Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Iniciēt tikšanos vai nē?

 
Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Sveiki!

Lieta tāda, ka satikos un gāju uz randiņiem ar puisi aptuveni tikai mēnesi. Viņš pa ilgiem laikiem bija pirmais, ar kuru biju nolēmusi tikties, man ir 21 un viņam 25 gadi. Pēdējoreiz kaut kas tamlīdzīgs notika vidusskolā un neesmu visai pieredzējusi šajā visā. Jāsaka, ka iepazināmies online, bet nu ir arī kopīgi paziņas kā izrādās. Kad tikāmies abpusēji izjutām spēcīgas simpātijas, kuru rezultātā bija strauja notikumu attīstības gaita. 3. randiņā viņš jau gandrīz bija tuvu tam, lai atzītos mīlestībā, teica, ka meklējot pie kā pieturēties, ka šķiet, ka viņš to ir atradis manī. Es, protams, sabijos un uzreiz teicu, ka ar visu ir jāpiebremzē un jāļauj, lai viss notiek dabiski, jo man ir lēns temps, ņemot vērā, ka ilgtermiņa attiecības man nekad nav bijušas. Viņš uz to visu reaģēja visnotaļ pozitīvi. Randiņi sekoja un bija daudz brīnišķīgu brīžu. Bet man ar to visu gāja grūti, manī bija liels apjukums par to, ko es no viņa gribu mums tiekoties. Viņš gāja virzienā uz kaut ko nopietnu, bet es nesapratu neko vairāk par to, ka man viņš patīk un es viņam. Mums ir līdzība personībās, bet ir arī pretējās lietas - viņš ir ārkārtīgi mīļš, atklāti runā par jūtām un savu pieredzi, kamēr es tajā ziņā esmu bremze. Bijām randiņā Siguldā, kur viņš bija paņēmis līdz fotoaparātu, lai iemūžinātu kopīgos mirkļus, uz ko es viņam atbildēju: "Ja tu gribi, es varu tevi nofotogrāfēt." Kas ir nejauki un neforši, bet tobrīd man likās, ka es vēl negribu kopīgus foto, jo tikāmies vēl tikai pāris nedēļas. Kādā vakarā mēs bijām manā dzīvoklī un viena lieta noveda pie otras, un viņš man sniedza orālo seksu. Viņš ārkārtīgi centās, tas ilga kādu stundu, bet pēc tam es sapratu, ka mana līnija ir nedaudz šķērsota un ka tik agri neesmu gatava vēl intīmām attiecībām. Pēc tam mēs nedaudz skūpstījāmies, bet tas viss beidzās ar to, ka gulējām atsevišķās gultās, nevarot aizmigt. Dzirdēju kā viņš mētājās pa gultu un čukstus lūdza dievu (nedaudz ticīgs). No rīta neveikli atvadījāmies, abiem kaut kā sāpīgi.
Pēc tam runājām pa telefonu un tas bija vairāk kā skaidrs, ka viņš ir ļoti sāpināts, jo es neizrādu salīdzinājumā ar viņu īsti nekādu pieķeršanos. Ko es arī skaidri apzinos un par ko man ir kauns. Bet viņš teica tas nekas, gan jau tiks pāri, jo tā ir manas pieredzes vaina nevis mana. Taču lietas mainījās, mēģinājām norunāt tikšanās, īsti nesanāca. Viņš mani pēc tam vēl aicināja uz savas augstskolas pasākumu.Bet komunikācija īsti vairs nebija kā iepriekš un nākošajā dienā uzrakstīja, ka uzskata, ka mums kādu laiku nevajadzētu tikties un paskatīties kā viss būs pēc tam, jo viņam zudusi pārliecība par mums. Uz ko es reaģēju saprotoši un teicu, ka nekādu aizvainojumu neturu. Viņa atbilde bija "tu esi forša meitene un es labprāt tevi kādreiz satiktu varbūt pat kā draugu, jo kā nekā atmiņas un romantika". :-D

Es pilnībā saprotu, kāpēc tas no viņa puses tika izbeigts, bet man, protams, viņš pietrūkst. Tikai es zinu, ka es nebiju sākotnēji jau līdz galam atklāta tajā, ko es gribu un cik tālu esmu gatava pagaidām iet un izturējos pret viņu neciešami auksti. Bet ir pagājušas pāris dienas un man radusies jau daudz lielāka skaidrība. Par to es arī gribētu ar viņu aci pret aci izrunāties kas un kā un atvainoties. Un tad skatoties no situācijas, varbūt piedāvāt, ka varbūt nākotnē kaut kad varētu mēģināt vēlreiz, jo mums bija patiešām labi, bet mana bremzēšanās un pieredzes trūkums visu sačakarēja. Bet es neesmu pārliecināta, vai vajadzētu, vai viņš piekristu un vai no tā būtu kāda jēga? Es viņa vietā pati laikam nepiekristu, bet tai pat laikā viss beidzās uz pozitīvas nots, bet varbūt no viņa puses tā bija tāda tīri pieklājība. Nu jā, vēl aizvien esmu drusku apjukusi par to visu.
26.10.2015 02:39 |
 
Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Ai, sanāca tik gari. :-D Atvainojos par palagu.
26.10.2015 02:40 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kā tu pati justos, ja sniegtu orālo viņam, bet viņš ne tikai nesniegtu tev to pretī, bet vēl ierosinātu iet gulēt atsevišķi? Aizskāri vīrieša ego un brīnums, ka viņš vispār ar tevi vēl runā. Tava uzvedība vairāk izskatās pēc suņa uz siena kaudzes- tev viņu nevajag, bet patīk viņu sāpināt, izjust varu. Gan jau tev dzīve atspēlēsies un nonāksi pretējā lomā, kur tevi vazās aiz deguna, sakot, ka viss par strauju.
26.10.2015 04:12 |
 
Reitings 2937
Reģ: 02.02.2015
Piekrītu teika_spolite viedoklim.
Liec puisim mieru.
26.10.2015 05:42 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vienmēr skatos uzmanīgi uz tiem,kuri ātri atzīstas jūtās. Man kaut kā automātiski liekas viņi nenopietni un tādi,kuri visām ar ko satiekas atzīstas mīlestībā. Mani arī atbaidītu tas,ja ātri atzītos mīlestība.
Es arī esmu no cilvēkiem ,kuriem vajag pavērot otru un saprast kādi īsti ir viņa mērķi, kādi kāda attieksme un ko mēs īsti viens pret otru jūtam. Es arī nespētu trešajā randiņā teikt to pašu-es tevi mīlu,ja arī būtu ļoti stipri saķērusies ,iemīlējusies,jo pirmajos randiņos vienmēr ir tas lidojuma efekts, paaugstinātās jūtas, eiforija,ja viss ir forši...un es vienmēr nogaidu,kamēr paiet kāds laiks un tad paskatos vai abiem vēl tas viss ir saglabājies un vai abi ir vēl tik ļoti ieinteresēti viens otrā.
Par bildi...es arī negribētu ,lai ātri bildē kopbildes,jo man izdomā vēl ielikt kādā portālā,jo es to visu pieļautu tik tad,kad saprastu,ka viņš ir mans īstais, mēs būsim kopā ilgi un abi viens otru uztveram nopietni. Man nevajag varbūtējo attiecību kopbildes, kuras visi redzēs,ja varbūt beigās iznāk kā tev un ielieks un ātri vien drīz būs jādzēš ārā un tad visādi jautājumi no draudzeņu ,radu paziņu puses. vienā dienā - apsveicu, foršs džeks tev un nākamajā- kā tev ar viņu iet??nesiet vairs kopā?ko tā?:D
Kā es sapratu ,ka Tev nav bijušas intīmās attiecības, vai arī ļoti maza pieredze šajā visā ziņā..manuprāt ,vienīgā nejaukā rīcība no tavas puses ir ,kad tu negribēji pēc tam gulēt vienā gultā ,bet nju citādāk nevar gaidīt,ja piem.meitenei sniedz pirmo reizi mūžā orālo prieku,ka viņa uzreiz būs gatava darīt to pašu...mēs tak kautrējamies.
Tu vnk nebiji gatava tik ātram attiecību tempam. Tev vajag pacietīgāku puisi.
26.10.2015 07:18 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Apdomā vai Tu esi ar gatava tādam ātram attiecību tempam, vai esi gatava sexam? Viņš spiež uz ātru attiecību tempu...un es nebrīnītos,ja drīz sāktu piedāvāt kopdzīvi pie šāda tempa:D
26.10.2015 07:20 |
 
Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Nabaga puisis, nopietni. Nu ja Tu vēlies ar viņu būt kopā un to esi sapratusi, tad dod ziņu viņam. Bet ja Tu gribi satikties ar viņu, lai pateiktu, ka kaut kur tālā nākotnē varbūt varētu, tad lūdzu netraucē viņu. Tomēr tava rīcība bija stulba, jo pusis centās visur, bet Tu tēlodama, ka ak mana pieredze, mani tarakāni galvā, ak vai ak vai. Nu un, ka Tev viņas nav? Labi, nav jau gluži nu un. Drīzāk jau Tev patika tāda uzvedība pret cilvēku kuram bija jūtas.
26.10.2015 07:28 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Sniegpulkstenīte
Kā gan autores radi/draugi var redzēt kopbildes soc. tīklos, ka tās publicē viņas draugs nevis viņa? Bailes no kopbildēm man personīgi liekas sviestainas. Un tā negatavība attiecībām ir ok agros tīņa gados, bet ne jau 21 gada vecumā. Ja jai tādā vecumā nav bijusi attiecību pieredze, tad autorei acīmredzot puiši rindā nestāv. Tad kāda jēga izlikties par ledus karalieni, ja beidzot kāds izrāda interesi?
26.10.2015 08:19 |
 
Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Loģiski, ka man noteikti tāda uzvedība no manas puses pret viņu nepatika. Es visu laiku kodu sev lūpā pēc tam, bet tās lietas no manas puses notika drīzāk automātiski. Visiem dzīvē ir sava pieredze, uz kuru balstoties viņi uzvedas konkrētā veidā un tāpēc es ievēroju lielu piesardzību. Bet tas, protams, nav attaisnojums. Man tā diemžēl ir, ka es vispirms daru, saku un pēc tam domāju. Un acīmredzot pēc tam nožēloju. :-D
Un tas, kurš ierosināja gulēt atsevišķi bija viņš. Bet es biju tā, kas piecēlās un aizgāja.
26.10.2015 09:05 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Tu tak esi maita, goda vārds! Kopīgām bildēm viņam redz neesot gatava, jo pagājušas dažās nedēļās, bet orālajam - o, jā, to gan varētu! Nē, nu nopietni?!?! Man tiešām žēl tā vīrieša! Uzrāvās uz kaut kādas aitas un ieguva vēl sev traumu!
Novēlu puisim satikt normālu meiteni! Tev novēlu - pieaugt un tad domāt par attiecībām!
26.10.2015 09:13 |
 
Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Bet ir pagājušas pāris dienas un man radusies jau daudz lielāka skaidrība. Par to es arī gribētu ar viņu aci pret aci izrunāties kas un kā un atvainoties. Un tad skatoties no situācijas, varbūt piedāvāt, ka varbūt nākotnē kaut kad varētu mēģināt vēlreiz, jo mums bija patiešām labi, bet mana bremzēšanās un pieredzes trūkums visu sačakarēja.


Par savām traumām vajadzēja domāt pirms tu ļāvies tam cilvēkam, tagad tādas ir ne tikai tev, bet arī viņam. Liec viņu mierā, nevis sava egoisma un sirdsapziņas attīrīšanas pēc sāpini vēl vairāk..
26.10.2015 09:24 |
 
Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Nabaga puisis, nopietni. Nu ja Tu vēlies ar viņu būt kopā un to esi sapratusi, tad dod ziņu viņam. Bet ja Tu gribi satikties ar viņu, lai pateiktu, ka kaut kur tālā nākotnē varbūt varētu, tad lūdzu netraucē viņu.


