Sveiki! Nevarēju neuzrakstīt, jo mani šī problēma nomocīja jau 12 gadus, kā reiz sākot no 12 gadu vecuma. Apmeklēju dažādākos ārstus, bet nekā. Nesen biju pie vienas sievietes un viņa pateica, ka man ir cistocēle. Tas ir tad, kad urīnpūsis nospiež uz sieniņu, kas to atdala no vagīnas. Krievu valodā vairāk info цистоцеле. Ir arī biedējošas bildes google, bet tajās atspoguļoti jau trakāki gadījumi.
Kad gāju pie urlogiem ar savām sūdzībam(nezinot iemeslus), uz mani neskatijas nopietni. Viens pat teica, ko gan es iedomājoties, manā vecumā tādu lietu nevar būt. Redz, ka var. Krievu valodā , palasot info, ir minēts, ka var būt arī jaunākā vecumā, kaut vai,piemēram, hormonālu izmaiņu rezultātā.
Tātad,vēlejos padalīties ar info, lai tās,kurām ārsti norakstījuši uz distoniju, pārbaudītu vēl šo varintu. Jo ir tā, ka saistībā ar sieniņu vājumu, uztraukuma brīžos vajag vēl vairāk,kaut gan jau tā bieži jaskrien, citreiz pat pēc 15min.
Ceru,kādai mans info noderēs. Vēl varu pieminēt,kādi izmeklējumi citreiz vēl ir nepieciešami( gadījumā, ja iemesls ir cits, ne cistocēle), iemesli.
Ultrasonogrāfija
Analīzes
Ginekologa vizīte
Cukura līmeņa pārbaude
Vairogdziedzera pārbaude
Neirologs
Magnētiskā rezonanse
Urodinamiskie izmeklējumi un cistoskopija(tie man gan netika veikti agrāk)
Poliurija
Hiperaktivs urīnpūslis