu arī staigāt arī ar izejamajām drēbēm, bet ērtām, bet tā jau ļoti cenšos pārģērbties uz mājas drēbēm, kas parasti ir sporta bikses vai šorti ar kādu maiciņu un džemperīti (kas gan ir izejamais, jo šobrīd meklēju tādu mājām domāto). draugam nav nekādu iebildumu, galvenais, lai man ir silti un ērti. :) pats arī pārģērbjas uz ērtākām mājas drēbēm.
12.11.2015 18:50 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Majas staigaaju ertas maajas dreebees, kaa ienaaku iekshaa uzreiz parvelku, nepatik taa sajuta ar dzinsam vai veel trakaak svarkiem pa maaju :-O

es jau nebrīnos par tām sievietēm, kuru vīrieši laiž pa kreisi, jo viņas pa māju staigā kā nu pagadās.

Laizshanai pa kreisi ir daudz citu faktoru, ne tikai majas dreebes. Nu nevieni iisaakie svarki pasauleee nenotures virieti, kuram visu laiku butu jaklausaas vakara "zaageeshana".

Protams, sievieteem ir jaarupejas par sevi un netirs majas apgerbs nav pielaujams, bet man ir iepirkti smuki VS majas kostiminji, dazhus izvelkot taads izgriezums uz manama grutniechu kruutiim, ka viirs veel trakaaks paliek, jo ikdienaa neatljaujos tados staigaat.
12.11.2015 18:52 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Atnākot mājās, vienmēr uzreiz pārģērbjos. Pa māju staigāju mīkstās flīsa biksēs, džemperītī, čībzābakos. Vīrs arī pa māju staigā mājas drēbēs.
12.11.2015 18:52 |

Reitings 182
Šortos un maiciņā. Atnākot mājās uzreiz pārģērbjos, jo sevišķi tagad, ka ir tik silts mājās. Nevaru izejamās drēbēs staigāt pa māju, jo karsti.
12.11.2015 18:56 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Un par to krāpšanu - zinu vienu dāmu, kas vīram par prieku pa mājām zīda kleitās staigā. Dāma tiešām ar lielo burtu un perfekti izskatās gan mājās, gan sabiedrībā. Tas gan vīru nav atturējis no šļukāšanas pa kreisi. Tā kā, greznās mājas drēbes neglābs, ja vecis gribēs krāpt.
12.11.2015 18:57 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Mans mājas tērps ir ērtas bikses vai legingi un kāds dzēmperītis. Ja man būtu jāpucējas un jāstaigās neērtās drēbēs pa māju, lai vīrietis nešļūktu pa kreisi tad, lai iet. Tieši priecātos, jo ar tādu cilvēku kopā dzīvot negribētu.
12.11.2015 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits