Jaroslava modes padomi

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
11 rupjas stila kļūdas, ko nedrīkst pieļaut rudenī

Sis pusis man liekas ir nedaudz atrauts no Latvijas realitates.

gumijnieki ir vienkāršākais veids, kā rudenī izskatīties lēti un nemoderni.

Gumijnieki reizem ir vienigais veids ka tikt cauri slapjam un dublainam Latvijas ielam ar sausam kajam. Ja rudens/ziemas apavi nav Tiberland visrugajeju tipa, bet sievskigi adas zabaki, tad gumijnieki praktisks risinajums jebsu lietusmeteli un lietussargi ari ir bezstils? Paga, ir gan.

lietus mijas ar vēja brāzmām, lietussargs nebūs labākais risinājums
Tā vietā iesaku izvēlēties stilīgu galvassegu

Uz galvassegan atskiriba no lietussargiem inerces likums vairs neattiecas?

Tas viss pamatīgi izkropļo augumu. (par kapri biksem)

Virietis ar krutim atlausies spriest kas sievietei ir skaisti un kas nav?

Bailes no krāsainiem apaviem.

Tas nav bailes, tas ir naudas trukums un klimatisko apstaklu prasiba pec labiem apaviem, kas nav leti. Ja sieviete var atlauties nopirkt vienus labus zabakus sezona, vina iegadasies atturigu modeli.

Mākslīgās kažokādas vestīte.
Saja sezona ka reiz ir mode maksligas kazokadas.

Esmu novērojis, ka ir meitenes, kuras vasarā aktuālos maxi svārkus vai kleitas turpina valkāt arī rudenī, apakšā pavelkot zeķubikses.
Skolniecem un studentem nav naudas.

Jāatturas arī no adītām zeķubiksēm. Nesaprotu, kāpēc tādas vispār vēl pārdod. Īpaši gaišā krāsā - tās uzreiz padara kāju apjomīgāku.
Musu klimatiskajos apstakols tas ir viens no labakjiem aukstas sezonas apgerba gabaliem. Uz podiuma ertums un praktiskums ir otrskirigs, bet realaja dzive funkcionalitates trukums ir bezstila pazime.

Un nevajag zem džinsiem vilkt zeķubikses," iesaka Jaroslavs, kā īpaši ērmotu tendenci minot zeķubikšu valkāšanu zem saplēstajiem džinsiem.
Musu platuma grados? Tas tiesam ir nopietni?

Pirmais ir spilgtas un krāsainas zeķes ar smieklīgām uzdrukām, kas īpaši piesaista uzmanību. ai arī otrs variants - īsās zeķes, kas nav redzamas,"
Tikai tad virietis ir lohs vai hipsteris. Nopietns virietis zekes ar multenu apdruku vai vispar bez (redzamam) zekem?

Visieturētāko koptēlu var sabojāt dubļiem notašķīti, lietavās izmirkuši apavi.
Tapec jau ari velk tos gumijniekus, bet paga, gumijnieki ari nav stiligi. Nu un ka tad lai normala sieviete nodrosina to lai zabaki vienmer ir nevainojama izskata musu klimatiskajos apstakolos? Vispar no majas neiet ara slapdranki?
20.10.2015 12:21 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Kaa par brinumu pats Jaroslavs kaa personiba man patik

kada tad ir vina personiba?
neko par vinu nezinu
20.10.2015 23:11 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Nu vispār es viņam piekrītu. Es arī neredzu neko skaistu ne mākslīgo kažokādu vestēs, ne vasaras svārkos rudens laikā, ne adītās zeķubiksēs. Par apavu krāsu, manuprāt, tika domāts ne jau tas, ka ir cilvēki, kuri nevar tādus atļauties, bet fakts kā tāds - cilvēki baidās no košām, pamanāmām lietām.
Katram ir iespēja izteikt savu viedokli, viņš to izdarīja, tas uzreiz nenozīmē, ka citiem būtu tajā jāieklausās vai jāņem tas vērā.
20.10.2015 23:12 |

Reitings 3925
Mode ir ne mazums lietu, kuras nav ipasi skaistas un sievietes augumam glaimojosas, bet ne visas sievietes vienmer tiecas pec maksimalas izpatiksanas viriesiem, ir sievietes kuras kuras izvelas apgerbu vairak pec ertuma un praktiskuma vai izvelas interesantakas, neierastakas lietas un kombinacijas.
Loti veiksmiga modes blogere. Ja kada latviete te selfiju tema ielktu foto ar identisku komplektu, vina te dziva nepaliktu.
21.10.2015 00:00 |

Reitings 3925
neeju no mājās ārā bez garajām vilnas apakšbiksēm

Gribetos tadas redzet. :D
21.10.2015 00:06 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, tad skaties ar! :-D

21.10.2015 00:21 |

Reitings 3925
Izskatas pec parastas termalas apaksvelas. :)
21.10.2015 00:25 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Neklausos tādu cilvēku ieteikumos, kas paši ģērbjās kā ķēmi.

+1000000

Paskatoties vien uz to, kā viņš ģērbjas - es nezinu, kam ir jānotiek, lai klausītos tāda padomos. Lielais modes eksperts. Bildēs izskatās vēl šausmīgāk nekā sieviete ar lietussargu vai gumijniekos uz ielas.
21.10.2015 01:54 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Man šķiet Latvijā 95% tā saukto "slavenību" un "modes ekspertu" ģērbšanās stils un gaumes izjūta ir visai apšaubāma. Lielākā daļa ģērbjas vienīgi ar domu kā izcelties un iekļūt kādā dzelteno lapu izdevumā - jo kliedzošāk, jo "stilīgāk".Bieži vien tiek piemirsts par to vai izvēlētais apģērbs ir situācijai un sezonai piemērots. Šādu "modes ekspertu" viedokļi bieži vien ir ļoti provinciāli un tajos ieklausās vien tie, kas neko vairāk par Vakara ziņām un Kas jauns nelasa un nezin. Piemēram, rietumeiropā un citās valstīs, kur mode ir daudz pieejamāka, sievietes neskrien pa ledu un sniegu augspapēžu zābakos, lietus laikā tiek lietoti lietussargi un ziemas laikā vilkti attiecīga biezuma apģērbi. Protams, visur var atrast izņēmumus, dažādās valstīs vidējās sievietes gaumes un stila izjūtas atšķiras, bet šādas Jaroslava un citu vietējo "modes guru" ieteikumos saklausījušās austrumeiropietes var pamanīt pa gabalu.
21.10.2015 02:04 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Kaut ko jau tie modes eksperti pasaka arii pareizi...Nav jau uzreiz viss jaadara arii tas ,ko vini iesaka,bet piedomaat vienmeer var.Man patiik lietus meeteli un arii mazie gumijas zaabacini.Tagd domaaju,ka gribeetu sev kaut ko taadu,ja buutu jaabrauc uz Riigu kaut kur oktobrii.Parasti vienmer braucu vasaraa,jo tad man nav tik traki jaauztraucaas,ko vilksu utt
21.10.2015 02:30 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Sie ir Guess.Vareetu buut taadi arii iisie,noteikti bez papeeza...es jau sausaa laikaa nespeeju paiet uz augstpapeezu apaviem ,kur nu veel lietainaa!
21.10.2015 02:35 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+++Izolde
+++Odrija01
Kopš kura laika lietussargs ir fuj?! Ja jāiet vairāk par diviem soļiem uz un no mašīnas, tad slapjas būs bikses, kājas un seja, pat ja gumijas lietus mētelis. Kur ar izplūdušu make up pēc tam likties?! Un mūsu apstākļos (ietves kā kurmju rakumi-peļķes neizbrienamas, ziemā sāls čupas)-bez gumijniekiem nekādi, jo ādas apavi pat sezonu neiztur. Un weee ieteiktais taksis lietainām dienām ir mazliet dārgi Latvijas apstākļiem, jo rudenī lietus gandrīz katru otro, trešo dienu.
21.10.2015 11:13 |

Reitings 3925
Šādu "modes ekspertu" viedokļi bieži vien ir ļoti provinciāli

+++

Latvija "vispopularakie" "modes eksperti" ir visprovincialakie, gan pasi izskatas provinciali, gan citiem padomus dod provincialus. Nesaku gan ka Latvija neprot gerbties, prot, bet tie nav vairums "modes ekspertu" , bet gan loti turigais un bagatais sabiedribas slanis, it ipasi krievi. Lai man neparmet augstpratibu un latviesu noniecinasanu, varu pateikt, ka man patik stilistes L. V. stils.
21.10.2015 11:25 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Un weee ieteiktais taksis lietainām dienām ir mazliet dārgi Latvijas apstākļiem, jo rudenī lietus gandrīz katru otro, trešo dienu.

brauc ar taxify ir tikpat lēti cik trolejbuss .....
21.10.2015 11:31 |

Reitings 3925
wee, es ka reiz Riga izmantoju taksi un varu tev pateikt, ka ne visur pat Rigas centra taksis var piebraukt, citreiz ir sastregumi un tad nu gribi negribi, bet ir jaiet kajam kaut kads gabals.
21.10.2015 11:34 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu es arī bieži braucu ar taksi un ar tādām lietām neesmu saskārusies , ja var piebraukt ar mašīnu var piebraukt arī ar taksi ... man grūti iedomāties Rīgā vietas , kur nevar piebraukt ar mašīnu , nav taču jāparkojas , tas ir taksis ....
21.10.2015 11:44 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Es, turklat, nesaprotu, kadeļ tāda jezga ap modi? Vai nav vienalga, cik kurš modīgi vai nemodīgi saģērbies? Galvenais, lai visiem silti un sausas kājas. Žēl tādus modes upurus kā Jaroslavu. Dzīvē ir daudz svarīgākas lietas, ar ko noņemties.
21.10.2015 11:48 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Paga, es lasot diskusiju, ieraudzīju tā radījuma (vīerietis? sieviete? dzimumdiferenciācijas traucējumi?) bildes.
WTF
WTF
WTF
WTF
WTF
21.10.2015 13:11 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
ta ari man nav izdevies saprast kas tas Jaroslavs ir, sieviete vai virietis? Nu piedodiet manu nekorektumu. LV nedzivoju jau gadus 10 tadel man sis tipins/ vai tipinja nav zinaams.
23.10.2015 11:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits