Vīrs vai bērns? Es gribētu teikt tā, ka tad, kad ir situācija kurā man ir janodrošina, lai mans bērns ir drošība un aprūpēts (pāēdis, miegs,komforts)... tad mans berns būs pirmajā vietā. Bērns ir mazs un viņam nav iespējas parūpēties par sevi, bet manam vīram šāda iespēja ir. Bet es patiesi ticu, ka manas attiecības ka tādas, kopā ar vīru, ir pirmajā vietā. Kā mēs komunicējam viens ar otru,kā mēs mīlam viens otru,galu galā kā mēs atbilstam viens otram. Mūsu savstarpējās attiecības taču ir piemērs,uz kā balstīsies arī mūsu bērns, kad būs pieaudzis. Tikai tad, kad mēs esam kopā stipri,ieinteresēti viens otrā , mīloši kā partneri, kā vīrs ar sievu, tikai tad mēs varam pilnīgi rūpēties un mīlēt savu bērnu. Un tieši tas palīdzēs tālak bērnam, savā dzīvē būvēt stipras attiecības ar partneri. Kopā mēs esam kā komanda, un tas ir mans primārais fokuss- būt saliedētiem, ne vienam , ne otram nebūt pamestam novārtā. Ja mans vīrs, un es,pārtraucam viens otru likt pirmajā vietā, tad mēs kļūstam nelaimīgi (neizjūtam vairs to dzirksteli kas bija pirms bērna, sākam viens otru krāpt, strīdēties) to automātiski jutīs arī bērns un arī viņš kļūs nelaimīgs. Un nē, es neuzskatu, ka izvēloties vīru kā pirmo, sieviete nodara pāri savam bērnam. Es uzskatu, ka tā izvēle ir tikai tāpēc, lai fokusētos uz veselīgajām ģimenes attiecībām.