Attieksme pret bērnu

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Gribētu dzirdēt jūsu komentārus manai situācijai . Vairāk kā gadu esmu attiecībās ar vīrieti, kopā dzīvot apstākļu dēļ varam tikai periodiski. Viss it kā būtu ok - cilvēks sakarīgs, izpalīdzīgs, iejūtīgs. Kad satikāmies bija precēts, izšķīrās. Tad mēģinājām tikt pie bērniņa, nesanāca. Man jau ir bērns - pusaudzis, viņam bērnu nav. Jūtu, ka attiecības sāk šķobīties, jo viņa attieksme pret manu bērnu mani neapmierina un domāju neapmierinātu nevienu sievieti, kurai ir bērns. Klātienē viss ok, bet kad esam divatā viņš bērnu noniecina (man protams to ir nepatīkami dzirdēt). Nopērkot piem vīnogas viņš saka - tas ir tikai tev, es netaisos barot tavu bērnu, jo viņam ir alimenti un tēvs. Kā gan māte dzīvojot kopā ar bērnu var ēst vīnogas nedododt tās arī savam bērnam. Pie jebkuras izdevības viņš man saka, ka mans bērns neko nemāk, nevar un vispār ir tizls (protams ne tik tiešiem vārdiem). Man tas pilnībā nav pieņemams. Viņš saprast neko nevēlas, kad ar viņu par to runāju. :-(
24.10.2015 22:23 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Bet tomeer tu esi kopaa ar sho viirieti, taatad tev shii nemaz nav tik liela probleema un vinjsh ir tev labs. Ja taa nebuutu buutu, sen buutu pasuutiijusi vinju rataa.
24.10.2015 23:05 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Nevis virietis ko bernam ko nodara, bet tu pati- veidojot attiecibas ar cilveku, kas neciena tavu bernu un nepienem vinu. Kadu kopigu bernu tu gribeji ienemt, zinot so faktu?! Pati uz sevi paskaties pirms tiesa otru- vins savas kartis ir licis galda- tu biji ta kas palika, tatad pienemi!
24.10.2015 23:06 |

Reitings 47
Anne Shirley , ļoti pareizi pateici, es domāju tieši tā pat. Tas jau ir beigu sākums. Tēmu rakstīju ne jau lai izlemtu kā rīkoties, drīzāk lai izkratītu sirdi
24.10.2015 23:08 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Atvainojos- nezinaju, ka tagad tik atklajas- nemu savu komentaru atpakal. Jaurajums paliek- ko tu sagaidi no diskusijas? Viss tacu kartiba- problema atrisinata.
24.10.2015 23:08 |

Reitings 47
Kopā neesmu, vnk tiekamies, patreiz jau vairs nē. Diezgan patālu arī dzīvojam, kādreiz bija doma iet dzīvot pie viņa, bet patreiz to vairs negribu. Sema, kopīgu bērnu gribot šādi brīnumi no viņa nebija dzirdēti, tas viss pēc tam no viņa nāca ārā.
24.10.2015 23:12 |

Reitings 47
Iespējams psiholoģiska trauma, ka nevar būt bērnu pie vainas, jebkurā gadījumā es neesmu psihologs un man tādas viņa traumas nav jārisina
24.10.2015 23:14 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Es pieļauju domu, ka pie vainas ir arī tas, ka tavs bērns vairs nav gluži bērns, bet gan pusaudzis ar savu viedokli par dzīvi. Kaut kur viņiem viedokļi atšķīrušies un sācies konflikts. Nu tas jau vairs nav svarīgi.
24.10.2015 23:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Iespējams psiholoģiska trauma, ka nevar būt bērnu pie vainas, jebkurā gadījumā es neesmu psihologs un man tādas viņa traumas nav jārisina

Ja Tu mēģināsi to risināt, psihologs būs vajadzīgs arī Tavam bērnam.
24.10.2015 23:31 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Kā bērns izturas pret vīrieti? Iespējams, Tu nezini kaut ko. :) Ja sākumā bija ok, bet tagad tāds kļuvis, tad es paskatītos arī uz savu bērnu.
24.10.2015 23:34 |

Reitings 47
Alexxa tieši tā. schoco bērns izturas labi, negribu, lai viņš to uzzin, jo tad viņš ierausies sevī. :-|
24.10.2015 23:55 |

Reitings 47
Vispār visiem naktsputniem liels paldies par atbalstu, izkratiju savu sāsutumu un palika vieglāk. :-)
24.10.2015 23:59 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja būtu jums kopīgs bērns attieksme pret viņu būs cita, jo tã būs viņa miesa un asinis. Bet ja nevar pieņemt sievieti jau komplektã ar bērnu, tad tur nekas nemainīsies. Tas bérns vienmēr paliks kā aiz borta. Ir daudzi forši vīrieši, kas pieņems sievieti ar bērnu, nečakarē ne sev, ne bērnam dzīvi. Ja jau pusaudzis, tad jau vispār kur problêma? Pāris gadi un bērnam būs jau sava dzīve. Tas jau vairs nav mazulis. Laikam tas vīrietis tik tālu neaizdomājas vai nu tu neesi tik svarīga, lai tevi vēlētos paturēt.
25.10.2015 01:10 |

Reitings 47
Wendy1 viņš jau grib mani paturēt, es vairs negribu, jo man tas nemaz nav pieņemams un es ar to nesamierināšos. Tieši tā kā raksti - pāris gadi un bērnam jau sava dzīve un nopērkot kaut kādas vīnogas ne tikai man ,bet arī manam bērnam viņš jūtas lielais bērna uzturētājs? Smieklīgi. Pat ja būtu mums jau kopīgs bērns domāju sāktos bērnu salīdzināšana un arī tas man nebūtu pieņemams, tikai tad jau būtu problemātiskāk pašķirties
25.10.2015 01:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Izklausās pēc parasta skopuļa

+++
25.10.2015 06:13 |

Reitings 22
Reģ: 24.06.2015
Sieviete ar bērnu praktiski vienmēr nozīmē šādu "man bērns ir vissvarīgākais un tu nemaz neej klāt, ja tev kas nepatīk kādā no mums". Neviens cilvēks nesaiet ar kādu kopā tāpēc, lai būtu otršķirīgs viņa acīs un lai cīnītos par savu uzmanību.

Mātes kļūst par vientuļajām mātēm tādēļ, ka pēc dzemdībām iemīl savus bērnus tā, ka vīrus sāk uzskatīt tikai par mātes-bērna apgādniekiem. Un vientuļās mātes atbiedē visus citus tieši tāpēc, ka viņu dzīves ir tikai par un ap sevi-bērnu.
Ja savas sievietes apsēstībā ar bērnu vīrietis var saskatīt arī labo un uz to pievērt acis, tad vīrietim, kura sievietei ir apsēstība ir ar sveša vīrieša bērnu, tas būs par daudz.
Pirmkārt jābūt saiknei vīrietis - sieviete un tikai tad, zem viņiem abiem nāk bērns, ko audzina abi.

Audzini savu pusaudzi viena! Katrs tavs vārds kliedz, ka jums nevajag vīrieti.

(Man arī ir bērns, es zinu, ko tas nozīmē)
25.10.2015 08:50 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Laaura, ja jau īsti nodefinēt savas attiecības nevari, nedzīvojat pat kopā, tad kāpēc mēģinājāt tikt pie bērna? :( Vai Tu gribi, ka vēl viens bērns paliek bez tēva kā Tavs pusaudzis? Ļoti bezatbildīgi :(
25.10.2015 08:58 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Sieviete ar bērnu praktiski vienmēr nozīmē šādu "man bērns ir vissvarīgākais un tu nemaz neej klāt, ja tev kas nepatīk kādā no mums". Neviens cilvēks nesaiet ar kādu kopā tāpēc, lai būtu otršķirīgs viņa acīs un lai cīnītos par savu uzmanību.

Mātes kļūst par vientuļajām mātēm tādēļ, ka pēc dzemdībām iemīl savus bērnus tā, ka vīrus sāk uzskatīt tikai par mātes-bērna apgādniekiem. Un vientuļās mātes atbiedē visus citus tieši tāpēc, ka viņu dzīves ir tikai par un ap sevi-bērnu.
Ja savas sievietes apsēstībā ar bērnu vīrietis var saskatīt arī labo un uz to pievērt acis, tad vīrietim, kura sievietei ir apsēstība ir ar sveša vīrieša bērnu, tas būs par daudz.
Pirmkārt jābūt saiknei vīrietis - sieviete un tikai tad, zem viņiem abiem nāk bērns, ko audzina abi.

Audzini savu pusaudzi viena! Katrs tavs vārds kliedz, ka jums nevajag vīrieti.

(Man arī ir bērns, es zinu, ko tas nozīmē)

Man arī ir bērns un manai mātei ir vīrs, kas nav mans tēvs, tāpēc bez kauna teikšu - tu dzen sviestu, dārgā dāma. Šie ir tie klasiskie stereotipi, ko apraksta sieviešu žurnāli un braši apspriež pseidointelektuāļi šajā un citos forumos. Arhaiska tumsonība. Ieliekam stāstījumā vārda "bērns" vietā vārdu "māte" vai "brālis" - "bērna kārts" vai nepastāv, bet vīrietis tāpat ir skops lunis, drīzākais, ja vien viss te minētais ir taisnība.

Tāpēc papildināšu - autorei ar savu pusaudzi nav vajadzīgs ŠIS vīrietis. Veiksmi. ;)
25.10.2015 11:34 |

Reitings 43
Reģ: 21.09.2015
uj, nabaga bērniņš, cerams , ka viņš nerunā ar viņu nievājoši, izklausās pretīgi. Es nevarētu un negribētu paciest, ka kāds tik apdaliti izturas pret manu bērnu
25.10.2015 11:38 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tas vienkārši norādā cik ļoti vientuļā māmiņa ir izmisusi, kad jau pirmajā minūtē tam idiotam neparādīja durvis. Ja es būtu vīrietis man arī negribētos barot svešu bērnu un uzturēt, bet šāda attieksme jau ir pa traku.
Tu gribi, lai tavs bērns izaugtu ar pilnīgi zemu pašapziņu un kompleksiem tikai tāpēc, ka mammas brūtgāns bija pilnīgs idiots un vienmēr noniecināja?

Manuprāt diezgan skumji, ja tu vēl jautā forumā, ko darīt šādā situācijā:'-(:'-(:'-(
25.10.2015 11:44 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Ok, visu var saprast- nav labi, ka vīrieti tā pret bērnu, viņam ir galvenākā loma sievietes dzīvē, ok! Bet, nu reti, kad gadās, ja vīrietis tā no sirds pieņem kā savējo svešu bērnu, bet tad tas uzreiz nozīmē, ka sievietei visu mūžu jāpaliek kā vientuļajai mātei, jo bērns ir bērns, un vīrietis to psihi var ietekmēt. Bet, tad kur pazūd sievietes vēlmes? Saprotu, ka tautas viedoklī, ja sievietei piedzimst bērns, tad viņai vairs neko nevajag, bet tā nav. Viņai vajag varbūt pat vairāk nekā kādai, kura ir viena. Es tomēr šajā gadījumā runātu, runātu un vēlreiz runātu ar vīrieti. Ja viņš nemainās, un nevari izturēt, tad ok, iepriekšminētie viedokļi atkal palikt vienai der. Bet jāpriecājas, ka tas vīrietis vispār apsver ar autori būt kopā, jo ne visiem ir tik stipri nervi un gribasspēks, lai samierinātos ar ko tādu. Un tomēr mans viedoklis, ka sievietes vēlmes ir jāstāda augstāk nekā bērna, kas šā vai tā neko vēl nesaprot, bet sievietes gadi skrien, un kad viņa būs ap tiem 50 - 60, tad pie seviš žultosies cik daudz ziedojusi lai bērnam būtu viss ok.
25.10.2015 12:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits