Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vakar vīrs sacepa pupiņas tomātu mērcē ar vistas fileju, šodienai ir palicis pāri. Paēdām jau pusdienas pie maniem vecākiem, tā kā man vakariņās tikai vīns. Man jau no vakardienas no tām pupiņām smaga sajūta.:-/
07.01.2016 17:55 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Paldies, Favel! Cik daudz pievieno svaigo apelsīnu sulu? :)
07.01.2016 17:57 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Cormeum, tas pēc pašas vēlmēm. Es uz 1l karsta ūdens lieku svaigu, nomizotu ingveru, kas ir aptuveni īkšķa lielumā visā pirksta garumā (piezīmei, man lielas rokas :D ) un lieku viena vidēja vai liela izmēra citrona sulu vai vismaz pusi no apelsīna sulas. Un uz to visu daudzumu 1-2 TK medus. :)
07.01.2016 19:14 |
 
Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Man šodien vakariņās pelēkie zirņi. Laikam gulašzupa arī jāuzvara, bet trūkst iedvesmas. :-/
07.01.2016 19:22 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Franču maizītes Croque Madame, lieliski vēlām brokastīm, agrajām pusdienām, ātri pagatavojamas, sātīgas un gardas :)

07.01.2016 19:32 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
pilngraudu makaroni ar boloņas mērci (veikalā pirktu maisījumu), bet dikti garšīgi :)
07.01.2016 19:36 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šodien mājās cepta pica un vīns.(l)
08.01.2016 11:25 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Šodien gribas kādu zupu vai sautējumu, liekas piemēroti aukstumiņam. Sagaidīšu mūzu un tad izdomāšu.
08.01.2016 11:36 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jā, es arī šodien izdomāju, ka sēņu zupiņu gribētos :))
08.01.2016 11:40 |
 
Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Man ar būs sēņu zupa. Kaltētas bekas, kurām virtuves kambarī no aukstuma nedaudz uzmetās mitrums, tādēļ, lai izslēgtu bojāšanās iespējas, daļu apēdīšu, bet daļu ievietoju saldētavā, kur ir atbrīvojusies vieta no apēstajām saldētajām sēnēm.
Starp citu, vai kādai(-am) būtu interese iegādāties kaltētas vai saldētas sēnes? Jautājums tikai intereses vadīts. Šogad es lasīju tikai sev, ģimenei un medniekam ko iemainīt pret gaļu. Kaltēt pirmo gadu tikai pamēģināju un profesionālai uzglabāšanai nepieciešams aprīkojums, ar ko uzturēt un regulēt gaisa mitrumu un temperatūru.
08.01.2016 12:56 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man laikam vecie, labie veikala šampinjoni, tie vislabāk garšo zupā, atskaitot svaigo sēņu zupiņu, saldētas nepatīk, agrāk, kad mājās dzīvoju, mamma bieži taisīja - ne ļoti, nav tās smaržas un garšas ne tik :(
08.01.2016 12:57 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Mmm.... sēnes. Žēl, ka pagāšnedēļ apēdu pēdējo sasaldēto porciju.
No svešiem laikam nepirktu gan, jo nebūtu pārliecības vai viņi bekas no suņusēnēm atšķir.
08.01.2016 13:02 |
 
Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Sāku kaltēt arī aromāta dēļ. Lasīju, ka beku aromāts kaltētām esot spēcīgāks, nekā svaigām. Vakar es to izbaudīju sēņu mērcītē. No svaigām vai saldētām tiešām tāds aromāts nekad nav bijis, smaržoja traki labi pa visu dzīvokli.
08.01.2016 13:05 |
 
Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Ja ir bail, tādā gadījumā, iespējamais risinājums ir, ja sēnes tikai konkrētas sugas un labi atpazīstamas jebkuram, piemēram, baravikas.
08.01.2016 13:09 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vakar skumbrijas pastēte ar maizīti un rikolī. + saldajā marinētu beciņu burciņa :-D
Šovakar varētu būt aukstā gaļa.
08.01.2016 13:15 |
 
10 gadi
Reitings 13650
Reģ: 29.01.2009
šodien laikam būs vārīti kartupeļi ar siļķi un biezpienu
08.01.2016 13:17 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Lasot šo visu, radās priekšstats, ka no Cosmo pavārēm varētu uzrīkot iespaidīgo Cosmo gandrīz ideālās vakariņas :D:-P
08.01.2016 13:19 |
 
Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Visdrīzāk ka basmati rīsi ar karjiu, apcepti olā un klāt cepti dārzeņi ar garnelēm.
08.01.2016 13:23 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Lasot šo visu, radās priekšstats, ka no Cosmo pavārēm varētu uzrīkot iespaidīgo Cosmo gandrīz ideālās vakariņas


Mierīgi, man jau ir 3 gadu pieredze šāda pasākuma organizēšana, vienmēr ir ļoti forši, bet ēdieniem nemaz tik liela uzmanība netiek pievērsta, viss garšo labi. Izņemot vienu reizi, kad izdomājām iefilmēt komentārus, tad gan visi iespringa uz garšām un kombinācijām.:-D
08.01.2016 13:24 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
vienmēr ir ļoti forši, bet ēdieniem nemaz tik liela uzmanība netiek pievērsta, viss garšo labi.


Uzprasos par viespavaaru izbojaat sho tradiiciju. Viesi paliks ar muteem valjaa. No manas maajas ciemini nemeedz aiziet bez speciaali vinjiem malta garshvielu maisijuma. Ir gadiijies, ka cilveeki man no ledusskapja sper eedamo. :D

Shodien vakarinas koftas un humus (majas gatavots saprotams).
08.01.2016 18:23 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)