Labākais laineris un kosmētikas minimums

Reitings 239
Reģ: 28.03.2010
Labvakar!

Esmu laba lainera meklējumos. Sakiet, kāds jūsuprāt ir vislabākais laineris - flomāstera, otiņas tipa, vai kāds cits? Visu laiku lietoju flomāstera tipa laineri, bet pēdējā laikā esmu vīlusies - nedaudz pažūstot, neklājas tik labi un sāku no rīta pie spoguļa ārdīties, ka nesanāk neko normāli novilkt :D Un firmas. Ko sakāt par the body shop laineriem?

Un vēl - kāds ir jūsu kosmētikas minimums? Kas, jūsuprāt, ir kosmētikas must have (protams, sievietes ir dažādas, bet kopumā)? No sevis varu ieteikt vienkāršas miesas krāsas acu ēnas, vai arī acu praimeri - uzlabo izskatu, vizuāli izgaismo acis ļoti vienkāršā un ātrā veidā, piemēram, pirms lainera, kā arī ilgāk kosmētika turas uz plakstiņiem. Bet sejas praimeri neiesaku, jo liekas, ka par daudz aizsprosto poras...bet tas individuāli.
22.10.2015 17:42 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Mans ikdienas minimums ir ikdienas sejas krēms un paštonējošais( ļoti, ļoti bāla sejas āda ir, kad saule vairāk nelutina(t))
22.10.2015 22:57 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Mans minimums - bb krēms vai tonālais, acu zīmulis un lūpu balzams ar toni. Ja nav slinkums, tad arī tuša.
22.10.2015 23:47 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014

Šis ir mans ideālais, tikai brūnā tonī.
Ikdienā lietoju uzacu zīmuli, acu zīmuli, ēnas, laineri, minerālu pūderi, bronzeri vaigu kauliem, konsīleri, lūpu balzāmu, tušu (ne vienmēr) un šad tad lūpu zīmuli. Vienīgi krāsojos ne katru dienu. Un viss nosauktais kopumā izskatās neuzkrītoši un viegli, jo gaišas krāsas un ļoti mēreni.
23.10.2015 00:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits