Sveikas, meitenes! Man ir puisis, labākais draugs, ar kuru kopā esmu jau 3 gadus. Mums ir ļoti labas attiecības, kaut gan pēdējā laikā diezgan reti tikāmies. Tagad atkal biežāk. Apmēram 3, 4 reizes nedēļā.
Problēma ir tāda, ka es viņu ļoti mīlu, taču pēdējā laikā viņš ir palicis noslēpumains. Tāpēc vienu dienu iegāju viņa Facebook profilā, kur viņam bija uzrakstījusi iepriekšējā darba kolēģe. Sāku izlikties par savu draugu un viņa lēnām pati sāka atklāt dažādas detaļas par to, ko viņš ir teicis vienā vakarā viņai par meiteni L. Ir teicis, ka šī L ir viņu ieinteresējusi, ļoti patīkot, un vēloties būt kopā. Ka ir čubinājušies darbā, rakstījušies ar zīmītēm. Un, ka es esot pārāk pareiza un viņam esot grūti ar mani..
Šo meiteni, L., es zinu. Ir ļoti lēta meitene. Grābj visus pēc kārtas.
Es biju šokā, mana visa pasaule sabruka. Visu nakti raudāju, domāju, ko nu darīt! Zināju, ka jāparunā.
Nākamajā dienā uzaicināju viņu ciemos. Parādīju šo saraksti un pieprasīju paskaidrojumu, uz ko viņš atbildēja - nu un? Kas tur tāds ir? Viņam tas šķita normāli..
Es jūtos salauzta. Visiem vienmēr esmu viņu slavējusi un nekad neesmu domājusi par nevienu citu. Taču ar domu, ka kaut stundu viņš kādu citu ir uzskatījis labāku par mani, es nespēju dzīvot. Tas mani vajā.
Es nesaprotu, kā man rīkoties. Piedot? Atkal..Jo vairākas reizes pirms tam jau esmu piedevusi viņam daudz melus..
Palīdziet ar ieteikumiem, kā rīkotos Jūs!!!