Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Siļķe kažokā
22.01.2016 13:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Padalieties vēl ar plāniem...nevaru saprast - gribas man šovakar kaut ko gatavot vai negribas..un ko.:-D
22.01.2016 14:01 |
 
Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Āzijas salāti ar vistu kārija mērcē un rīsu nūdelēm.
22.01.2016 14:03 |
 
Reitings 590
Reģ: 25.10.2013
home made burgeri
22.01.2016 14:11 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Pica - vēl nevaru izdomāt, ar tunci vai tītara gaļu.
Un - dāaaudz siera :-P
22.01.2016 14:14 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Riisu nuudeles apceptas ar paakshu pupinaam, burkaaniem, siipoliem, kiplokiem un daudz chilli)
22.01.2016 14:23 |
 
Reitings 158
Reģ: 22.06.2015
mums piektdienas ir zupas dienas:-D
22.01.2016 14:27 |
 
Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Lapu salāti ar dārzeņiem un ceptu vistiņu un biezpiena plācenīši ar iebiezināto pienu.
22.01.2016 15:34 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Laikam taisīšu biryani, sen nav gatavots un majas ir daudz piparmētru kuras vajag kaut kā utilizēt.
22.01.2016 15:55 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Jamie Oliver vista pienā. Man bija lielas cerības un sanāca vēl gardāka nekā biju gaidījusi (l) Klāt kartupeļu biezenis un sautēti spināti.
22.01.2016 20:37 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vakardienas veģetārā zupa.. Pa fikso sameistaroju citronkeksu, ar ko mielojamies tagad pie tējas :)
22.01.2016 21:56 |
 
Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Pildīta vista (l)
22.01.2016 21:59 |
 
Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Gribēju izpausties un uztaisīt karbonādes sīpolu mērcē. 2 stundas pie plīts, gaļa apdegusi un jēla, sīpoli sadeguši, milti kunkuļos. Ēdu plikus kartupeķļus. Jāsamierinās, ka nemāku gatavot gaļu un jāturpina cept mazos gabaliņos. :D
23.01.2016 18:15 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
K.C. Kāds gaļas griezums Tev bija? Pirms cepšanas izklapēji?
23.01.2016 18:20 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
K.C., es arī gribēju uzdot precizējošus jautājumus. Tāpat arī par pannu, plīti un izmantotajām taukvielām.
23.01.2016 18:26 |
 
Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Es lasīju, ka jāklapē, bet veikalā parasta gaļa nebija, tāpēc nopirku jau sagrieztu šķēlēs marinādē, tādu klapēt negribējās, ja jau marinādē, tad tik uz pannas un aiziet. Bet nu. :D gaļa nekad nav padevusies.
23.01.2016 18:27 |
 
Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Parasta panna un parasta plīts, es nezinu atšķirību. :D cepu vienkārši eļļā.
Tāpat esmu mēģinājusi ēdienus cepeškrāsnī, tur vēl lielākas šmuces sanāk.

Tāpat nesaprotu, kā cilvēki vistas stilbinus var pagatavot.
23.01.2016 18:31 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Nordic Belle, ēdiens piedeg tad ja t' ir par augstu. Pati panna var novērst vien pieraušanu pie pannas bet ne sadegšanu.

KC, nekad neko neesmu pirkusi gatavu marināde tomēr parasta gala var ļoti atšķirties. Mīkstākus gabali ir no muguras daļas "slinkajiem" muskuļiem, savukārt kājas un dibens ir "darba" muskuli un tie ir sikstaki, tos gatavo lēni jo lēni, cepti tie ir sīksti kā zābaki.
23.01.2016 18:33 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
Bij steika liellops bbq mērcē
teiksu tā izcilā sajūsmā neesmu par steika gaļu jo es laikam nemāku vinu liz galam pareizi pagatavot šķēle bij Plana un uz lielas uguns iz pannas 2-3 min strauji apcepu no abām pusēm bet iznāk bišku pa cietu nu nav takā kad uz lēnas uguns ap 2 stundām sautē. vai tādai jābūt vai es tiešām nemāku pareizi?
hmmm
23.01.2016 18:37 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
manai bij uz pusi plānāka nekā bildē bez kaula fileja.
23.01.2016 18:38 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits