es tev varētu izskaidrot kāpēc pie friziera ir prātīgāk aiziet un kā līdzīgi var izdarīt mājas apstākļos un ar kādiem tieši produktiem, taču mājās to darīt ir tikpat dārgi, ja ne pat vēl dārgāk, turklāt es tev vēl piķi paprasītu par visu savu pamācību un konsultāciju. figurē tādi stulbi sīkumi, kurus tu pati nenokontrolēsi pietiekami perfekti, tāpat realitātē JEBKURŠ balinātājas bojā matus. Paskatīsies youtube video, palasīsi ārzemju forumus, pamācības, blogus, palasīsi latviešu cilvēku padomus, atsauksmes, pasmelsies iedvesmu.. Un aiziesi uz veikalu, visu atkārtosi, pasekosi paciņu instrukcijai, nonāksi pie sava rezultāta, būsi pārbalinājusi matus, okej, izskatīsies ar proteīniem tev viņi labi, taču pēc mēnešiem, pusgada, gada sapratīsi, ka tas bija stulbi, jo mats būs bojāts (un no bojājuma, mīļās, izvairīties nevar, ja nu vienīgi olaplexu piemaisīt, bet to jūs tāpat nedabūsiet drogās). cik reāli tiem, kuri taisa video un raksta visu par balināšanu šādos forumos ir saprašana par to? ļoti, ļoti, ļoti mazam skaitam komentētāju. 99% youtubes video tiek skaidri pateikts, ka nav profesionāļi un nezina, ko dara. Un beidzas ar to, ka visi paliek zaudētājos - klients bez matiem, frizierim jālabo stulbas kļūdas, naudiņa, laiks utt.
PROTAMS, var cerēt uz labiem konsultantiem prof. veikalos, kuri tev neļaus sev galvu nodedzināt, bet drogās? nekad. frizieris uz drogām neiet strādāt par pārdevēju, neesmu vēl satikusi. mēs nevēlamies tevi atrunāt, mēs vēlamies, lai tu saproti, ka tas ir riskants pasākums, mēs piekrītam, ka ir forši eksperimentēt un pašam ņemties, bet mēs gribam tevi pasargāt no nevajadzīgām kļūdām, ko ir pieļāvuši miljoni cilvēki, to skaitā es, puse šejienes iedzīvotāju utt.
Neticu es `laimes stāstiem`, kamēr neredzu matu dzīvē pēc balināšanām un varu paskatīties, cik elastīgs tas ir palicis.