Lēta kosmētika, tās iedarbība\rezultāts...

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas dāmas! :)
Parasti ejot pirkt kosmētiku, pērku pazīstamas lietas un matiem cenšos pirkt profesionālos un tomēr padārgus šampūnus. Bet veikalu plaukti ir pilni arī ar lētākām lietām, visādām matu maskām, eļļām utt. tāpat arī ir ar krēmiem, kosmētiku utt.

Jautājums: Vai jums ir produkti (no lētā gala), kuri tiešām ir pārsteiguši ar savu iedarbību\rezultātu un ir vērts pirkt? padalieties pieredzē.
Ar vārdu Lēts es domāju apmēram līdz 5 Eiro.
27.10.2015 14:27 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
man patīk šīs matu maskas spilventiņos, agrāk lietoju, bet tagad vairs nē, jo nav bez testiem uz dzīvniekiem. Man liekas ka Douglasā var arī nopirkt:

Un alverde eļļiņa sejai. Noņem labi kosmētiku un maigs acu kontūrai, bet veikalos vairs neatrodu diemžēl:
29.10.2015 12:03 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Var atrast šo to labu arī starp lēto kosmētiku, bet tas ir ļoti individuāli - kas der un ko atzīst par labu esam. Man, piemēram, labi der Syoss matu kopšanas līdzekļi, bet zinu, ka daudzas nevar tos ciest. Tāpat man šeit pieminētā Diplona šķita sliktākā produkcija, ko jebkad esmu lietojusi.
No nagu kopšanas lietām man patīk Eveline.
30.10.2015 01:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits