Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Piekrītu Annie un daru tāpat
06.12.2016 14:08 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es gan savam dēlam atļauju izvēlēties ko viņš ēdīs, īpaši neko neuzspiežu. Agrāk, kad bija bēbis, tad gan ēda ko gribēja. Tagad, piemēram, viņš gaļu negrib un es nespiežu.
Ar vīru vispār easy, ēd ko dod un nepukst, galvenais lai nav trekns un lai tā nebūtu cūkgaļa un selerijas.
06.12.2016 15:29 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Oi, agrāk ēda ko devu, ne gribēja :-)
06.12.2016 15:31 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man nekad nav sagādājušas problēmas gatavot atsevišķi...pietam neviens ēdiens ko gatavoju neaizņem daudz laika.jā man ir ierobežojumi jo gaļu nelietoju, treknus produktus utt, tādēļ sev gatavoju ko citu! Draugs pasaka ko vēlētos un tad es pati skatos vai man pietiks laika ko tādu pagatavot vai nē.Mans pienākums nav katru dienu gatavot ēst un nemaz netaisos to darīt, ir iedvesma gatavoju, nav iedvesmas - negatavoju!
06.12.2016 17:10 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Un vēl mandeļu kūka:
06.12.2016 17:35 |
 
Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Kā var likt cilvēkam ēst to,kas ne īpaši garšo. (t)
Man vakariņās kafija kā vienmēr.
06.12.2016 21:26 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Vakar vārītā gulašzupa. Šodien vēl daudz garšīgāka. :)
06.12.2016 21:27 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Krāsnī cepta vista un burkānu-zirnīšu sautējums.
Par gatavošanu atsevišķi - ir pāris ēdieni, kas garšo tikai vienam no mums, tapēc, ja nu šausmīgi sakārojas tieši to, tad pats sev to pagatavo un otrs tajā vakarā sev gatavo ko citu. Bet biežāk mēs tā iztaisamies, kamēr otrs nav mājās. Mums šad tad gadās tāds variants, ka runājoties par to, ko gatavosim, es kaut ko piedāvāju un vīrs saka: "ai, nu nē, šito nē, šitas man nepatīk. Bet jau tev, nu tiiik traki gribas, tad taisi arī..." un, kad ēdiens ir gatavs, tad murrādams izēd 3 šķīvjus un pirms gulētiešanas iet grabināties gar kastroļiem vai kaut kur nav palicis kāds kriksītis pāri. Šitas ir reāls piemērs ar vistas nagetiem kokosriekstu skaidiņās. Esmu taisījusi kādas 5x (man šausmīgi garšo!) un katru reizi viens un tas pats scenārijs. :-D:-D:-D
06.12.2016 21:36 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Pasta ar garnelēm krēmīgā tomātu un siera mērcē.
06.12.2016 21:41 |
 
Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Frikadeļu zupa :D pēc ceļojuma tāvien gribās, ko klasisku un vēlams šķidru :D
06.12.2016 21:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Teriyaki vistiņa ar jasmīnrīsiem, pagājušajā nedēļā jau bija tas pats, bet tā bija cita versija. :-D
Ja būs iedvesma, tad pamēģināšu pirmo reizi mūžā macaronus uztaisīt.
07.12.2016 09:35 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Dzērveņu debesmanna ar pienu.
Rīt gatavošu ātro liellopa gaļas ragū, ja plāni nemainīsies.
09.12.2016 14:57 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Tā sagribējās rosolu! Varbūt taps arī.(s)
09.12.2016 15:05 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Pagaidām sliecos uz Cēzarsalātiem. Saldajā šis šoko kišmiš :-D
09.12.2016 16:13 |
 
10 gadi
Reitings 982
Reģ: 29.01.2009
Meitenes,iesakiet kaadu labu mafinu recepti.Tikai ludzu bez tadam receptem kur vajag 125 vai 275 grami kaut kaa,jo taisiism ar pameitu un buus gruuti to 5 gramus nosveert.:-D:-D:-D
09.12.2016 16:32 |
 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
roniitis - ja nebiedē, ka tur ir majonēze :-D
http://www.delfi.lv/receptes/atrais-majonezes-kekss.d?id=43620691
esmu taisījusi, majonēze vispār nejūtas :) un receptē ir lielajai keksa formai domāts, bet es pildu mazajās papira formiņās
09.12.2016 16:58 |
 
Reitings 278
Reģ: 16.11.2009
Annie, man ļoti patīk Tavs blogs, bieži kādu recepti pašpikoju. :) viegli, saprotami un kas ir pats galvenais - ēdieni sanāk garšīgi.
09.12.2016 17:39 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
http://www.kikasvirtuve.lv/2011/12/dzeka-hansena-mellenu-un-sokolades.html
Labākie mafini, kurus esmu mēģinājusi ( un mēģinājusi esmu daaaudz :D ). Tagad taisu tikai šos, draugs nes arī uz darbu, neviens netic, ka tiešām paštaisīti. Turklāt jānosver tikai divas lietas. :)
09.12.2016 18:11 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es pat teiktu, ka sastavdalu proporcijas nav tik loti svarigas. Es taisu uz aci, piemeram, man slinkums kaut ko svert vai mertraucinos likt. (s) Galvenais neparmaisit, kad sajauc mitras sastavdalas ar sausajam. Un cepamo pulveri pielikt. :-D :-)
Man sovakar tofu skrambls ar lielu salatu blodu. It ka brokastigs ediens, bet tiesi tas, ko sobrid velos.
09.12.2016 18:18 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits