Sarežģījumi

Reitings 27
Reģ: 07.08.2015
Sveikas,vēlējos dzirdēt jūsu viedokli . Situācija tāda ,ka esmu kopā ar puisi 3 gadus,šobrīd viņš atrodās ārzemēs,pēc 2 nedēļām atgriežas atpakaļ . Jau kādu laiku sapratu ,ka ar viņu kopā nevēlos būt,domāju nogaidīt līdz viņš atbrauks ,bet neizturēju un vakar uzrakstīju ,ka vēlos šķirties . Viņš man sāka draudēt ,ka viņš esot tik daudz mani apdāvinājis ,izmaksājis un man tagad viss ir jāatgriež viņam atpakaļ .Teica ,ka esot sarēķinājis un man viņam esot jaatdot 2000 par visām dāvanām,restorāniem utt... Pretējā gadījuma viņš mani atradīs un sazin ko ar manīm izdarīs . Naudu es varu atdot ,bet uzskatus ,ka tas nav īpaši normāli un šaubos ,ka arī pēc naudas atdošanas viņš man liks mieru .
26.10.2015 11:07 |

Reitings 499
Reģ: 26.07.2015
Pag, pag, ja pa 3 gadiem, tad vēl ir jāveic arī precīzs pārrēķins no LS un EUR.

Arī fakts!!!:-D:-D:-D:-D +++:-D
26.10.2015 20:13 |

Reitings 480
Reģ: 29.01.2009
Es domaju, ka sis virietis ir jasuta uz mezu bekaas :) jus par to sakotneji nebijat vienojusies. lidz ar to vinja post factum ricibas ir nepamatotas. Rekomendeju ignoreet to, bet nakotnei domat, ar kadu cilveeku saiet kopaa.
26.10.2015 23:12 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Daudz,gan,komtu,autorei,.
27.10.2015 12:13 |

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Milzīgs procents ir tādu vīriešu aprēķinātāju, galvenais jau , ka sākumā viņi ir dāsni un nerēķina neko, jo zin, ka meitene būs uzreiz tālēs zilajās no tāda, kas sāks skaitīt kafeinicā kapeikas. Tas viss izlien laukā pēc tam. Viņam nevis no tevis ir žēl šķirties, bet no savas iztērētās naudas. Te autorei jāliek lietā sievišķīga gudrība, jo ar trakajiem labāk mierīgi. Pasaki, ka tev nav naudas, ka tu vispār sev tādas foršas mantas kā viņš pircis nekad nevarētu atļauties, ka redz cik viņš ir labs, jo tevi tā iepriecinājis utt, paspēlē uz viņa iežēlināšanu un ja nespēj sevi pilnībā un uzreiz no tāda izolēt, tad labāk attiecības ar tādu pārtraukt ir pamazām. Es jau nu nekādu naudu tādam neatdotu gan.
01.11.2015 12:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)