Slēpt patiesos ienākumus?

Reitings 156
Reģ: 22.10.2015
Meitenes, palīdziet atrisināt situāciju, uzrakstot savu viedokli.

Mums abiem ar puisi uzskati sakrīt, ka vīrietis ir galvenais ģimenes pelnītājs. Līdz šim arī pelnīju mazāk, līdz ar to viņš vairāk visu maksāja. Bet tagad pārgāju uz citu darbu, kur es pelnīšu vairāk nekā viņš. Es to viņam neesmu teikusi, jo zinu, ka tas iedragās līdzšinējo modeli.

Pirmkārt, es negribu iedragāt viņa vīrieša ego un negribu, lai viņš slikti jūtas, gribu joprojām kā līdz šim lai viņš jūtas lepns, ka ir galvenais apgādnieks.

Otrkārt, es negribu arī, lai mūsu attiecībās sāktos tas princips, ka sieviete apmaksā rēķinus, sāk vīrietim visu ko pirkt un sāk būt kā vecis. Es gribu saglabāt būt tā maigā, trauslā un sievišķīgā, par kuru vīrietis rūpējas un izmaksā.

Draudzene ieteica neteikt patiesos algas apmērus, bet teikt, ka pelnu tāpat kā iepriekšējā darbā. Respektīvi, mazāk nekā viņš. Un tad arī viss būšot kā pa vecam. Bet es minstinos, jo tas sanāk melot…

Ko jūs darītu manā situācijā?
22.10.2015 12:57 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Audzināt jau var visādi, bet pieaugušam cilvēkam (vienalga vīrietim vai sievietei) ir jāprot par sevi parūpēties - gan finansiāli, gan sadzīviski.
24.10.2015 17:49 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ispar brinos par idealo sabiedribu, jo pat cosmo te lasot nereti izskan, ta jau peleka pele un vel nez kas. Un ta doma ir apaksa ka sievietei jastrada, jamacas, jabut smukai , jadzemde , jaaudzoina un vel vis kas jadara! Ikdienu te to var daudzas temas lasit ka zemtekstu,. Un sievietem musu sabiedriab mazak ari tiek piedots. Ja piedzeries virietis, nu ok vins tak vecis, ja sieviete ooj oj oj VINA TAK IR SIEVIETE! Ja vecis pamet bernu ta ir bezmaz normam ja sieviete tad tas ir milzigs soks! Ta ka ir jebkura sabiedribaa sievietem un viriesiem dazadi standarit, nu tas kas no viniem tiek sagaidits!
24.10.2015 17:49 |

Reitings 23705
P.S. Un tas ka virietim liela atlaides tiek dotas jus pasas sai tema pieradat! Autore ari strada, bet speja ari macities un attistit sevi lai butu lielaka alga, to vera nenemat. Tikai daudzas aiztav vecis ar mazaku algu jo luk vins tak strada un ir noguris , nav laiks sevi attistit! bet sievietei kas strada redz atradas! Nu ir dubula morale un atlaide vecim!
24.10.2015 17:52 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Bet vai tāpat viss notiktu apgrieztā situācijā?

Es apmēram par to pašu. Apgriestā situācijā ir tā, ka vīrītim vispār nav tiesību saņmt atbalstu no savas sievietes. Vel pastāv teiciens - aiz katra veiksmīga vīrieša stāv veiksmīga sieviete. Tipa sieviete būvējusi vīrieša veiksmi. Diršana viss. Kad vīrietis tikai ceļā uz veiksmi, viņš ir pilnīgi viens un neviena sieviete viņam aiz muguras nestāvēs.
24.10.2015 17:52 |

Reitings 23705
Es apmēram par to pašu. Apgriestā situācijā ir tā, ka vīrītim vispār nav tiesību saņmt atbalstu no savas sieviete
tas nu gan ir pilnigas mulkibas! Ja slimo ilgi, darbu mekle ilgi tad \sieviete stradas 2 darbos un uztures virieti, Vismaz viasds man zinamas sievaqs , un daudzas ta ir darijusas. Tas gimenee ir normali!
24.10.2015 17:55 |

10 gadi
Reitings 2916
daudzas aiztav vecis ar mazaku algu jo luk vins tak strada un ir noguris , nav laiks sevi attistit! bet sievietei kas strada redz atradas! Nu ir dubula morale un atlaide vecim!

Bet tika jau runāts par tiem gadījumiem, kad vīrietim jāpelna nauda par diviem. Protams, ja viņam jāatrod darbs, kurā maksā tā, lai divi cilvēki varētu iztikt, tad viņš paralēli darbam mācīties nevar. Bet, ja strādā abi, tad nevajag tik lielu algu un mācīties var arī abi, ja vēlas.
24.10.2015 17:57 |

Reitings 23705
Kad vīrietis tikai ceļā uz veiksmi, viņš ir pilnīgi viens un neviena sieviete viņam aiz muguras nestāvēs.
ari klaji meli! Ai katra veiksmiga viriesa ir stavejusi sieva, vai mate ! Tu vesturi vispar nezini? Pamatskola macies?
24.10.2015 17:57 |

Reitings 23705
Bet tika jau runāts par tiem gadījumiem, kad vīrietim jāpelna nauda par diviem.
sai tema par tp vispar netiek runats! Autire strada un macija slai butu labaka alga, attistija sevi, Vecim slinkums, un pilnigi logiski ka viena bridi neslinka sieviete ir daudzus pakapienus augstak!
24.10.2015 17:59 |

Reitings 1000
Rīdziniece mamma strādās 2 darbos... Neviena sieviete savu vīrieti neatbalsta nelaimē.
24.10.2015 18:00 |

10 gadi
Reitings 2916
Nē, man gan liekas, ka Elizabete. savā komentārā runāja tieši par to. :D Vīrietim, ja viņam ir draudzene, jau defaultā prasa to apgādnieka lomu (ko mēs redzam arī šajā diskusijā). Un tad viņam ir jāatrod labi apmaksāts darbs. Un tādā darbā visbiežāk neviens nekādas atlaides nedod, lai čalītis var izskriet pēcpusdienās pamācīties.
24.10.2015 18:03 |

Reitings 23705
Varbut tava pamatskoals klase ne, cik es dzive redzeju atbalsta!

pat pie viriesu cietumiem ir sieviesu rindas ar tam kas nes pacinas, bet sieviesu cietuma virus nekad neredz. Un vel ja sieviete slimo ar kr=uts vezi katrs otari virs pamet, sievas loti reti kura pamestu slimu!
24.10.2015 18:03 |

Reitings 23705
Nē, man gan liekas, ka Elizabete. savā komentārā runāja tieši par to. Vīrietim, ja viņam ir draudzene, jau defaultā prasa to apgādniek
TEMA IR PAR KO PILNIGI CITU! Un visi iznemot \dazas kas nelasa runa opar konkreto temu un ap temu!:-P
24.10.2015 18:05 |

10 gadi
Reitings 2916
ja sieviete slimo ar kr=uts vezi katrs otari virs pamet

Tā jau gan ir no..nez kurienes izrauta statistika. :D
24.10.2015 18:05 |

Reitings 23705
Ta saka arsti, vismaz dazas dokumentalajs filmas tadi fakti tika teikti,m ari dzive redzets!
24.10.2015 18:06 |

10 gadi
Reitings 2916
Nu, labi, nav par tēmu, bet tu taču neapstrīdēsi mani, ka tā ir. ;)
24.10.2015 18:07 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Nu labs piemērs ir Nirvana solists, kas sēdēja uz kakla savai draudzeni un raxtīja mūziku, nav zināms vai viņa viņu beigās patrieca ( a viņs pec tam nopelnija miljonus), bet periodiski jebkurš - gan sieviete, gan vīrietis var mazliet parazitēt. Cits gadijums, ir jau tiešam vīrietis NEKO nedara, bet parasti ari tādi rodas no draudznes, kas visu laiku pārmet visas negatīvās īpašības, ko var atrast. Jums ir tik sūdīgī vīrieši, cik sūdigus viņus pataisat.

Ridziniece vispār te runā par kaut kādiem stereotipiem - nevienam nekas nav jādara, ta ir katras pašas izvele, vei viņa sevi kops, vai strādās vai atradis sev virieti,kas grib mājsaimnieci. uztraucas parasti tie, kas grib izpatikt sabiedrībai. Tad arī tās sievietes, kas no sevis izspiedušas maksimumu, piesaista večus, kam vajag "ideālo" un visu varošo sievieti.
24.10.2015 18:10 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Un runājot par tiem vēžiem un pamešanu - ar slimibam visprār ir tā, ka ilgstosi slimu cilvēku ir grūti izturēt. Arī sievietēm. Vīrietis kļuva paralizēts, sieviete viņu pameta.
Cilvēki tomēr ir seksuālas būtnes un cik ilgi gaidīsi, kamēr slimais izveseloties? Cilvēki grib pāroties ar veseīgiem cilvēkiem, tas ir mūsu smadzenēs jau ieprogramēts.
Tomēr, ja ir patiesa mīlestiba un nav kopā tikai naudas vai izskata dēļ, tad slimības dēļ nešķirsies, ar ārī daudz stāsti par pāriem , kas izgajusi daudz kam cauri un nešķiras. Katrs atrod savu otru pusīti un citiem tas ir tīri virspusējā līmenī..
24.10.2015 18:16 |

Reitings 23705
Un par to ka viriesi intensivi gatavo un karto maju smiekls nak, Cosmo viena no popularakajam tema ko gatavosi vakarinas, katru bezmaz vakaru gatavoi tiesi tas kam it ka viri toi dara, recepotes vcispar populara tema visos sieviesu portalos un vairuma, ari par labakiem tirisanas lidzekliem, un sadas temas viriesu forumos nevar atrast! Vai abi ja dazas,
24.10.2015 18:24 |

Reitings 1000
Un vel ja sieviete slimo ar kr=uts vezi katrs otari virs pamet

Nu, ja resnas vai bez pupiem, tad lai dzīvo kā māk. Bet apvainities nevajag, jo vīrieti ar mazu algu arī neviena par cilvēku neuzskata. Turklāt darbs gateri nemaz nav brīvptātīga izvēle. Arī ir likteņa pirksts un bezizeja.
24.10.2015 18:25 |

Reitings 23705
Nu, ja resnas vai bez pupiem, tad lai dzīvo kā māk. Bet apvainities nevajag, jo vīrieti ar mazu algu arī neviena par cilvēku neuzskata.
nu redzi slimu un resnu nevajag, tatad vari vecis are mazu algu ari nevajag! Viss ir lidzsvara!:-P
24.10.2015 18:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits