5 gadus atpakaļ iepazinos ar puisi čatā. Kādu laiku sarakstījāmies un šis piedāvājā tikties reālajā dzīvē.! Piekritu . Kad satikāmies biju šokā :Čalis mega resns,kompleksains un stipri jūtīgs. Negribēju viņu apvainot un tomēr aizgājām uz kino. Kamēr gaidījam seansu šis satika savu draugu un iepazīstināja mūs. Kad ieraudzīju viņa draugu paliku stīva.... Sportisks,gudrs,jautrs čalis. Saskatījāmies viens uz otru,pagājā mēnesis un bijām kopā. Čata čalis man regulāri dāvināja ziedus un rakstīja Pat palīdzēja manai vecmammai ar mājas darbiem : šķēla malku,palīdzēja ar remontu un citiem darbiem. Jau pēc sarakstēm skype bija saprotams,ka viņam ir plāni uz mani. Pat atzinās mīlestībā. Viss beidzās viņa drauga (mana puiša) dzimšanas dienā . Šis atnāca agrāk kā vajag ( Gribēja palīdzēt uzklāt galdus,bij stipri daudz cilvēku) Ieraudzīja mūs bučojoties un palika agresīvs . Pārmeta mums,ka tā darit nevar. Līda kauties un dabūja pa nāsi no mana puiša. Piecēlās un sāka raudāt. Pateica,ka viņam vairs nav ne drauga,ne manis. Viņš mani konkrēti izbesīja un nolamāju šo. Nosaucu par tusni,neveiksminieku,klaunu un lopu. Šis nolika dāvanu un vienkārši aizgāja. Neērti mums palika tad kad mans puisis atvēra dāvanu. Viņš jau sen gribēja citu portatīvo un tieši jaunu uzdāvināja draugs. Gribējām atvainoties,bet skype un telefons klusēja. Arī sociālos tīklos šis vairs nerādijās
Pagāja vairāki gadi
Jau biju piemirsusi par viņu līdz ieraudzīju šo ģimenes svētkos. Māsas dēlam bija krustības un sabrauca radi . Māsīca jau laicīigi brīdināja kā būs ar puisi. Biju šokā kad viņu ieraudzīju ar savu māsīcu Notievējis par kilogramiem 30,sakopts,sportisks un vienkārši svaigs. Visu vakaru viņš izlikās,ka mani ar vīru nepazīst. Agrāk viņam nepievērstu uzmanību,bet paskatoties uz šo bez liekā svara biju nesaprašānā. Visu vakaru kā muļķe blisinājos uz viņu. Vīrs gribēja ar viņu parunāt,bet tika naturāli atšūts. Arī es tiku pilnībā ignorēta. Vispār nesaprotu kas ar mani notiek. ! Agrāk šo redzēt negribēju,bet tagad besij,ka šis ir kopā ar manu māsīcu