Ziedus saņemu diezgan bieži, vidēji reizi mēnesī, citreiz retāk vai biežāk. Lielus puķu pušķus gan dāvina tikai uz svētkiem, tad visbiežāk rozes, jo zina, ka man patīk.
Ikdienā saņemu pa vienam, trīs vai pieciem ziediņiem, bet parasti ar kādu domu. Piemēram, septembrī mēs vienu vakaru daudz nopļāpājām par 1 septembri, stāstīju, ka vasarā, kad dzīvojos pie vecvecākiem, viņiem bija puķu lauki, ar dālijām, asterēm, saulespuķēm. Man nekad nav patikušas dālijas, asteres, gladiolas, tāpēc vienmēr laukā plūcu saulespuķes un nesu skolotājiem.
Tad nu vīrs man septembra sākumā atnese saulespuķi. Oktobrī saņēmu tādu interesantu zaru ar maziem ābolīšiem saistībā ar zelta rudeni un vēl vienu mums tuvu tēmu, bet tagad pirms dažām dienām atnesa man strelīciju, tur arī ir sava doma tam visam.
Mēs esam runājuši, ka mani iepriecina mīļas lietas ar kādu domu apakšā, ne lieli pušķi pa 100eur, ķeksīša pēc. Man vajag to pareizo fīlingu sajust, kāpēc man dāvina un cenšas iepriecināt un pārsteigt, turklāt man ir svarīgi, kā man ziedus pasniedz un ko tajā brīdī saka. Tas tāpat, kā ar vīna dzeršanu svētkos, vispatīkamākais tajā visā ir īpašie vārdi un tosti, ko dzirdu no otra, ne pats vīns.
Bet vispār ziedi man ļoti patīk , daudz labāk par saldumiem un našķiem. Protams, galvenais, ka otrs cenšās iepriecināt , bet, kad saņemu ziedus, tad jūtos īpaši sievišķīga, skaista un novērtēta :)