Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaroslava modes padomi

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
11 rupjas stila kļūdas, ko nedrīkst pieļaut rudenī

Sis pusis man liekas ir nedaudz atrauts no Latvijas realitates.

gumijnieki ir vienkāršākais veids, kā rudenī izskatīties lēti un nemoderni.

Gumijnieki reizem ir vienigais veids ka tikt cauri slapjam un dublainam Latvijas ielam ar sausam kajam. Ja rudens/ziemas apavi nav Tiberland visrugajeju tipa, bet sievskigi adas zabaki, tad gumijnieki praktisks risinajums jebsu lietusmeteli un lietussargi ari ir bezstils? Paga, ir gan.

lietus mijas ar vēja brāzmām, lietussargs nebūs labākais risinājums
Tā vietā iesaku izvēlēties stilīgu galvassegu

Uz galvassegan atskiriba no lietussargiem inerces likums vairs neattiecas?

Tas viss pamatīgi izkropļo augumu. (par kapri biksem)

Virietis ar krutim atlausies spriest kas sievietei ir skaisti un kas nav?

Bailes no krāsainiem apaviem.

Tas nav bailes, tas ir naudas trukums un klimatisko apstaklu prasiba pec labiem apaviem, kas nav leti. Ja sieviete var atlauties nopirkt vienus labus zabakus sezona, vina iegadasies atturigu modeli.

Mākslīgās kažokādas vestīte.
Saja sezona ka reiz ir mode maksligas kazokadas.

Esmu novērojis, ka ir meitenes, kuras vasarā aktuālos maxi svārkus vai kleitas turpina valkāt arī rudenī, apakšā pavelkot zeķubikses.
Skolniecem un studentem nav naudas.

Jāatturas arī no adītām zeķubiksēm. Nesaprotu, kāpēc tādas vispār vēl pārdod. Īpaši gaišā krāsā - tās uzreiz padara kāju apjomīgāku.
Musu klimatiskajos apstakols tas ir viens no labakjiem aukstas sezonas apgerba gabaliem. Uz podiuma ertums un praktiskums ir otrskirigs, bet realaja dzive funkcionalitates trukums ir bezstila pazime.

Un nevajag zem džinsiem vilkt zeķubikses," iesaka Jaroslavs, kā īpaši ērmotu tendenci minot zeķubikšu valkāšanu zem saplēstajiem džinsiem.
Musu platuma grados? Tas tiesam ir nopietni?

Pirmais ir spilgtas un krāsainas zeķes ar smieklīgām uzdrukām, kas īpaši piesaista uzmanību. ai arī otrs variants - īsās zeķes, kas nav redzamas,"
Tikai tad virietis ir lohs vai hipsteris. Nopietns virietis zekes ar multenu apdruku vai vispar bez (redzamam) zekem?

Visieturētāko koptēlu var sabojāt dubļiem notašķīti, lietavās izmirkuši apavi.
Tapec jau ari velk tos gumijniekus, bet paga, gumijnieki ari nav stiligi. Nu un ka tad lai normala sieviete nodrosina to lai zabaki vienmer ir nevainojama izskata musu klimatiskajos apstakolos? Vispar no majas neiet ara slapdranki?
20.10.2015 12:21 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
Lielākoties piekrītu viņam, itsevišķi par vasarīgajiem svārkiem/kleitām rudenī.
20.10.2015 12:24 |

Reitings 170
uij, nepamanīju pieliktos komentārus :D
20.10.2015 12:24 |

Reitings 3709
Reģ: 06.05.2014
Modes eksperti dzīvo savā pasaulē, kur visiem ir naudas un vēl viena liela istaba pilna ar drēbēm. Sen jau vairs nelasu gudros modes ieteikumus, jo nav man ne naudas, ne laika ģērbties kā modes dāmai. Kā arī, lai aizskrietu uz darbu un studijām, nav vajadzīgi modes namu zīmoli.
20.10.2015 12:26 |

Reitings 170
Pārlasīju ar visiem Taviem (?) komantāriem. Es piekrītu Jaroslavam, īpaši viņam nesekoju līdzi, nav man intereses, bet šo rakstu delfos pamanījos izlasīt. Varbūt par gumijniekiem vēl vairētu pagrozīt galvu, bet pārējie punkti šķiet trāpīgi.
20.10.2015 12:27 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012

20.10.2015 12:27 |

Reitings 3925
rindra, vasaras svarki tiesam nav javelk rudeni ja vien ta nav karsta atvasara tomer te nak klat ari realitate un tas ir naudas trukums. Manuprat ir loti aprobezoti parmest stila kludas cilvekiem, kas nav labi partikusi, neetiski kaut ka.
20.10.2015 12:29 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Labi, ka cilvekam vispar ir ko vilkt mugura, ne visi var atlauties pat katrai sezonai, laikapstakliem atseviski nopirkt drebes. Nevajag bus tik nosodosiem un pieaugusie varetu iztikt bez mobbinga. Man netrauce dzivot citu gerbsanas stils.
20.10.2015 12:31 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Ha ha, Selīna fantastiski piemeklēja "alternatīvas" lietussargiem. :-D
Nu kur prāts..
20.10.2015 12:31 |

Reitings 3925
Modes eksperti dzīvo savā pasaulē, kur visiem ir naudas un vēl viena liela istaba pilna ar drēbēm.

Ir tadi, bet ir ari realitati apzinoshies modes eksperti.

rindra, Latvija klimatiskajos apstakols nevar bez zekubiksem iztikt, turklat ir vajadzigas siltas zekubikes. Nav lielaka bezstila kaa saldet pakalu auksta laika.
20.10.2015 12:34 |

Reitings 170
Es tomēr sliecos domāt, ka to kritiku, ko stilisti ludina uzņem tikai tie, kam tas ir aktuāl-respektīvi cilvēki kas seko modei ala tie kam naudas pietiek viņu gaumes izkopšanai. Kam nav naudas, un kam tā stātēšanās neinteresē, droši vien nemaz nevērs vaļā kas kārtējo reizi Delfos par to saskrebelēts..... Personīgi mani neaizvaino viņa izteikumi, bet bagāta neesmu. Un, ja kāds komentāros gaušās, tad arī nedomāju, ka tie ir cilvēki, kam nav naudas drēbēm, bet gan tie , kas tur sūdzās pat par laikaprognožu ierakstiem :-):-D
20.10.2015 12:35 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Vatson, nu par pārticību, manuprāt, mazliet sabiezini krāsa šobrīd, jo garos tā puscaurspīdīgā materiāla svārkus ar zeķubiksēm nēsā ne tikai mazāk pārtikuši cilvēki.

Par lietussargiem un guminjiekiem nu gan muļķības, jo īpaši (!) par lietussargiem, tomēr kopumā idejas nav sliktas.

Pa lielam neklausos tādos lecīgos tipiņos, kā šis Jaroslavs, arī Gints Bude. Dodu priekšroku normāli paustiem modes kritērijiem, man tiešām ļoti nepatīk, kad šādā agresīvā veidā tiek kritizēts, kā kurš ko dara, jo visu šo var pateikt arī, neizklausoties agresīvi, bet gan kā konstruktīvu kritiku.
20.10.2015 12:37 |

Reitings 170
Par tām zeķubiksēm. Es to punktu interpretēju pa savam :-D siltas zeķubikses velku, bet, piemēram plānās kaprona zeķubiksēm zem džinsām nevelku, tas man liekas dīvaini (bet šādus eksemplārus esmu redzējusi) .

Reitings 3925
Ir gan viena alternativa zekubiksem zem dzinsiem- trikotazas vai pat fliisa odere kaa bernu dzinsiem. :D Tadi varbut ir stiligaki? :D

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Jā, jā, vēl varēji piebilst, ka plēstās džinsas arī valkā tikai tāpēc, ka jaunām naudiņas nav. :D Atsevišķiem punktiem piekrītu. Plēstie džinsi + adītas zeķubikses nav nekas aci piesaistošs. Ja ir auksti, tad var vilkt parastās bikses, vasarai pataupot plēstos džinsus (citādi caurumi izdils vēl lielāki un vasarā staigā pliku dibenu, neba tāpēc, ka vulgāra, bet vnk nabadzīga studente).

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Kāds vispār tādus rakstus ņem vērā? Man vienalga, ko raksta Jaroslavs, tā pat vilkšu gumijas zābakus lietainā laikā.
20.10.2015 12:38 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nezinu par Jaroslavu, bet piekrītu Denisam šajā rakstā... http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/mode/septinas-tipiskas-kludas-ko-latviesi-pielauj-smalkos-pasakumos.d?id=46606045&utm_source=cosmo.lv&utm_medium=vinaizklaide_widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Paskatoties bildes, liekas, ka tur ir nevis sarkanā paklāja pasākums, bet kaut kāda lauķu ballīte... (t)
20.10.2015 12:39 |

Reitings 5632
Ak jā, esmu jau iepriekš izlasījusi to Jaroslava rakstu, vislabāk patika viņa komentārs par mākslīgās kažokādas vestīti :D piekrītu arī viņam katrā punktā ;-)
20.10.2015 12:41 |

Reitings 3925
Kam ir nauda, tas neakstas ar nekubiksem zem shifona svarkiem bet noperk labas vilnas bikses vai svarkus vai kleitu vai vismaz normalus dzinsus. Tadas ir daudz komfortablak neka dubulta sintetika pie pakalas.
20.10.2015 12:41 |

Reitings 3925
Agī, to es ari lasiju. Izskatas pec lauku skolas salidojuma. Reali spid cauri nabadziba. Cilveks kurs var atlauties, ja vins nezina etiketi, aiziet pie stilista un iegadajas piemerotu izejamo kartu. Turigakais Latvijas slanis tusinos gerbjas pavisam citadi.
20.10.2015 12:45 |

Reitings 5632
Izskatas pec lauku skolas salidojuma

Godīgi sakot, manuprāt, laukos cilvēki pucējas vēl vairāk un piedomā pie svinīgākām drēbēm...varbūt ne pēc pēdējiem modes kliedzieniem, bet paskats daudz glītāks ;)
Man būtu kauns, ja kāds ārzemnieks redzētu to LV sarkanā paklāja pasākumu un noteikto dresscode (t)
20.10.2015 12:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits