H&M BALMAIN

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Sveikas! :)
Pa tv visu laiku rāda jauno H&M reklāmu. Apskatījos mājas lapā apģērbu cenas, un nedaudz nošokējos... par kleitu 500E, jaka 400E... saprotu, ka Balmain ir laba firma, un protams, ka cenas ir daudz zemākas nekā jebkas cits ko viņi taisa. Bet es tieši vairāk domāju par to, ka viņi sadarbojas ar lēto h&m... Ko Jūs domājat? Patīk kolekcija? :-)
http://www.hm.com/lv/balmain#collection_women
31.10.2015 11:14 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Balmain stils var patikt un var nepatikt, nu, es esmu no tām, kam patīk. Varbūt gribētu kaut ko no kolekcijas, ja man būtu tāds augums kā pirms dažiem gadiem, bet tik un tā diez vai izdotu tādu naudu. Autobusā un uz darbu tādas drēbes, protams, nevilksi, bet uz to pašu modes nedēļu vai citiem saviesīgi neformāliem pasākumiem mierīgi. Dzīvesveidi ir dažādi, pie režīma ofiss-mājas tiešām šādas drēbes nevajag.

Par to kvalitāti. Cik jūsuprāt ir nepieciešams, lai uzšūtu kvalitatīvu (VISkvalitatīvāko) apģērba gabalu - nerunājot par ādas jakām, apaviem utml. Nu, piemēram, tādu maiku ar Balmain uzrakstu - nu, ja pieņemam, ka ir izmantots viskvalitatīvākais iespējamais audums, viskvalitatīvākais šuvēja darbs utml. Jūs taču nedomājat, ka tas ir kāds abstrakts neizmērāms naudas daudzums?

Vispār iespējas ir plašas. Materiālu cenas vien var būt ļoti iespaidīgas, tam klāt vēl aizdares, rotājumi, šuvēja darbs. Par pliku pašizmaksu arī tev neviens nepārdos, to reizinās vismaz ar divi, lai segtu visas pārējās izmaksas (telpas, tehnika, mārketinga izdevumi utt. utt.). Ja grib visu to pašu labāko un kvalitatīvāko, tad savācas ļoti labas summiņas...
31.10.2015 23:55 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Vatson, bišķi ne pa tēmu, bet par drēbju lētumu un pieejamību vēl jāņem vērā reģinālais aspekts. Es piemēram šodien pārtikas veikalā nopirku merino vilnas cimdiņus par 15€, jo te blakus pienam tirgo gan tos gan garās vilnas apakšbikses par kurām tu iesmaidīji vienā diskusijā. Francijā savukārt jebkurā arī visnotāļ prastā veikalā var nopirkt kašmira džemperus par 80-100€, jo tā ir reģionāla īpatnība. Tāpat ar zīdiem, piemēram, Turcijā.

Kas attiecas uz šīs tēmas diskusiju objektu - patīk viena šalle, bet mans vietējais h&m jau nu točna šitos netirgos, jo manā ciemā nevinam tiešām nav kur ar tām zelta aukliņu kurpēm un dimantu bluzonu brist... :-P
31.10.2015 23:57 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Zīmoli mani absolūti neuzrunā, tāpēc labāk nopirktu vnk H&M maiku neka Balmain par 10x augstāku cenu.
01.11.2015 00:10 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es tā jautāju par to kvalitāti, jo tad jau sanāk, ka ir kaut kāda ūber-mega-kvalitāte, kas ir bezgalīgs lielums naudas izteiksmē, kā Kosmoss. :D Teiksim, Balmain jau neražos h&m'am tās pašas kvalitātes drēbes, ko savam pamatbrendam, tā es sapratu no viena iepriekšējā komentāra. Ok, tātad īstais Balmain ir kvalitatīvāks. Tālāk. Ir brendi, kas dārgāki par Balmain. Tātad tam x brendam ir labākas aizdares (?), dārgākas telpas (kā tas ietekmē kvalitāti?) utt. Bet x brends nav pats dārgākais. Y ir vēl dārgāks, jo tur pogcaurumi šūti salonā ar labāku mārketingu (?).. Utt. utjpr. Sanāk, ka robežas nepastāv, jo a priori kādam citam būs dārgāki komunikāciju speciālisti un telpas labākā Ņujorkas ēkā.
Es te domāju tieši par augstajiem plauktiņiem. To, ka pastāv reālas, taustāmas (valkājamas, mazgājamas..) kvalitātes atšķirības starp ebaju un, teiksim, Diesel vai kaut GAP, whatever, to es saprotu.
01.11.2015 00:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es nedomaju,ka esmu mazakumaa. Lielaka dalja neapmeklee pirmizrades un neiet uz pasakumiem,kur nepiecieshama tada limena kleita vai apgerbs no tadas kolekcijas. Taa kaa paturi zhelumu citiem.

+++ Un ja arī kādreiz kas tiek apmeklēts, es labāk pa to naudu nopirktu 5 kleitas kuras būs tik pat labas izejamajam tērpam, nekā vienu tikai tāpēc ka tas skaitās kas "Kruts" :D
01.11.2015 00:28 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Droši turpinat pirkt savas lupatas humpalās, mani vienkārši pārņēma žēlums, ka daža laba neko citu kā rimi un darbu neredz un šeit brīnās kur gan tādas drēbes varētu uzvilkt :-(
01.11.2015 00:34 |

Reitings 17203
vichy Man gan ir žēl cilvēku kuri principā vienīgais ar ko var lepoties ir kāda dārga lupata ko var atļauties nopirkt un tad censties slepus palielīties ar to ka var to atļauties, bet oi oi oi mēs citas nevaram, ku skumji . . . :'-(
Tas ir ļoti nožēlojami un sekli un 100x skumjāk nekā lupata no humpalām.
01.11.2015 00:43 |

Reitings 4628
Es tā jautāju par to kvalitāti, jo tad jau sanāk, ka ir kaut kāda ūber-mega-kvalitāte, kas ir bezgalīgs lielums naudas izteiksmē, kā Kosmoss. Teiksim, Balmain jau neražos h&m'am tās pašas kvalitātes drēbes, ko savam pamatbrendam, tā es sapratu no viena iepriekšējā komentāra. Ok, tātad īstais Balmain ir kvalitatīvāks. Tālāk. Ir brendi, kas dārgāki par Balmain. Tātad tam x brendam ir labākas aizdares (?), dārgākas telpas (kā tas ietekmē kvalitāti?) utt. Bet x brends nav pats dārgākais. Y ir vēl dārgāks, jo tur pogcaurumi šūti salonā ar labāku mārketingu (?).. Utt. utjpr. Sanāk, ka robežas nepastāv, jo a priori kādam citam būs dārgāki komunikāciju speciālisti un telpas labākā Ņujorkas ēkā.
Es te domāju tieši par augstajiem plauktiņiem. To, ka pastāv reālas, taustāmas (valkājamas, mazgājamas..) kvalitātes atšķirības starp ebaju un, teiksim, Diesel vai kaut GAP, whatever, to es saprotu.

Tu jauc kopā divas lietas. Ražošanas un pārējās izmaksas, kas veido cenu, nav obligāti proporcionālas kvalitātei. Izmaksas ir izmaksas. Vienmēr var atrast dārgāku izejmateriālu, ja vajag, tad kaut izšūt visu apģērba gabalu ar briljantiem. Vienmēr var uztaisīt vērienīgākus veikalus. Vienmēr var uzlikt lielāku koeficientu, ar kuru aprēķina preces cenu. Galu galā inflācija arī pastāv - cena, kas tagad šķiet kosmoss, varbūt pēc gadiem būs pilnīgi normāla. Ja vien kāds ir gatavs to pirkt, tad jā, cenu var kāpināt līdz bezgalībai.
01.11.2015 00:46 |

Reitings 418
Dļa osobo tupih - es nerunāju par drēbju cenu vai brendu kas viņas ražo, es runāju par to, cik stulbam ir jābūt, lai nevarētu iedomāties vai saprast kur tās drēbes var vilkt. Kas tur ir tik šokējošs? Kleitas, bikses vai žaketes?
01.11.2015 01:00 |

Reitings 17203
vichy Nu tur tās dažas blūzes un spīguļ tērpi bija tādi kuri varbūt skaitās dārgi, bet uz manis izskatītos tā itkā pa 2 Eur būtu tirgū nopirkusi un tad tiešām es arī nezinātu kur tādu vilkt, tik daudz arī vajag saprast ka ne visiem viss piestāvēs un izskatīsies labi.
01.11.2015 01:04 |

Reitings 418
Atkal tas pats :D ja nepiestāv vai nepatīk nu nepērc! The one acīmredzot dzīve sastāv no mājām, darba un rimi, tomēr lielākai daļai nē ;) un brīnīties kur tādas drēbes var uzvilkt ir STULBI, lai neteiktu vairāk.
01.11.2015 01:09 |

Reitings 4628
tik daudz arī vajag saprast ka ne visiem viss piestāvēs un izskatīsies labi.

Nu, bet kādā veidā tas ir arguments? Mani nedaudz tracina tie "praktiskā latvieša" komentāri, piemēram, pie interneta portālu rakstiem par modi. Tipa, visiem zīmoliem pirms jaunas kolekcijas izlaišanas vajadzētu padomāt, vai Anna no Ogres varēs to uzvilkt uz ofisu, vai tas piestāvēs viņas apaļumiem un vai viņa varēs to atļauties. Nu, tas ir smieklīgi. Katram ir sava mērķauditorija. Ja uzņēmums nav nobankrotējis pirmajos darbības gados, tad jau acīmredzot pircēju ir pietiekami. Un viņiem ir, kur tās drēbes uzvilkt (t)
01.11.2015 01:10 |

Reitings 418
Elizabete. +
01.11.2015 01:11 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Es tā jautāju par to kvalitāti, jo tad jau sanāk, ka ir kaut kāda ūber-mega-kvalitāte, kas ir bezgalīgs lielums naudas izteiksmē, kā Kosmoss. Teiksim, Balmain jau neražos h&m'am tās pašas kvalitātes drēbes, ko savam pamatbrendam, tā es sapratu no viena iepriekšējā komentāra. Ok, tātad īstais Balmain ir kvalitatīvāks. Tālāk. Ir brendi, kas dārgāki par Balmain. Tātad tam x brendam ir labākas aizdares (?), dārgākas telpas (kā tas ietekmē kvalitāti?) utt. Bet x brends nav pats dārgākais. Y ir vēl dārgāks, jo tur pogcaurumi šūti salonā ar labāku mārketingu (?).. Utt. utjpr. Sanāk, ka robežas nepastāv, jo a priori kādam citam būs dārgāki komunikāciju speciālisti un telpas labākā Ņujorkas ēkā.

+++
Diemžēl daudzas uzskata ,ka kvalitātes rādītājs ir ļoti augsta cena . Ir aitas , būs arī cirpēji , kas uzliks cenu vēl 10x augstāku un tad tie naivie attaisnos to augsto cenu ar to ,ka sazin kāda kvalitāte , eko vai sazin kas vēl parastai kokvilnas blūzei . Bet tie cirpēji jau arī liek tāpēc tik augstas cenas ,jo ir ļoooooti daudz viegli manipulējamo snobu ,kuriem patīk pārmaksāt ,pazīmēties ,jo uzskata ,ka pārmaksājot viņi dabū kaut ko labāku . Tas bizness mārketingā tā arī plaukst . Kvalitātei ir nozīme un to nosaka vidējā tirgus vērtība ,nevis tas ,ka jo augstāka cena ,jo labāka kvalitāte . Kvalitāte nemainīsies no tā vai nu tai uzliks 50 eur vai 1050 eur , tā paliks tāda ,kāda tā ir . Daudzi uzņēmumi pilnīgi noteikti dzīvojas šikās telpās ar vulvas masētājiem un tāpēc uzliek augstu cenu ,lai speciāli paziņotu ,ka jāsedz izmaksas ,bet vai tās šikās telpas ir kvalitātes rādītājs ? Vai šujot blūzi ir nozīme tam ,cik kruta ir šujmašīna ? Kādā veidā parasta stingras kokvilnas klasiska blūze var atšķirties kvalitātē ? Tie dārgie brendi no mēness ņem to kokvilnu vai ? tīrākais bizness ar aitām un cirpējiem .
01.11.2015 01:26 |

Reitings 17203
Elizabete. Man nav iebildumi ka kāds pērk tās drēbes un par viņām priecājas, man parādas iebildumi tajā mirklī kad kāds principā savā ziņā ar to savu drēbju esamību cenšas sevi nostādīt augtāk par citiem vai "žēlot" tos citus, kas tomēr vairāk izklausījās pēc cenšanās paņirgāties. . .

Priecājies par to kas tev ir, bet dēļ tā neliec citiem justies slikti.
01.11.2015 01:35 |

Reitings 4628
Diemžēl daudzas uzskata ,ka kvalitātes rādītājs ir ļoti augsta cena . Ir aitas , būs arī cirpēji , kas uzliks cenu vēl 10x augstāku un tad tie naivie attaisnos to augsto cenu ar to ,ka sazin kāda kvalitāte , eko vai sazin kas vēl parastai kokvilnas blūzei . Bet tie cirpēji jau arī liek tāpēc tik augstas cenas ,jo ir ļoooooti daudz viegli manipulējamo snobu ,kuriem patīk pārmaksāt ,pazīmēties ,jo uzskata ,ka pārmaksājot viņi dabū kaut ko labāku . Tas bizness mārketingā tā arī plaukst . Kvalitātei ir nozīme un to nosaka vidējā tirgus vērtība ,nevis tas ,ka jo augstāka cena ,jo labāka kvalitāte . Kvalitāte nemainīsies no tā vai nu tai uzliks 50 eur vai 1050 eur , tā paliks tāda ,kāda tā ir . Daudzi uzņēmumi pilnīgi noteikti dzīvojas šikās telpās ar vulvas masētājiem un tāpēc uzliek augstu cenu ,lai speciāli paziņotu ,ka jāsedz izmaksas ,bet vai tās šikās telpas ir kvalitātes rādītājs ? Vai šujot blūzi ir nozīme tam ,cik kruta ir šujmašīna ? Kādā veidā parasta stingras kokvilnas klasiska blūze var atšķirties kvalitātē ? Tie dārgie brendi no mēness ņem to kokvilnu vai ? tīrākais bizness ar aitām un cirpējiem .

Nu, tā gluži nav, ka cenas izdomā no plika gaisa. Esmu to visu procesu redzējusi no iekšienes un zinu, kā ir, kad audumu izstādē ierauga fantastiski skaistu mežģīni, bet saprot, ka, ražojot no tās produktus, nekādi nevarētu uzturēt cenas esošajā vidējā līmenī. Luksusa zīmoliem ir tā brīvība nerēķināt tādas lietas un taisīt, ko grib. Vai kaut vai reklāmas kampaņai piesaistīt pasaulslavenu cilvēku, kas arī gribi negribi ir izdevums un jāierēķina galaprodukta cenā.
01.11.2015 01:45 |

Reitings 4628
Un jā, šikas telpas un milzīgas mārketinga izmaksas nav nekāds kvalitātes rādītājs, bet tā ir viena no stratēģijām, kā prezentēt sevi un sasniegt klientus.
01.11.2015 01:48 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
jā, patīk (l) jau noskatīju daudz ko , kas patīk - satīna blūze, kleita, bikses, tā ādas jaciņa ar kažociņu (l)(l)
01.11.2015 09:23 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Vichy,kura vietaa es briinos? Es runaju par sevi,ka man nav kur vilkt. Kura vieta es ko saku par citiem?? Citiem ir kur vilkt un lai velk.
01.11.2015 09:27 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
un piekrītu vichy , diezgan bēdīgi no jaunas sievietes dzirdēt tādu tekstu par - "kur tad es vilkšu... ". Un tas nav "uzbrauciens", es drīzāk padomātu pēc tādām atbildēm vai tā ir tāda ikdiena, kurā es vēlos dzīvot? protams, ja ir, tad ļoti labi. Un nevajag jau iet uz pirmizrādēm un atklāšanām, ikdienas tikšanās ar draudzenēm , restorāni, ballītes utt., neskaitās?
01.11.2015 09:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!