Par to kvalitāti. Cik jūsuprāt ir nepieciešams, lai uzšūtu kvalitatīvu (VISkvalitatīvāko) apģērba gabalu - nerunājot par ādas jakām, apaviem utml. Nu, piemēram, tādu maiku ar Balmain uzrakstu - nu, ja pieņemam, ka ir izmantots viskvalitatīvākais iespējamais audums, viskvalitatīvākais šuvēja darbs utml. Jūs taču nedomājat, ka tas ir kāds abstrakts neizmērāms naudas daudzums?
Es nedomaju,ka esmu mazakumaa. Lielaka dalja neapmeklee pirmizrades un neiet uz pasakumiem,kur nepiecieshama tada limena kleita vai apgerbs no tadas kolekcijas. Taa kaa paturi zhelumu citiem.
Es tā jautāju par to kvalitāti, jo tad jau sanāk, ka ir kaut kāda ūber-mega-kvalitāte, kas ir bezgalīgs lielums naudas izteiksmē, kā Kosmoss. Teiksim, Balmain jau neražos h&m'am tās pašas kvalitātes drēbes, ko savam pamatbrendam, tā es sapratu no viena iepriekšējā komentāra. Ok, tātad īstais Balmain ir kvalitatīvāks. Tālāk. Ir brendi, kas dārgāki par Balmain. Tātad tam x brendam ir labākas aizdares (?), dārgākas telpas (kā tas ietekmē kvalitāti?) utt. Bet x brends nav pats dārgākais. Y ir vēl dārgāks, jo tur pogcaurumi šūti salonā ar labāku mārketingu (?).. Utt. utjpr. Sanāk, ka robežas nepastāv, jo a priori kādam citam būs dārgāki komunikāciju speciālisti un telpas labākā Ņujorkas ēkā.
Es te domāju tieši par augstajiem plauktiņiem. To, ka pastāv reālas, taustāmas (valkājamas, mazgājamas..) kvalitātes atšķirības starp ebaju un, teiksim, Diesel vai kaut GAP, whatever, to es saprotu.
tik daudz arī vajag saprast ka ne visiem viss piestāvēs un izskatīsies labi.
Es tā jautāju par to kvalitāti, jo tad jau sanāk, ka ir kaut kāda ūber-mega-kvalitāte, kas ir bezgalīgs lielums naudas izteiksmē, kā Kosmoss. Teiksim, Balmain jau neražos h&m'am tās pašas kvalitātes drēbes, ko savam pamatbrendam, tā es sapratu no viena iepriekšējā komentāra. Ok, tātad īstais Balmain ir kvalitatīvāks. Tālāk. Ir brendi, kas dārgāki par Balmain. Tātad tam x brendam ir labākas aizdares (?), dārgākas telpas (kā tas ietekmē kvalitāti?) utt. Bet x brends nav pats dārgākais. Y ir vēl dārgāks, jo tur pogcaurumi šūti salonā ar labāku mārketingu (?).. Utt. utjpr. Sanāk, ka robežas nepastāv, jo a priori kādam citam būs dārgāki komunikāciju speciālisti un telpas labākā Ņujorkas ēkā.
Es te domāju tieši par augstajiem plauktiņiem. To, ka pastāv reālas, taustāmas (valkājamas, mazgājamas..) kvalitātes atšķirības starp ebaju un, teiksim, Diesel vai kaut GAP, whatever, to es saprotu.
Diemžēl daudzas uzskata ,ka kvalitātes rādītājs ir ļoti augsta cena . Ir aitas , būs arī cirpēji , kas uzliks cenu vēl 10x augstāku un tad tie naivie attaisnos to augsto cenu ar to ,ka sazin kāda kvalitāte , eko vai sazin kas vēl parastai kokvilnas blūzei . Bet tie cirpēji jau arī liek tāpēc tik augstas cenas ,jo ir ļoooooti daudz viegli manipulējamo snobu ,kuriem patīk pārmaksāt ,pazīmēties ,jo uzskata ,ka pārmaksājot viņi dabū kaut ko labāku . Tas bizness mārketingā tā arī plaukst . Kvalitātei ir nozīme un to nosaka vidējā tirgus vērtība ,nevis tas ,ka jo augstāka cena ,jo labāka kvalitāte . Kvalitāte nemainīsies no tā vai nu tai uzliks 50 eur vai 1050 eur , tā paliks tāda ,kāda tā ir . Daudzi uzņēmumi pilnīgi noteikti dzīvojas šikās telpās ar vulvas masētājiem un tāpēc uzliek augstu cenu ,lai speciāli paziņotu ,ka jāsedz izmaksas ,bet vai tās šikās telpas ir kvalitātes rādītājs ? Vai šujot blūzi ir nozīme tam ,cik kruta ir šujmašīna ? Kādā veidā parasta stingras kokvilnas klasiska blūze var atšķirties kvalitātē ? Tie dārgie brendi no mēness ņem to kokvilnu vai ? tīrākais bizness ar aitām un cirpējiem .