Es tagad ļoti mokos ar sirdsapziņas pārmetumiem. Tev ir pilnīga taisnība. Un es negribu tālā nākotnē būt ar viņu, es gribu tagad, bet es nezinu kā tam visam pieiet, kā viņu uzrunāt, neaizbiedējot prom, tāpēc arī laikam ieminējos, ka mēģināt vēlreiz nākotnē. Es arī domāju par to, kad varētu būt pareizais laiks viņam dot ziņu. Pagaidām esmu viņam likusi pilnīgu mieru un varbūt būtu vēl kāds laiks jānogaida, lai norimtu sākotnējās emocijas un pārdzīvojumi.
26.10.2015 10:18 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Man patīk kā cilvēki domā, ka dzīvo mūžīgi. Nē. Ja vēlies viņu tagad, tad sazinies ar viņu tagad. Kāpēc pašam jāstājas priekšā savai laimei?
26.10.2015 10:31 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vienu ko esmu dzive sapratusi, nevilkt garuma. Ta ari sodien njem un uzraksti, to ko rakstiji seit. Janepiekritis, nekas, dzivosi talak un nsapnosi, un necelsi izluziju pilis. Ja piekritis, varesi priecaties. Gumijas stiepsana saja jautajuma ir lieka.
26.10.2015 10:34 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
es negribu tālā nākotnē būt ar viņu, es gribu tagad,


Ja tu nevari tiešām tu negribi pat iedomāties to domu ka ar viņu ko varētu veidot tālāk nākotnē, tikai tā šajā mirklī tad liec to vīrieti mierā. Gana muļķīgi likiviņam justies, viņš tev tik izdabā, bet tu tik atgrūdun aizvaino.
26.10.2015 10:48 |
 
Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Ja tu nevari tiešām tu negribi pat iedomāties to domu ka ar viņu ko varētu veidot tālāk nākotnē, tikai tā šajā mirklī tad liec to vīrieti mierā.


Varbūt atkal sanāca neprecīzi izteikties. Es gribu būt ar viņu jau tagad, bet, protams, ka arī nākotnē.
26.10.2015 10:52 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Sasha Fierce Bet saproti to pirms ko dari, ka ja tu viņu tagad sauksi atpakaļ un viņš piekritīs, tad tev būs viņam jāsniedz tāda pati attieksmes kā viņš sniedza tev, tu nevarēsi tikt cauri ar to ka lūk tev nav pieredze vai arī ka liekas ka viss iet par ātru. Un velns parāvis iedod tak tam vīrišķim vismaz orālo pretī :D
26.10.2015 11:01 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja tiešām gribi visu vērst par labu, tad raksti. Ja gribi turpināt kā jau rīkojies, tad nevajag.
26.10.2015 11:01 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un velns parāvis iedod tak tam vīrišķim vismaz orālo pretī
Luk pedeja laika dumjakais komentars. Dos kad gribes, ta nav lieta kura jadod.
26.10.2015 11:03 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Beibe.Marta Tas jau tāds joks bija domāts. .
Bet nu attiecības tā nestrādā ka viens tik ņem, bet otrs dod, ne tikai seksā, bet vispārīgi.
26.10.2015 11:05 |
 
Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Pilnīgi sviestaini ieteikumi dot orālo un citi. Neizskatās, ka meitenei būtu kaut kādi īpaši tauriņi vēderā vai citas izjūtas, kas liecinātu, ka viņa tiešām grib šo puisi. Iesaku likt viņu mierā un satikt citu. Ar citu, ja viņš tev patiešām patiks, tu uzvedīsies citādāk, šis vienkārši nav tas cilvēks un tev nav nekas ar viņu jāveido tikai tāpēc, lai būtu attiecības.
26.10.2015 11:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits