Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nu tāpēc jau knapinos, ka neesmu saņēmusi :-D
16.03.2017 16:53 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Apple_pie, nu žēl tevis, mošk man tev ieskaitīt kādu saņķiku no manas milzu "prēmijas", kuru esmu godīgi nopelnījusi?:-D
16.03.2017 17:16 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Es arī vēl nesaņēmu,bet top vistas filejas karbonādes:-D:-D,tik nezinu ar ko ēst kopā? Rīsi, makaroni, kartupeļi,da izdomāt nevaru:-D
16.03.2017 17:43 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
man atlieka no griķiem ar maltās gaļas mērci :D
16.03.2017 18:03 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man ir ko teikt! oo jaa sēdošais darbs man arī dara savu :D kopš vairs nevergoju kā zirgs, tā es jūtu, ka lēnām izplūstu, ja tā turpināsies, nebūs labi :D liekas, ka tā jau ēdu maz, bet laikam tā tikai liekas :D
16.03.2017 18:06 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Man šovakar trusis saldā krējuma mērcē. Noņēmos kamēr viņu sadalīju, pamarinēju, nu jau likšu sautēties! Ceru pēc šīs receptes izdosies gardi!..
16.03.2017 19:00 |
 
10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Laša zupa(l)
16.03.2017 20:07 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Turku zirņu karijs ar spinātiem un tomātiem. Klāt vēl vistu spārniņi.
08.04.2017 20:38 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
cepti cukini un kartupeļi. sliņķu mode on :)
08.04.2017 20:52 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šovakar būs fettuccine ar saulē kaltētu tomātu - šampinjonu mērcīti. (l)
12.04.2017 12:06 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Pērļu grūbas ar dārzeņiem un vistas filejas kotletītes.
Wallee, kā gatavo turku zirņus? :)
12.04.2017 13:08 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Bumbiņzupa (frikadeļu zupa)
Un tās, kaurām bērni, interesants varētu būt kopā gatavošanas process bumbiņkūkai:
https://santasiedvesma.wordpress.com/2017/04/18/rauga-bumbinu-pirags/
18.04.2017 12:58 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Dupijs, šoreiz turku zirņus mērcēju un vāriju pati (tāpat kā parastos zirņus), bet citreiz pērku konservētos, garša no tā nemainās manuprāt. Apcepu ķiplokus un sīpolus, piebēru mazliet kariju. Pēc tam pievienoju konservētos tomātus (tos kas kubiņos jau), vārītus turku zirņus un pie beigām daudz spinātu. To visu nedaudz pasutināju un viss, ļoti vienkārši. Es gan secību pati izdomāju parasti, vados pēc sajūtām.
18.04.2017 13:20 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Šodien būs pasta ar žāvētu vistu, papriku un zaļajiem zirnīšiem.
18.04.2017 13:21 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Wallee, tu vienkārši no kūpinātas/ žāvētas vistas nolobi gaļiņu un tad pievieno makaroniem?
18.04.2017 14:47 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Apple_pie šoreiz man bija kūpināts vistas giross, bet princips jā, tas pats. Būtībā es makaronus izvāru atsevišķi un tikai pašās beigās pievienoju. Atsevišķi es apsepu ķiplociņu ar burkāniem un papriku, tad pielieku klāt zaļos zirnīšus, žāvēto vistiņu un saldo krējumu. To visu nedaudz pasautēju un tad lieku klāt makarinus.
18.04.2017 14:53 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Garšīgi! Un sanāk arī ekonomiski izdevīgas un garšīgas vakariņas :)
18.04.2017 14:55 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Maltās gaļas mērce ar griķiem un skābu kāpostu salātiem.
19.04.2017 13:23 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
19.04.2017 17:17 |
 
Reitings 352
Reģ: 23.07.2016
Auzu pārslu cepumi pēc šīs receptes sanāk mīksti, gardi un nav cieti. http://www.omitesreceptes.lv/2013/02/08/auzu-parslu-cepumi/
19.04.2017 18:00 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits