Un miss joker- Es gribu,lai atnākot mājas,manai meitenei būtu ko man pastastīt kā gāja,negāja darbā un aprunāties dzerot vīnu pēc darba dienas. Nevis tādu kas lepotos ka saveda kārtībā jau tā tīru māju un iekēra kaut ko man galīgi neinteresējošu par manu naudu un lepotos ka parazitē. Nafig tādas.
Tev vienkārši neder tāds modelis kur vīrietis uztur sievieti. Nav jau runa par to ka sieviete vienmēr ar pati neko negrib darīt, bet gan par to ka vīrietis izvēlas labāk sievieti uzturēt jo rezultātā sieviete ir harmoniskāka, relaksētāka, laimīga pat un tad viņa savu labo enerģiju var sniegt atpakaļ vīrietim. Tādas sievietes kuras nostrādājas, gribot negribot būs nogurušas, kašķīgākas, viņām nebūs laika piekopt varbūt pat kārtīgi māju vai rūpēties par bērniem, velns varbūt pat nebūs laika sēdēt vakarā ar tevi, strebt aliņu un skatīties tv un kopā pasmieties par redzēto.
Un tas ka sieviete nestrādā nemaz arī nenozīmē to ka viņai nebūs ko stāstīt, darbs nav vienīgā vieta kur iegūt materiālu priekš vakara sarunu tēmām. Tik pat labi viņa to laiku var pavadīt citās aktivitātēs, kuras neizraisa tādus ikdienas uztraukumus un nervu bojāšanu.
Un jā tev nepatiktu dzirdēt ka sieviete lepojas ar kārtību mājās utt. bet vot ja sieviete lepotos par darbu tad ir ok un ja jau tu būtu ar kādu kopā nav jau teikts ka viņa tai mājai nopirks ko tādu kas tev būs pilnīgi neinteresējošs. Tu esi ieķēries uz konkrētu modeli pašlaik, bet tu neredzi tajā modelī opcijas kas to visu padarītu pieņemamāku un normalizētu arī tavās acīs.
Ja es būtu vīrietis un varētu to atļauties, tad es sievietei maksātu par visu, velns man pat šajā gadā bija gana daudz izdevumi uz vīrieti savu jo vienkārši viņam šis nebija labs gads, bet es viņam palīdzu sasniegt viņa velmes un vajadzības, kad viņam pašam tam līdzekļi nebija un atdeves arī.
Tad kāpēc lai vīrietis sievietei neradītu foršus apstākļus kur viņai nav jauztraucas ar naudām, kur viņa var arī varbūt vairāk padomāt par sevi pašu, varbūt darīt ko tādu ko viņa visu mūžu ir gribējusi darīt, kas viņai sagādā lielu prieku, bet lūk strādājot pilnas slodzes darbu, esot nogurušai viņai vienkārši tiem sapņiem neatliktu ne laika, ne atdeve.
Man arī kādreiz gribētos mierīgi dzīvot mājās, darīt to ko es vēlos, ja no tā var nopelnīt tad tas ir tikai plus. Piemēram man sirdij ļoti tuva ir gleznošana un godīgi sakot ar pietiekami lielu trenniņu un mierīgāku dzīvesveidu es savas prasmes varētu attīstīt līdz profesionālam līmenim ar ko pat var pelnīt, bet tas lūk nav standarta darbs no 8 lidz 17, tas ir iedvesmas darbs.