Čau! Apēdu savu auzu pārslu biezputru, vēl dzeru zaļo tēju un jau negribu iet uz darbu. Pēdējā laikā paliek tikai trakāk darbā. Sāku jau domāt par maiņu :-/
Neiepriecina pat tas, ka piektdiena.
Veiksmīgu dienu pārejām!;-)
Labrīt! Rīts tāds mazliet samocīts, pamazām taisos uz semināru, kuram nespēju sagatavoties jo neko īsti nesapratu.
Bet nu, ātrāk sāksim ātrāk beigsim(l)
Jauku dienu un brīvdienas! :-)
Labrīt, labrit.. Drīz taisos gulēt .. Bijām staigāt pa Brooklyn Bridge, tik skaists saulriets bija :)) Visu dienu pa Ņujorku nopērāmies, ahh, man patīk.:-)
Brokastoju, taisos uz darbu un pārlaižu acis, kas šeit notiek (t)
Jā, forši, ka šodien piektdiena, bet mani līdz galam tas neiepriecina. Laikam tāpēc, ka visas brīvdienas būšu viena pati. Jāizdomā kā sevi nodarbināt.
Laabriit, klausos pieci pēdējo brokastu raidījumu ar Dairu ēterā. :)
Priecājos,ka šodien ir brīvdiena un varēšu viena atpūsties mājās, jo draugs darbā. :) man gan vienu dienu nedēļa prasās pavadīt vienai pašai, citādi esmu diezgan uzvilkusies un neprieciga. :-)
Goody, tad var saprast ;) man atkal sanāk visu laiku kopā un kopā, prasās dikti laiciņš tikai sev :)
Jāizdomā Tev kāds foršs pasākums brīvdienās ar draudzenēm. 8-)
Labrit, man jastrada tagad 3 dienas no vietas, bet ceru ka atri paies. Sorit lauka neticami silts
+3 gradi.
Laikam jaķeras klat jafijai un jasak posties uz autobusu.
Labrīt!
Es kā super duper laba kolēģe, ļāvu savai kolēģītei pēc dzimšanas dienas svinībām pagulēt..tā nu tagad es sēžu darbā, kaut man bija jābūt brīvdienai. :D Vēlāk aiziešu pakaļ savai laimētajai balviņai un tad varbūt, varbūt ar draugu būs randiņvakars, ja būs noskaņojums. :)
Labrīt :-)
Mazliet nesaprotu to piesiešanos Expedition tēmām (t)
Tā gaidīju piektdienu, pēc vakardienas jau vairs nezinu vai gaidu. Tāda neforša nedeļa:-D
Šovakar uz balli, jau nevaru sagaidīt vakaru, bet nezinu vai tas ir balles dēļ vai arī tāpēc ka ierados uz nulto stunfu un viņa nenotika. Sabojàts rīts.:-(
Labrīt!
Vakar sanāca ballīte, šorīt bija plānā kārtīgi izgulēties, bet pamodos ap 5 rītā un tā arī neaizmigu vairs... Plānu dienai nav, bet pa ilgiem laikiem visu dienu pavadīšu ar draugu, cerams, kaut ko foršu sadomāsim (l)
Cami-Li tak jebkurā frizētavā var ieveidot lokas ar taisnotaju :)
Labrīt!
Nekas nav mainījies - pilnīgs meh. Darbs pilna !@#$%. Kaut gan piektdiena mani iepriecina. Plānoju pēc darba ieiet veikalā paņemt ūdens krājumus un tad mājās ielīst gultā, izslēgt telefonu un līdz pirmdienas rītam. Tads miega maratons būs. |-)