Un atbildu pati :)
Esmu strādājusi darbā, kas man nepatika, nesagādāja ne prieku, ne gandarījumu. Un tieši mans vīrietis (nu jau bijušais), ieteica iet prom, kaut vai pasēdēt mājās, bet nemocīties. Pēc vēl dažiem mēnešiem tā arī izdarīju.
Kādu laika posmu izmēģināju dažādus darbus, kamēr atradu, kas man tiešām sagādāja prieku. Katra diena kā piedzīvojums priekš manis, jauni cilvēki, jauni izaicinājumi, mācības, pilnveidošanās ar katru dienu. Darba laiks bija ilgāks, alga mazāka, bet es tiešām daudz laimīgāka. Un ļoti ātri pieauga arī alga.
Nesen saņēmu jaunu darba piedāvājumu, vēl labāku, nomainīju darbu, par jauno darba vietu atkal esmu sajūsmā. Strādāju daudz, dažreiz ierodos mājās kā izspiests citrons, dažreiz jāstrādā vakaros vai brīvdienās, bet ir strauji audzis arī atalgojums. Pelnu labi, nesūdzos, gandrīz Cosmo standartiņš, darbs sagādā prieku un gandarījumu, brīžiem liekas, ka, ja būtu iztikas līdzekļi, varētu bez maksas strādāt :)
Un, piemēram, vīrieši, ar kuriem eju uz randiņiem, ir atzinuši, ka manī visvairāk piesaista pozitīvisms, atvērtība, prieks... Arī stāstot par savu nodarbošanos.
Vai tiešām sievietei prieku var sagādāt tikai pusslodzes darbs ar niecīgu, nožēlojamu algu?