Palasot dažus komentārus tiešām, paliek smieklīgi, jo tik tupi aizstāvēt sievietes? Kāpēc? tikai tāpēc jānoliek vīrietis, jo uztaisīts bērns?
Abiem ir 50/50 atbildība.
Sieviete: Var būt kašķīga (visas situācijas un komentārus uztvert pārlieku saasināti), pirms ļauties vīrietim, zināt tā nostāju bērnu jautājumā, kā arī pieļaut aborta iespēju, izrunāt situāciju, it sevišķi, ja jau ir negribēti bērni, tiešam paskatīties uz savu vēderu un saprast, ka tas nav tāds kā citām, un kaut ko darīt tūskas labā.
Vīrietis: Pirms bāzt iekšā 2x padomāt, vai tiešām to vēlas, cienīt un rūpēties par savu sievieti, un izrunāt.
Jāsaka, ka lasot autores "Saliidzina ar citaam.Nosoda katru manu darbiibu un riicibu.Esmu staavoklii 8 meenesii,un pat par to vinjsh kasaas,ka citas gruutnieces esot ar savaadaaku veedaru ,nekaa es." es to uztvertu kā uztraukumu no vīrieša puses. Ja viņš salīdzina tavu vēderu ar citām, tad loģiski, ka viņs par to domā, viņš vēro citu vēderus. Kas tu tiešām vēlētos, lai viņam būtu vienalga, ka tev nav normāls vēders? Vai, ka tu dari kaut ko ne tā (iespējams, neapzinoties, ka tas var kaitēt grūtniecībai, jo viņam, tomēr cik noprotams jau ir bijusi pieredze ar grūtnieci), kas varētu tevi vai mazuli traumēt?
Un esi tik laba, apgaismo, kā izpaužas "nav tāds kā citām"?