Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Negūstu baudu

Reitings 130
Reģ: 03.04.2015
Sveikas! Vai kādai ir tāpat kā man? Es negūstu "vaginālo baudu". It kā esmu uzbudināta un vēlos seksu, taču, tajā pašā laikā baudu no tā negūstu. Nav patīkami, kad tas loceklis vienkārši "braukā" iekšā un ārā. Kāpēc??
11.10.2015 12:24 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Sirsnīgi iesaku izlasīt šo rakstu http://mic.com/articles/112172/here-s-what-the-clitoris-actually-is-and-what-it-isn-t, kā arī citus par sievietes ķermeni un seksualitāti. Un, protams, nodoties pašizpētei ;-)
11.10.2015 15:15 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Man liekas viss ir galvaa, ja iespringsi vairak, skiet vispaar negribeesi.. un buus kaa probleema jau.
Ir jaatslaabst varbuut vairaak?
11.10.2015 15:30 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Varbūt vnk nepatīk sex ar šo konkrēto vīrieti un īsti seksuāli viņš neinteresē,vai arī viņš seksuāli nav tik pieredzējis ,lai Tevi apmierinātu.
11.10.2015 15:56 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Vaina varētu būt pozā..vai arī vīrietī. Varbūt jums nav seksuāla saderība?
28.10.2015 14:12 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kamēr gaidīsi to lielo brīnumu, nekas arī nenotiks. Ja guli ar kājām plati un domā par to, kā tas tehniski notiek un gaidi, kad būs kaut kas, nekas arī nebūs. Jāatslēdz smadzenes un jābauda :)
28.10.2015 14:42 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Varbūt viņam pārāk maziņš! Nē, es ne par TO. Es par maka "izmēru".
28.10.2015 14:48 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja dzimumdzīve uzsākta salīdzinoši nesen, tad tā var būt un tas ir normāli. Ar laiku viss mainīsies.

Pretējā gadījumā - ir lērums sieviešu, kuras dzīvi laimīgi bez vaginālā orgasma un nemaz nejūtas apdalītas.
28.10.2015 14:50 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pirmkārt, vai tu pirms šī partnera esi izbaudījusi vaginālo orgasmu? Ja nē, tad tev būtu jāsāk ar to ka pati izpēti savu ķermeni un to kas tev patīk, jo kamēr pati nespēsi to atklāt, tikmēr ir maz ticams ka to spēs tavs vīrietis, ja vien protams viņš nav kāds seksa gurū, bet nu neizskatās ka ir.

Otrkārt, ja tu ierunājies par to ka partneris var nepatikt utt. reāli vai galvā tev tas tā ir un bija arī pirms seksa? Vai arī tās domas rodās neveiksmīga seksa rezultātā?

Kā jau te minēja, tu nevar iseksa laikā gulēt ar pavērtām kājām un cerēt ka sasniegsi baudu. Ja tu pati zini kā sevi apmierināt tad iemāci to arī vīrietim darīt, jo savādāk viņš nekādi nevar pateikt un zināt ka tu nejūties uzbudināta vai tuvu orgasmam.
Nedod dievs tikai nekad netēlo ka tev ir orgasms, tas tik padarīs bedri dziļāku.

Ja tu nekad neesi izjutusi orgasma sajūtu, tad tev ir jātklāj tā sajūta, viss labākais to darīt esot vienai, bez partnera. Ir sievietes kurām seksa laikā ir sajūta ka vajag čurāt, pat tad kad ir iepriekš aizgājušas uz tualeti un tas ir maz ticams ka viņām vajag. Šī sajūta rodas dēļ tā ka loceklis siežas uz pūsļa konkrētās pozās, bet ne vienmēr tas ir slikti, jo stimulējot šo vietu un izturot to dīvaino sajūtu tu arī vari nonākt līz orgasmam. Tā sajūta ka vajag rodas dēļ tā ka šo jauno sajūtu ķermenis nemāk definēt un atšķirt, jo nekad to nav iepriekš piedzīvojis, tādēļ viņš to izpauž vienīgajā veidā kā prot, sakot tavām smadzenēm ka tev vajag uz tualeti. Tāpēc ja nav bijis nekad tas orgasms tad ļoti iesaku tomēr pašai to atklāt, lai arī nebūtu ar partneri diskomforta sajūtas un orgasma aiztures.
28.10.2015 14:57 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja dzimumdzīve uzsākta salīdzinoši nesen, tad tā var būt un tas ir normāli. Ar laiku viss mainīsies.

+ Arī fakts. Sieviete tikai ar laiku pielāgojas vīrietim, gan izmēram gan sajūtām. Ar vienu viss aizies pirmajā dienā un būs ideāli, bet ar citu tas prasīs mēnešus pat kamēr rodas tā wow sajūta ka ir ideāli.
28.10.2015 14:59 |

Reitings 3
Reģ: 30.08.2015
Man tas pats. Esam kopā gan jau vairāk kā divus gadus, bet pa šo laiku esmu kaut ko jutusi tikai vienu reizi un arī tad mazliet tikai... Mēģinam arī reti,jo tad vai nu sāp ļoti, jo nevaru atslābināties (jo jau domāju par sāpēm, kas sagaida), vai arī negribās īsti, utt. :(
Domāju, ka tas viss ir galvā. Arī ginekoloģe man tā pateica.
29.10.2015 20:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits