spoki -stastam! 2

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sveikas. Nejausi uzgaju savu temu par spokiem, kuru tiku izveidojusi 2013. martaa.
Ziniet, sagribejas palasit varbut kadu svaigu, baisu pieredzi. Ir kas mistisks, bailigs atgadijies
11.10.2015 12:37 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Ir gadījies nofotografēt spoku. :-D Bildi gan ielikt nevarēšu, palika vecajā datorā. Bieži dažādas skaņas dzirdu, kuras nu nekādi nevaru izskaidrot ar kaķiem vai caurvējiem.
Visbaisākais, laikam ir bijis, kad gulēju un pamodos no tā, ka man kāds kaut ko diezgan skaļi, bet nesakarīgi iečukstēja ausī. Dzīvoklī biju viena.
12.10.2015 14:41 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Mana divgadniece reizēm spēlējas savu istabā, kamēr es gatavoju maltīti. Ir bijušas reizes, ka meita panikā skrien pie manis, raud, spiedz un saka, ka istabā esot onkulis (t) lieki teikt, ka jau iepriekš esam dzirdējuši trokšņus, kas atgādina soļus , lai gan neviena cita mājā tajā laikà nav, reizēm arī dzirdam maisiņu čausktēšanu virtuvē. Ir drusku neomulīgi.
12.10.2015 14:44 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Ir bijušas reizes, ka meita panikā skrien pie manis, raud, spiedz un saka, ka istabā esot onkulis

Mana meita gan gulēja man blakus, skatījās griestos vienā punktā un smaidīja kā jukusi. Prasīju, ko Tu tā dīvaini smaidi? Atbildēja, ka tur onkulis. Pec tam stundu par to onkuli runāja :D
Esmu redzējusi pārliecoties sev pāri gultai cilvēka tēlu. Arī,kad meita blakus gulēja. Tā, tā kā liektos man pāri, lai redzētu viņu. Pieļauju domu, ka mans tēvs. :)
12.10.2015 14:48 |

10 gadi
Reitings 4416
savā istabà*
12.10.2015 14:49 |

Reitings 7682
Vispar so temu uzskatu jo jau kaa gadu dzivojam cita majvietaa un pedeja laika esmu pamanijusi dazadus pigorus. Parsvara viss ir sajutu zinaa. Kautko daru, mizoju kartupelus piemeram vai piecelos lai panemtu tv pulti un peksni ne no kaa, jutu itka kada cita esamibu blakus. Nu taa, ka spalvinas uz kakla pacelas, varat noteikti iedomaties. Un cik atri si sajuta paradas tik atri pariet. Japiemin, ka tikko parvacamies, neko dizu nemaniju.
pats baisakais atgadijums bija aizvakar, mazgajos dushaa un atkal sii sajuta, ka kads atrodas ar mani, tepat aiz dusas aizkariniem. Aizkarini necaurspidigi un man vajadzeja ilgi sanemties lai tos pavertu un paskatitos. Protams nekaa tur nebija, bet sajuta neomuliga. Ir ari bijis taa, ka redzu tadu ka enu zibeniga atrumaa vieta kur nevar but nea atspulgi no logiem, ne kautkas cits.

Griestu (otra stava gridas) cirkstesana vispar jau ir ierasta lieta, bet domajams, ka tur nav nekas paranormals. Koka deli izplesas vai saraujas.
12.10.2015 14:50 |

Reitings 7682
Esam dedzinājuši sveces, pilnīgā bezvējā svece ņem un nodziest.. Nav ne jausmas vai tas ir kas slikts vai kas labs un ko īsti darīt arī nezinām

Zini, nereti ir ta, ka svece deg un peksnita sak raustities un gandriz vai izdzist, taa itkaa tai tiktu pusta virsu elpa. Divaini
12.10.2015 14:51 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Visaadi atgadiijumi ir bijusi jau kad biju maza.
Nu piemeeram, viss sakaas ta vairaak,kad man aizgaaja pagaajuso gadu omiite. Pa dziivi vinai vienmeer patika muus uzraudziit, bija zinkaariiga visaas lietas, uztraucaas, nu ka jau forsaas omes.
Driiz pec vinas aiziesanas, man likaas,ka manaa maaja kaads ienaak, taada skanja.. likaas ok, izliekas, bet kad bija draudzene ciemos vina ar teica,ka kaads 2 x ir ienaacis,lai gan nebija.
Tad veel nakts viduu iesleedzas patu no sevis mana beebja mantina, kas bija uz off noteikti uzlikta, betvina speele un saka - are u home, are u home? Draugs nakts vidu ar pieceelas un briinijas kas tur ir, jo domaja ka beerns naktts vidu speelejies, lai gan saldi guleja savaa gultinaa. Parbijusies gaaju sleegt araa un noliku vinu taalu prom no sevis, vairs to mantu neizmantoju, brr...
Tad veel taas elektoniskas lietas,kad iesledzas TV, mes panjemam vinas , un vins pats meedza izsleegties vai iesleegties. Neomuliigi katraa zinjaa.
Man pasai ir nomaacosi sapni, redzu vinu biezi sapnii.. kadreiz slimu, kaadreiz vina man kko pasaka, kas ticiet vai ne piepildas un biju shokaa, pat vairaak.
Ta kaa ticu taadam lietaam un ticiiba,ka vini kkur ir starp mums.
Arii esmu mazgaajusi maaju ar saali, lai attiiriitu visu auru, dedzinaajusi sveces, labaak ir palicis. Tagad paarvaacaamies no dziivokla kas bija taads neomuliigs... man bija nejauki vina atrasties... lai gan bija gaiss pats un taa...
12.10.2015 14:54 |

Reitings 7682
Uhh, nenoturejos un palasijos. Nevajadzeja kaut skaista saulaina diena, blakus mils vaacaitsuncis un majas esmu viena :)
12.10.2015 14:56 |

10 gadi
Reitings 4416
Es atceros dažus dzīves mirkļus no kāda 2-3 gadu vecuma. Atminos kā laukos devos ēst aiz mājas smiltsērkšķus un redzēju maza auguma vīriņu, ar kuru arī runājos. Pēc dažiem gadiem piedzima mans brālis un arī redzēja mazus cilvēciņus kādu 2 gadu vecumā, kas lika manām atmiņām ataust. Atstāstīju tolaik redzēto omai, kura apstiprināja, ka esmu aiz tàs mājas stāvējusi, ar kādu bieži runājusies un esmu omai teikusi par balto vīriņu. Tolaik visiem tas licies tik ļoti baisi, bet nav ņēmuši to pārāk prātā. Toties,kad mans brālis sācis runāt par baltajiem cilvēciņiem, tas gan lika visiem ģimenē drusku aizdomāties, a ja nu tiešām kas tāds eksistē. :-O(t)
12.10.2015 14:57 |

Reitings 267
Lelde, es Tavā vietā aizietu uz banzīcu aizlūgt, jo, acimredzot, tavai omei nav mierīga sirds. Gariem šeit NAV jābūt.
12.10.2015 14:59 |

Reitings 7682
Tad veel nakts viduu iesleedzas patu no sevis mana beebja mantina, kas bija uz off noteikti uzlikta, betvina speele un saka - are u home, are u home? Draugs nakts vidu ar pieceelas un briinijas kas tur ir, jo domaja ka beerns naktts vidu speelejies, lai gan saldi guleja savaa gultinaa. Parbijusies gaaju sleegt araa un noliku vinu taalu prom no sevis, vairs to mantu neizmantoju, brr...

Un lai kads vel pasaka, ka tas elektroniskas bernu mantinjas nav baisas:-) Briesmigi bailiigi. Jezin!
12.10.2015 15:01 |

Reitings 691
Bazniica jau ir aizluugts, uz kapiem eju biezi, taa kaa viss jau ir izdariits.
Tagad gan retaak vina radas sapnii, jaunaja maajaa nekas taads nenotiek,ir pavisam savaadaaka sajuuta.
Ja arii paradas sapnii redzu logisku izskaidrojumu. Vina pati agraak vislaik kad bija dziiva skandinaaja,kad buusot aizsaule buusot mums blakus un sargaasot!:-O
12.10.2015 15:02 |

Reitings 7682
Ja arii paradas sapnii redzu logisku izskaidrojumu. Vina pati agraak vislaik kad bija dziiva skandinaaja,kad buusot aizsaule buusot mums blakus un sargaasot!
Tik vini aizmirst, ka tada sargasana palicejiem var skist bailiga jo mes ta nezinam par ta saucamo aizkapa dzivi :)
12.10.2015 15:04 |

Reitings 691
Tur jau taa lieta, itkaa jau nevajadzeetu baidiities, bet kad ko taadu sajuuti nav forsa sajuuta.
Vieniigais ko vari dariit ir aizluugt un pateikt,lai nebaida, lai gan es sakumaa vislaik to pat skali pateicu, lai vina mani nebaida tik atklaati! :D
12.10.2015 15:07 |

Reitings 267
Nu ja tikai sapņos, tad cita runa. Ja uz zemes ņemas, tad gan vajag censties tai nabaga dvēselei palidzet.

Man reiz bija baaaisss sapnis, pamodos, atvēru acis, un pie griestiem milziga, zaļgana galva, pumpaina, gariem matiem un lūr uz mani. Kāaaa es bļāvu, jus nespejam iedomāties! Kaimiņiene pat atnāca apvaicāties,las noticis. Vīrs gan blakus gulēja, neko nedzirdēja :D
12.10.2015 15:07 |

Reitings 691
Es saku, tagad vairs nekas taads nav notcis, jo neesmu vairs LV un tajas majas arii nee. Bet visaadi briinumi biija manai gjimenei,kad vina aizgaja, katraa zinjaa taa nopietni lika noprast to visu.
Tagad kaadu laiku jau ir miers, bet sapnos naak un bieži.

Fuuj par to galvu! Starp citu, atcereejos, likaas ka esmu diivaina, bet es redzeeju kados seshpadsmit gados sievietes seju ar melniem,gariem matiem. Vina atspiideeja sekcijas spogulii. Taa sekcija bija no vienas sievietes kura aizgaja vinsaulee, un mes pie vinas tikaam.
Ahh, tas bija super baisi, es peectam guleeju ar gaismu,un pat tagad kad esmu viena maajaas un bail ka tas var atkaartoties,pfu,pfu,pfu!!
12.10.2015 15:14 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Man ir paziņa kas regulāri, teju katru dienu redz garus / spokus. Ir bijis tā, ka ar viņu sēžam dzīvoklī un viņš saka, ka kāds paiet garām. Kādreiz kāds stāv, vienkārši vēro.
Es viņam prasīju, vai viņš pats nebaidās no tiem gariem, viņš saka ka nē ir pieradis pie viņiem jo redz jau no bernibas, un neko sliktu viņi īsti nevarot izdarīt, tik vien kā pakustināt kādus priekšmetus, ieslēgt/izslēgt gaismas vai kādu ierīci.
12.10.2015 15:27 |

Reitings 691
imeli, taadi cilveeki ir daudz kas redz garus. Manu pazinu vidu arii.
Man vispar pateica,ka man majaas vecajaas bijis gars, viirietis,kas staaveejis stuuri un luurejis...fujj,fuuj... un man likas,ka biju ipasi dussa,ka kaads mani veero..!!(t)
12.10.2015 15:30 |

Reitings 267
neko sliktu viņi īsti nevarot izdarīt, tik vien kā pakustināt kādus priekšmetus, ieslēgt/izslēgt gaismas vai kādu ierīci.

Manu draudzeni pa sapņiem mocīja nost. Viņa katru nakti raudāja, bija grūti elpot, briesmīgi murgi. Bet nu tur taj mājā bija ari kaut kāds poltergeists, nezinu. Bija Anglijā ar brāļiem un draugu, tad nu šos tur mocīja nepajokam.
12.10.2015 15:37 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Mums arī ir slēgušās iekšā bērnu elektroniskās mantas pa nakti. Bērns rāda kaut ko ar pirkstu, sajūsminās, saka ''cik skaisti!'', un mēs skatamies, tur absolūti nekā nav. Suns ir pēkšņi sācis riet, skatoties vienā punktā, kur arī nekā it kā nav.
Draugiem kaķis uz kaut ko arī istabā pēkšņi ir sācis šņākt.

Esmu drirdējusi čukstus naktī.
Vienreiz braucu autobusā - dzirdu 2 meiteņu balsis sarunājas. Sēdēju autobusa priekšpēdējā sēdvietā, man blakus neviens nebija, kāds tikai autobusa priekšā sēdēja. Tās meiteņu balsis dzirdu sev ļoti tuvu, tā kā aiz muguras. Pagriezos, tur sēdvietas tukšas..
12.10.2015 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits