Bērns ir attiecību pārbaudījums? mīts?

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
Vai jūsuprāt bērns ir attiecību pārbaudījums?
Tautā saka, ka tikai bērnu gaidot vai piedzimstot var ieraudzīt pāra patieso dabu, raksturu un arī atbildības līmeni.
Kā ir jums? :-)
06.10.2015 21:23 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tik pat labi no maza suņa arī ir jānovāc bīstamas lietas vai lietas kuras negribi lai saskādē, sakarā ar bērniem ir jādara tas pats.
Mans taksis kad bija maziņš baigi kāpelēja visur, vienu reizi uz gludināmā dēļa stāvēja gludeklis kuru tūlīt arī grasijos lietot, uz pus minūti aizgāju pakaļ blūzei kas jāgludina a tas šunelis uzrāpās uz gludināmā dēļa un nogāza gludekli karstu, protams pēc tās reizes vairs gludeklim nelīda klāt un domas par rāpšanos uz gludināmā dēļa arī nebija, bet suns tika sveikā cauri, bet uzreiz ir redzams tas ka jā, tādas lietas kas mums ir pieņemtas un liekas drošā attālumā nemaz nav tik drošā attālumā un ja jau tas mazais taksis tam gludeklim tika klāt tad bērnam tas būs vel vieglāk + vel bīstamāk.

Tā patās jāvāc no suņa prom viss graužamais, viņai patīk saplosīt mantiņas kurām ir tās pūkas iekšā, kuras tik tiešām nedrīkst ēst utt. bet iestāsti to sunim, tad nu jāņem viņas nost, bet bērns jau arī tādas mantiņas var saplēst un izdomāt uzēst.

Tā patās ka viss mīļākās lietas ir jātur uz augstākā plaukta, ka no suņa prom tā no bērna acīm. Tā es zaudēju savu 8 gadus veco mīļo pleijerīti kurš man ideāli kalpoja. Man pat neienāca prātā ka tas suns man pa galdu varētu staigāt, a vot izrādijās ka laikam tam sunim ir neredzami spārni ka tika tur un sagrauza to pleijeri jo lūk uz pus sekundi tas suns ieraudzīja to mantiņu man rokās un viņam to sagribējās. Un kur teikts ka tas bērns arī ko tādu neidomā darīt? Protams neies jau varbūt sagrauzt pleijeri, bet piemēram saplēst kādu ļoti nozīmīgu lietu/ vāzi vai ko tādu arī var un tad pēc tam sēdi un uztraucies vai tam sunim nekas slikts nenotiks, vai gadījumā nav ko asu apēdis un tieši tādas pašas domas ienāk prātā par bērnu - vai viņš gadījumā nav traki savainojies vai arī varbūt kādu vāzes stikla gabalu apēdis. .

Ir tās līdzības kā bērniem tā suņiem, nekad nelikšu viņus vienlīdzīgi jo tomēr ir ļoti atšķirīgi, bet ir tomēr tās īpašības konkrētā vecumā kuras ir ļoti līdzīgas vai pat vienādas. Jo domāšana viņiem ir līdzīga tajā vecumā - viņi grib visu izpētīt un izzināt, it īpaši ja ir ļoti ziņkārīgi :D
07.10.2015 12:45 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Var un izmaina, bet vairāk jau piekrītu par naudu. Tā tik tiešām ir attiecību pārbaudījums. Paliek Tavs partneris bez naudas - būsi gatava pieņemt, ka ne vien viņš var Tevi atbalstīt, bet arī uzturēt, līdz viņš atradīs jaunu darbu? Un ja jaunā darba meklēšana ievelkās? Uzturēsi viņu ilgāku laiku? Nedusmosies uz viņu? Ja sieviete šādā gadījumā paliktu, tad nu tiešām visticamāk mīl šo vīrieti. Ilgstoši diez vai kāda dzīvotu ar "liekēdi" bez naudas un vēl atdotu viņam savu. Attiecībās ķeksīša pēc viss drošvien izjuktu tajā momentā.
07.10.2015 12:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
bet maziņu bērnu uzvedība ir pat ĻOTI līdzīga jauna suņa uzvedībai.

nav gan ... es nekad nevarētu salīdzināt suni ar bērni , ne es suni baigi mīļoju ne kā citādi darbojos, lopiņš ir un paliek lopiņš , bet mans cilvēks ir mans cilvēks ...

Principā es vados pēc kordelia principiem
vispirms es pēc tam vīrs un tad bērns .... vīrs man vienmēr būs par pakāpi augstāk, jo ja nebūtu viņa nebūtu bērna... , bet tas nenozīmē , ka es nerūpējos par savu bērnu ....

Es arī tusēju neatkarīgi no bērna ... mans bērns no dzimšanas guļ pilnu nakti , nolieku gulēt , ieslēdzu telefonaukli un aidā ....

Vispār es varu apgalvot, ka bērns nav mani padarījis atbildīgāku , kāda biju tāda esmu tikai tagad man ir mazs cilvēks :D
07.10.2015 13:38 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es arī tusēju neatkarīgi no bērna ... mans bērns no dzimšanas guļ pilnu nakti , nolieku gulēt , ieslēdzu telefonaukli un aidā ....

Nopietni??? Tu atstāj savu divgadīgo bērnu mājās vienu pašu??? :-O
07.10.2015 16:42 |

Reitings 17203
Paraugmāte :D
07.10.2015 16:45 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es pagaidām varu tikai runāt par gaidību laiku. Man liekas, ka mums attiecības ir palikušas mīļākas un tuvākas. Domāju, ka arī sagaidot mazo brīnumu, viss būs feini :)
07.10.2015 16:46 |

Reitings 8
Reģ: 26.05.2010
Nekādā gadījumā nesalīdzinu dzīvnieku ar bērniņu!
Bet, ja nav īstas pārliecības vai esi kopā ar īsto, paņemiet kucēnu un kopā to audziniet. Tā ir milzīga atbildība, pacietība, dresūra, konkrēta darbību sistēma, lietu pakārtošana...u.t.t. Nevari vairs rēķināties tikai ar sevi! Mūsu gadījumā atklāju cilvēku pavisam no cita skatu punkta. Pozitīvā nozīmē.
Esmu droša, ka nākamais solis mums būs bērniņš. :-P
07.10.2015 16:46 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Brīnos, ka kādu wee vēl izbrīna :D viņa pat meitas priekšā appīpējusies tusē, nu ko nu vairs brīnīties par atstāšanu :D
07.10.2015 16:48 |

Reitings 17203
Oi par to bērna atstāšanu vienatnē laikam jau biju iepriekš lasījusi, es laikam par to vairāk uzjautrinos nekā psihoju, nav jau jēga, tā tomēr Wee :D
07.10.2015 16:50 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Varbūt viņa tusē 50 m radiusā ap māju (piemājas barčikā), tad jau tas vēl ir ok, ja ir aplikācija vai rācija.
07.10.2015 17:04 |

Reitings 17203
virdzinija Simts punkti ka viņa brauc uz klubiem otrā pilsētas galā :D Nu savādāk jau nav kruti :D
07.10.2015 17:06 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Bērni salauž egoismu, bet gadās, ka vecāki to negrib pieļaut un aizlaižas.
07.10.2015 17:09 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Haha, varbūt arī brauc atpūsties uz viesu namiem ārpus Rīgas. :D
07.10.2015 17:30 |

Reitings 5533
Jums baigi jautri, bet man, goda vārds, kuņģis čokurā raujas par šito. :-P Tas bērns taču nav vainīgs, ka viņa māte ir pilnīgi neadekvāta! Bet ja kaut kas notiks, tad cietīs bērniņš, jo māmulīte ir tā aizrāvusies ar būšanu mūžam sešpadsmitgadīgai, ka nespēj paredzēt savas rīcības sekas un riskus kādiem pakļauj savu bērnu! (e)
07.10.2015 18:10 |

Reitings 17203
NordicBelle Es jau saku ka šis jau iepriekš ir dzirdēts, tad jau toreiz gana man liekas ka par to izkašķējās, nu nav tur jēga ko teikt, tas ir kā ar sienu runāt. Mēs jau ar nezinam ko tā Wee dara un nedara, varbūt mūld mūldēšanas pēc.

Ja vel būtu kādi pierādījumi tad jau ko varētu štukot, bet tā tam ko saka nemaz nevar tā ticēt.
07.10.2015 19:05 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Schogetten
Es izsaku savu viedokli un mētāties ar frāzēm "ceru, ka man nekad nebūs bērni", jo vīrietis, redz, mazo var mīlēt vairāk, manā skatījumā ir idiotisms. Jā, un ja izklaides visu mūžu ir lielākā dzīves prioritāte, tad, MANUPRĀT, šādas sievietes ir maigi sakot seklas

Nu un ko maina tavu domu izteikšana. Ražo bērnus uz vella paraušanu, bet nenosodi citus, kas to nevēlas. Ne jau visi, kas neatbilst taviem izdomatajiem standartiem ir sekli un idioti. Katrams savs dzīves ceļš ejam!!! Kaitina tadas cāļu mātes (e) Ir iespejas, ka berni sievietei nevar but un vina nekladzinot to apkart labak parvelk tadu masku sev. Nenosodi citus, jo vel nezini ka tev pasai dzive viss var izversties!!!!
07.10.2015 19:23 |

Reitings 208
Wendy1 un kas man dzīvē var izvērsties? Man jau bērns ir, par ko esmu neizsakāmi laimīga un ceru, ka vēl divi būs. :) Mani galīgi neinteresē, kas tevi kaitina un es nemainīšu viedokli par to, ka izklaides, kā galvenā dzīves prioritāte, norāda uz seklumu.
07.10.2015 20:25 |

Reitings 11162
Nopietni??? Tu atstāj savu divgadīgo bērnu mājās vienu pašu???

jā, es kā jau te minēja man apkārt mājām , precīzi 1,5minūšu ( pat mazāk) gājienā ir vietas kuras apmeklēju , tāpat varu sēdēt mājas pagalmā , es taču tāpat nesēdēšu pie gultas un neblisināšos uz gulošu bērnu .... bērnam gultai priekšā ir redeles , telefonaukle man katras 5 min ziņo, vai ir troksnis vai viss kārtībā ... nesaprotu par ko tāds sašutums ....
p.s u manai vēl na 2 gadi ;)
07.10.2015 22:15 |

Reitings 17203
Zini, tie bērneļi ļoti labi māk tikt ar redelēm galā ja grib :D

A kas īsti ir tā telefonu aukle ko tu piemini wee?
07.10.2015 22:18 |

Reitings 5533
Wee, nē, tas nav ok. Es ikdienā strādāju ar tāda vecuma bērniem un labi zinu, ko no viņiem var sagaidīt. Un viņu repertuārs ir gana plašs. Tādi sīkumi kā redeles jau nu tiešām netraucē. Tas pat nebūtu tas biedējošākais - kas notiks, ja, piemēram, kaimiņiem aizdegsies dzīvoklis? To tu tajā appā nedzirdēsi!
07.10.2015 22:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits