Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vakara ceptuve

 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
gribu pabubināt un palamāties. Droši piebiedrojieties! :D

1kārt. Kur un kādas pannas jūs pērkat?! Citi cilvēki nopērk 2 pannas un lieto 10 gadus. Mēs pērkam katru gadu pa kādai, kas maksā 30-50 eur (Tefal) un jau pēc nepilna gada gribas mest pret sienu! Kaut arī kopju kā nākas un neskrubinu ar metāla dakšām.
Kādas pannas ir jums? Ko iesakat skatīties, izvēloties? Lai atkal nav jāpiedzīvo kotlešu nost-kasīšana.
Sāku domāt, vai tik pie vainas nav pati plīts.. (t)

2kārt. Kāāādāāā veidā ir iespējams regulāri (!) izdzert tabletes, tā, lai neaizmirstas un lai atceros tajā brīdī, nevis nākamajā dienā?
Man ir 4 veidu uzturbagātinātāji/vitamīni un 4 veidu zāles, kas jālieto sekojoši: viena tabl.no rīta pirms brokastīm, otra no rīta pēc ēšanas, trešā arī un tā tālāk. Tad viena atkal jādzer pusdienlaikā, pārējās pusdienlaikā nē. Tad viena launagā. Tad pārējās vakariņu laikā un 2vas pirms miega. Nu kā lai to visu atcerās un iegaumē?! :@ dusmojos uz sevi. Tie visi draņķi man izmaksāja pie 100 eur, bet es taču pat nelietoju kā vajag! Lietoju tā, kā nu sanāk.
21.10.2015 22:06 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man arī pannas ilgi nevelk, bet man ir pannu bubulis mājās - skrapē ar dakšiņu, stūķē pie katras iespējas trauku mašīnā, utml.

Tabletēm ir tādas speciālas kastītes, kur saliek pa nodalījumiem ar uzrakstiņiem - un telefonā atgādinājums.

21.10.2015 22:10 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kad dzēru ok, vienmēr liku modinātāju uz to konkrēto laiku un tad atcerējos iedzert.
Bet ar čētrām tabletēm tiešām varētu būt čakars(t)
Mans besis:kā lai atradinās no nekontrolējamās vakara rīšanas?!:-D
21.10.2015 22:11 |
 
Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Man vislabāk un ilgāk kalpo Rimi/Maximas lētās pannas, vismaz nav žēl izmest. Delimano un Tefal izlidoja pa durvīm pēc apm.pusgada. Viena Maximas panna iet jau 5.gadu bez problēmām.
21.10.2015 22:11 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Es vairs nepèrku dārgas pannas,jo tāpat sačakarējas. Lēto vsm nav žēl izmest.
par zālēm -man tantei ir tāda kastīte,kur sadalīts -brokastis,pusdisnas,launags,vakariņas. Viņa katru rītu saliek zāles un tā lieto. Vrb vajag aptiekā uzjautāt to kastīti? :) kā viņu pareizi sauc es nezinu.
21.10.2015 22:13 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Pff!kamēr lūru Tv un rakstu,tikmēr visu nokavēju. :-P
21.10.2015 22:15 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es vairs nepèrku dārgas pannas,jo tāpat sačakarējas. Lēto vsm nav žēl izmest.

es tāpat!
21.10.2015 22:17 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man arī pannu problēma, Rimi uz kuponiem kādreiz bija labas pannas, joprojām šodien der. Delimano tiešām nekam neder un Tefal.. baigi jāskatās, jo esmu iegrābusies, kaut gan viena panna ir ļoti laba.

Par tabletēm, pameklē telefonā kādu aplikāciju, lai strādā kā modinātājs.
21.10.2015 22:17 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Kādiem kuponiem :D Biju domājusi Rimi uzlīmes ;)
21.10.2015 22:18 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
man visas pannas ir liektas, eļļa notek uz malām un vidū viss ātri piedeg. tad jūs iesakat pirkt lētās maximas/rimi pannas, ja? :D
21.10.2015 22:20 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
es laikam sekošu jūsu piemēram un nepirkšu dārgās.. Man vissvarīgakais, lai pannai nav tas kancerogēnais pārklājums. Tām lētajām tāds ir? Vajag eko-šmeko pannu.
Par tableškastīti paldies! Painteresēšos!
21.10.2015 22:20 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
eh,, ar tiem atgādinājumiem un aplikācijām ar škrobe, jo darbā man ir telefons citā telpā, nevis līdzi (jo nekur nekas nedrīkst pīkstēt vai vibrēt :D).
21.10.2015 22:23 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja gribi dārgu pannu pirkt tad es varu ieteikt vienu labu - Čuguna panna! Man dgrags 100 gadus vecu čuguna pannu atveda no mājām, ak velns nu viņa baigi labi cep! neko pie pannas nerauj! Pankūkas pat ideāli var uzcept, tik jāiemācas pareizi viņu lietot :) Es jau esmu izdomājusi ka nākotnē pirkšu laikam tikai čuguna pannas :) Tās ganarī jātceras ka trauku mašīnā nevajag mazgāt + ar feirī ar nedrīkst, tai pannai ir jādedzina piedegumi klāt un var berzēt ar metāla birsti cik iegribās. Un pēc katras lietošanas panna ir jāsagatavo nākamajai lietošanas reizei, to ir jaizkarsē, jaiztīra, tad jauzlej eļļa un tā jaizkarsē un beigās ar papīra dvielīti jānoslauka nost visa liekā eļļa. Viņa strādā pēc principa ka krāj to eļļu sevī un beigās nekas nepierauj, sākumā var drusku raut, bet kad pareizi ietrennējas aprūpēt viņu tā ir baigi labi :)

Visas citas pannas mums ātri nobeidzas, bet es arī zinu kādēļ tā. Mums te mājās dažiem labiem ir niķi pannu likt trauku mašīnā mazgāt, tad vel dažiem patīk berzt ar metāla birstēm, man pašai patīk super uzkarsušai pannai liet virsū vēsu ūdeni tā ka sprāgst uz visām pusēm utt.
21.10.2015 22:27 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
ak un uz čuguna pannas cepta gaļa ir garšīgākā kādu esmu ēdusi (l)
21.10.2015 22:31 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
O jā, čuguna pannas ir labas! Manos laukos arī tikai tādas, visas kādi gadi 40-50 :-D, uz tām sanāk nereāli garšīgs ēdiens.
Bet jaunas čuguna ir padārgas, skatījos Gemosā ap 70eiro.
21.10.2015 22:32 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
pēc katras lietošanas panna ir jāsagatavo nākamajai lietošanas reizei, to ir jaizkarsē, jaiztīra, tad jauzlej eļļa un tā jaizkarsē un beigās ar papīra dvielīti jānoslauka nost visa liekā eļļa.


jomajo :D
21.10.2015 22:33 |
 
Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Man arī stāv čuguna panna no vecmāmiņas laikiem. Nelietoju, jo nevaru pacelt ar vienu roku. :-D
21.10.2015 22:33 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Jackie Bet toties ar īstu čugunna pannu ir garantija ka tā kalpos visus 100+ gadus :D Es jau arī esmu noskatījusi vienu pannu uz 100 Eur. Ar lielāko prieku to pirkšu. Viņas tak var pat atjaunot no tādas stadijas ka ir apaugušas ar rūsu, viss kas jaizdara ir jaizdedzina kārtīgi ugunskurā, vai arī jāliek krāsnī cepties, jānosit nost visa rūsa, vel jāpadedzina tā pāris reizes, tad kārtīgi jāberzē un jātīra un visa ieeļļošana, bet beigās ir panna kā jauna pat pēc 100 gadiem...

Draugam brālis to mūsu tagadējo veco pannu atrada zemīšu izbraucienā...tā panna ir MŪŽĪBU veca, bet cepj labāk nekā jebkura panna kas mums ir bijusi.
21.10.2015 22:36 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Iepriekšējo Tefal pannu vīrs bija pircis vēl ne manos laikos, tāpēc precīzi nezinu, cik veca bija, bet es lietoju 5 gadus. Tgad nopirku jaunu, redzēs, kā ar šo veiksies.
21.10.2015 22:37 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man arī stāv čuguna panna no vecmāmiņas laikiem. Nelietoju, jo nevaru pacelt ar vienu roku.


Trenniņš! Jo vairāk cilāsi jo vieglāka liksies. Man arī sākumā bija grūti, bet nu jau viegli.

Un pie kopšanas arī ātri pierod + tad kad panna jau ir iestrādājusies viņu neprasās tik bieži karsēt un sagatavot nākamajai lietošanas reizei, tik ar papīra dvielīti notīra liekos taukus un gružus un noliec līdz nākamajai lietošanas reizei :)
21.10.2015 22:37 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tefal ir s@ds! Man ir Ballarini pannas no Rito (maksāja ap 40 latiem) un kalpo jau 5 gadus un izskatās kalpos vēl tikpat un Bergfoff panna, kurai ir kādi 3-4 gadi, bet sāk iet nost pārklājums pie augšējās malas (iespējams, ka dēļ mazgāšanas trauku mašīnā). Vienmēr izvēlos pannu ar biezu dibenu :D (bet man ir indukcijas plīts, tāpēc nav arī izvēles).
Vitamīni un tabletes, kuras jādzer, man stāv uz galda (zinu ka citiem tā nepatīk), bet savādāk es aizmirsīšu.
21.10.2015 22:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)