Paziņas dzīvo pļaviniekos, tikko vēl ieskatījos rīgas satiksmē, tur rāda, ka no viņu mājām līdz manām ir vajadzīgas 35min. Viņi parasti brauc ciemos ar mašīnu, kādas 15 min ceļā, bet, ja izbrauc ap 17:00, tad ap 18:30 ierodas, sastrēgumstunda..
Nesaprotu, kādēļ dažām tik sāpīgi šķiet, kad saku ilgi.
Kurš transports uz centru no Saharova ielas velkās vairāk kā pusstundu? Es tikko ieskatījos RS lapā - 22 troleibusa pilnais maršruts no galapunkta līdz galapunktam ir 25-30 minūtes, atkarībā no laika, kad jābrauc.
Tāpat varu teikt, ka ja vajadzīga pusotra stunda, lai ar mašīnu nonāktu no Pļavniekiem centrā, tad nav ko sēsties pie stūres, ar kājām būs ātrāk. Esmu dzīvojusi vienā no tām 16 stāvu mājām, kas ir aiz lielās Maximas, esmu toreiz braukusi uz centru, jo strādāju centrā. Tagad es dzīvoju centrā un braukāju uz turieni iepirkties (Patīk, ka veikali brīvāki, nav tik daudz tautas, kā pa centru). Nav tādu ciparu tur.
Centrs nav vienīgā vieta uz pasaules, kur dzīvot un viss, kas ir ārpus centra, nav stundu braucienā no centra. Izlien Centra un paskaties, kas pasaulē notiek, pirms stāstīt citiem, ka viss ir slikti.
Man nesāp tas, ka saka, ka ilgi. Vecmīlgrāvis ir ilgi - buss 40minūtes, mašīna 20, ar kājām neesmu gājusi. Pļavnieki ir 6km no Origo. Labrīt! Tur nekā nesanāk tādi laiki, kādus Tu te sauc.