Krāpšana, piedošana

Reitings 61
Reģ: 23.10.2012
Sveikas. Tā kā mani ļoti nomoka esošā situācija vēlos kādu padomu no malas.
Puisis ar ko man ir gandrīz 3 gadu attiecības mani krāpa. No viņa es to gaidīju vismazāk. Visu šo gadu laikā teica, ka mīl mani, ka esmu vienīgā, ka vēlas precēties. Bet tad pirms gandrīz 2 mēnešiem es uzzināju, ka viņš mani krāpj.
Krāpšana emocionāli. Pamanīju saraksti, kuru viņš momentāli izdzēsa, kad saprata, ka pamanīju. Uzdevu jautājumus kas par lietu utt. Uz visu tika melots.
Iegāju viņa mobilā operatora izrakstos un pamanīja, ka ar šo meiteni ir regulāri sazvanījies. Vēlāk mani pārņēma tāds stress, ka uzrakstīju pašai meitenei un jautāju kas bija.
Tas ko uzzināju - veselu gadu viņi bija man aiz muguras sarakstījušies, sazvanījušies. No sākuma kā pa draugam stāstot katrs par savām attiecībām, tālāk jau runas aizgājušas par seksu, precēšanos, bērniem, dzīvošanu kopā. Viņi bija kolēģi. Katru dienu kopā gāja pusdienās. Katru dienu pēc darba kopā gāja līdz pieturai. Un tad katrs pa savām mājām. Mans draugs pie manis.
Viņi abi apgalvo, ka starp viņiem fizisks kontakts nav bijis. Ne skūpsti, ne seksa. Tas mani mierina, bet laikam maldīgi, jo sāp jau ļoti.
Tagad mans draugs saka, ka tas viss esot bijis joks, bet man protams tas šķiet muļķīgs attaisnojums. Viņš šķirties negrib. Pēc lielas melošanas tomēr beigās apstiprināja, ka meitene teikusi taisnību. Bet ka tas esot tikai tāpēc, ka viņš esot domājis, ka es viņu nemīlu. Bet vai tas ir attaisnojums?
Draugs šķirties negrib. Saka, ka vēlas, lai esmu laimīga un ka darīt visu iespējamo, lai to panāktu. Man ir ļoti grūti jo tomēr kopīgi visu plānojām, kopīgi visu pirkām, kopīgi dzīvojām. Man jau slikti vien paliek no domas par to mantu dalīšanu. Negribu šķirties. Bet piedot arī nemāku. Visu laiku maļu galvā šo situāciju, šķiet drīz jau sajukšu prātā. Lūdzu dodiet kādu padomu. Vai kādai ir bijusi līdzīga situācija? Vai ir iespējams saglabāt attiecības?
20.10.2015 15:40 |

Reitings 61
Mereda Es arī par to domāju. Kamēr esmu kopā ar viņu, kad viņš ir man blakus, tad es esmu mierīga un pat savā ziņā laimīga ( Tās ir brīvdienas, tie ir vakari ).
Līdz brīdim, kad es uzzināju par saraksti viņš mani nēsāja uz rokām. Visu to gadu, ko viņš sarakstījās. Nebija tā, ka viņš mani būtu pametis novārtā. Tāpēc jau es ātrāk par to saraksti neuzzināju, jo man šķita ka viņš mani mīl, jo man šķita, ka viss ir kārtībā. Kad es viņam ko palūdzu, vienmēr viņš visu izdarīja. Kad man ko vajadzēja, vienmēr palīdzēja. Man nebija nekādu aizdomu.
Es domāju par to, vai nevar būt tā, ka es sasteigšu ar to šķiršanos? Vai nevar būt tā, ka paliks vieglāk un ka es spēšu piedot?
20.10.2015 17:01 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Kā tu zini kad tieši gadu viņiem tur kaut kas? Cik zinu no operātoriem var tikai pus gadu redzēt .. bet nu tavs vecis ir lops!!!!!
Un ja tu to uzzināji pirms diviem mēnešiem tad jau tu esi piedevusi ( +/-) .

Tas nekas ka viņš tev māsai kaut kas ir.. viņš TEV nodarīja pāri .. es kārtīgi viņam pa seju sadotu un to bābu tāpat . Ja tā sla....pa zināja ka viņam ir draudzene nu nafig tur gāja pusdienās , zvanijās... intresanti kā tu nepiefiksēji ka viņi sazvanās? Ķipa kopā dzīvojat , pa retam tu pie vecākiem bet pa kuru laiku viņi zvanijās? Kamēr šis uz poda vai tu dušā ?

Es nez..nepiedotu lai cik skaista tā nakotne izsapņota . Morālā krāpšana arī ir krāpšana .
20.10.2015 17:06 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ok, ja neesi gatava šķirties - pasaki, ka gribi nelielu pauzi, visu apdomāt utt. Padzīvo pie veciem kādu laiciņu. Tad redzēsi, kā viņš rīkosies. Gan Tev paliks vieglāk, gan viņš pats sapratīs, ko grib vai negrib.
20.10.2015 17:07 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Nu padzīvojiet tālāk. Gadās jau, ka cilvēks sastrādā muļķības, domājot, ka otra puse nemīl. Lai gan es nesaprotu, kā viņš gada laikā neiedomājās ar tevi izrunāties un kā varēja paspēt solīt kāzas "svešai" sievietei.
Paprasi viņam: "Kāpēc tev likās, ka es tevi nemīlu?"
20.10.2015 17:10 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
A vai man vienigajai liekas berniskigi, ka tiek uzsverts "runaja par berniem, kazam utt" - liekas tadi padsmitnieku gajieni...vai ari tas tads pick-up line? :-D (neattiecas uz attiecibam...nopietnam (!), protams)
20.10.2015 17:13 |

Reitings 61
Leeseda Jā, no operatoriem es redzēju pus gadu. Par gadu man pateica tā kolēģe un vēlāk draugs to apstiprināja.
Par sarakstīšanos - draugs teica, ka viņš to darīja tikai, kad bija darbā. Un sazvanījās, tikai tad kad es nebiju mājās. Teica, ka nekad neko tādu nav darījis, kad es biju blakus. Nezinu cik liela tur taisnība.
Pa vasaru pie vecākiem es biju ļoti bieži.

Kolēģe teica, ka viņš esot teicis, ka mēs neesam kopā vairs un ka es dzīvoju tagad pie vecākiem. Meloja mums abām.
20.10.2015 17:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es domāju par to, vai nevar būt tā, ka es sasteigšu ar to šķiršanos? Vai nevar būt tā, ka paliks vieglāk un ka es spēšu piedot?

Par kādu steigu Tu runā? Tu jau 2 mēnešus turpini ar viņu dzīvot un tēlot, ka viss ir ok. Un viņš tam tic, ka Tu piedevi. Tas viņam jau ir fakts.

Man laikam nedaudz nav saprotams, kāpēc vispār tāda tēma ir uzcepta pēc 2 mēnešiem, jo skaidri redzams, ka viss turpināsies kā turpinājies līdz šim (ne es nosodu, ne atbalstu. Tavs lēmums - Tava dzīve)..
20.10.2015 17:22 |

Reitings 671
Reģ: 30.08.2014
Man kaut kad sen ir bijusi līdzīga situācija, tikai es biju tās kolēģes vietā. Vienā pasākumā iepazinos ar puisi, man bija 17, bet viņam 20. Apmainījāmies ar kontaktiem, sāka man rakstīt katru dienu, zvanīt, aicināt tikties. Neslēpa to, ka bija attiecībās, ļoti bieži sūdzējās uz savu meiteni, prasīja padomus, ieteikumus. It kā bijām draugi, bet no viņa puses ļoti bieži nāca tādi dīvaini piedāvājumi palikt pie viņa pa nakti, pārvākties pie viņa, aizbraukt kaut kur kopā. Visu laiku teica man, ka esmu tik jauka un forša, paveiksies kādam ar meiteni un blablabla. Bieži tāpat vien vakaros ar mašīnu piebrauca pie manas mājas, dāvināja ziedus, saldumus. Man tas ne visai patika, visu laiku atgādināju viņam, ka viņš esot attiecībās un tas otrs cilvēks ir jāciena, uz ko viņš atbildēja, ka kaut tagad esot gatavs pamest to meiteni, ja tikai es būšu kopā ar viņu. Tas viss turpinājās apmēram 2-3 mēnešus, pēc tam man viss apnika un pārtraucu ar viņu kontaktēties. Vēlāk tā meitene uzzināja par mūsu saraksti un tas džeks zvanīja man un lūdzās, lai uzrakstu viņa meitenei un pasaku, ka mēs bijām vienkārši draugi, viņš man neko nekad nedāvināja, nebrauca pie manis utt., jo tā meitene bija viņam labs variants, ar ko dzīvot kopā, jo gatavoja, visu tīrīja, mazgāja, mīlēja viņu, ja jau viņam ar mani nekas nespīd.

Tagad man kauns, ka vispār biju iejaukta šādā situācijā un tas puisis liekas tik pretīgs. Žēl to meiteni, jo beigu beigās viņš viņu pameta. Nezinu, tavā vietā es nebūtu kopā ar puisi, kurš GADU tev aiz muguras mēģināja kaut ko veidot ar citu.
20.10.2015 17:33 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Autore - viņš 1000000000% vainu gribēja krāpt vai krāpa .. neies jau viņa un viņš teikt ka kaut kas bija.....
20.10.2015 17:34 |

Reitings 144
Reģ: 04.08.2012
Ja Tu nebūtu draugu pieķērusi, viņš vēl joprojām Tevi krāptu un turpinātu satikties ar citu, es ceru, ka tik tālu esi sapratusi!
Un, nekad nepiedzīvotu ne kāzas ar savu draugu, ne bērnus, jo šī krāpšana būtu attīstījusies līdz tam, ka abi saietu kopā.
Tagad apdomā labi, vai vēlies visu turpmāko mūžu dzīvot ar domu, ka Tavs draugs labāk pie sāniem vēlās kādu citu, bet Tu tikai iztraucēji? Un vai viņam nepietrūkst šobrīd šīs kolēģes sarunas, smiekli, komunikācija?
Neticu nevienam drauga vārdam, ka esi viņa īstā un vienīgā, tad apkārt nebūtu plivinājusies cita sieviete gada garumā. :-/
20.10.2015 17:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Līdz brīdim, kad es uzzināju par saraksti viņš mani nēsāja uz rokām. Visu to gadu, ko viņš sarakstījās. Nebija tā, ka viņš mani būtu pametis novārtā
Nu uz sho es neieteiktu palauties jo nereti ta ir vienkarsi vainas izpirksana (vinjam pasam savas aciis, redz, neesmu nemaz TIK slikts).
20.10.2015 18:09 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Pieplusoju katram Beibes Martas vārdam.
20.10.2015 18:12 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Man vienīgajai radās jautājums: kāda velna pēc tu pati uzcepi diskusiju, ja sāc te automātiski aizstāvēt draugu? :D
20.10.2015 18:19 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Mincis, domāju, ka viņa vienkārši raksta tos argumentus, kas sēž pašai prātā. Mēs, kā cilvēki no malas, sakam savu viedokli, un tad autore izvērtē, cik nopietni vai naivi šie aizstāvošie argumenti ir.
20.10.2015 19:54 |

Reitings 13
Reģ: 26.09.2015
Izveidot diskusiju un aizstāvēt savu vīrieti ir saprotami, jo gribas taču dzirdēt kaut ko labu, kaut ko, kas viesīs cerību, ka situāciju var izglābt utt., bet viņa sastopas ar realitāti, kas ir negatīva un tāpēc cenšas atrast to labo tomēr.. Vēl nav gatava realitātei, tam, ka viņai šo vīrieti jāpamet. Gan jau būs tā, ka nepametīs, dzīvos tālāk un beigās viņš viņu pametīs.. Neticu, ka viņš mainīsies, turpinās krāpt (domāju, ka arī fiziskais kontakts tur sen bijis) un kad atradīs kādu labāku, aizies.
Prātīgāk būtu pamest pašai, bet tas nav viegli..
20.10.2015 19:59 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Manuprāt, emocionālā krāpšana ir tikpat slikta kā fiziskā, jo tas nozīmē, ka tā otra sieviete viņam ir bijusi tuvāka par tevi pašu. Ka viņam ar otru ir bijis interesantāk. Katrā ziņā, es tavā vietā nepiedotu, jo meļus neciešu un veselu GADU šitā aiz muguras ar citu draudzēties, nu nē... Un tu arī nevari zināt, vai patiešām viņi nav pārgulējuši, var jau gadīties, ka čiksīte arī melo.
20.10.2015 20:13 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Eu, dzhafarenes, kuras te tagad kriit meitenei kraagaa un savu viedo domu pauzh visnotalj nirdziigaas formaas-pastaaviet pie ratiem! Cilveekam reaali saap, ir taads knockouts, ka maz neliekas. Un jaa, es arii uzskatu, ka dazhkaart shaadas diskusijas tiek veidotas tieshi bardaciigo domu struktureeshanas un sakaartoshanas noluukos, jo uzrakstot tu jau vari redzeet situaaciju, sevi, to, atvainojos, suudabraali mazliet distanceetaak, plusaa veel dazhi racionaali (kaut arii paskarbi) citu viedokli.
Saglaabt var, bet man skiet, ka galvenais jautaajums ir-vai to vajag dariit? Ahh, cik loti daudz reizhu man pashai ir gribeejies, lai kaads pasaka priekshaa, ko dariit... Reaali-neviens nezina. Arii taas, kuras sobriid uzstaajas kaa loti zinoshas.
Lai ko Tu tur izlemtu, zini, ka shis paaridariijums nebuus viegli norijams krupis. Nevienaa no variantiem, taa ka viennoziimiigi vieglaakas izejas nav. Ko citu lai saka- "ruugts ir ne tikai analgiins, bet arii dziive, ziniet". Speeku un drosmi!
20.10.2015 20:15 |

Reitings 39
Reģ: 14.09.2015
Vīrietis var ēst un runāt ar citu sievieti, bet ne jau par seksu un bērniem. Viņš citai sievietei sūdzas un stāsta par Tevi. Es nekad nepiedotu vīrietim, ka viņš aiz muguras man tā rīkotos.

Ja attiecībās kaut kas trūkt, tad trūkst. Domāju viņš atkal meklēs to ko ieraudzīja tajā otrajā sievietē. Un te nav svarīgi vai viņi gulēja vai nē. Negulēja ar šo gulēs ar nākošo.
20.10.2015 20:23 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Varbut ieturi distanci, padzivojiet atseviski, pavero vina ricibu, vai vins tiesam centisie. Un sanaks sakartot domas un visu pardomat, nomierinaties.
Turies
20.10.2015 20:24 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Piekrītu visiem Beibe.Marta komentāriem un dy arīdzan.
20.10.2015 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits