Labvakar, meitenes! :)
Gribējās padalīties ar savu stāstu, varbūt varēsiet ko ieteikt, palīdzēt ar padomu.
Pēdējā laikā aizvien biežāk sevi pieķeru pie domas par savu nākotni. Teorētiski nevaru sūdzēties - strādāju stabilā darbā klientu apkalpošanas sfērā, mazpilsētā īrēju dzīvokli, katru dienu braucu uz darbu Rīgā. Liekas, ka viss ir labi, taču aizvien biežāk jūtu to, ka savā darbības sfērā esmu sevi izsmēlusi. Jau sen sapratu, ka apkalpojošā sfēra nav man, taču apstākļu spiesta nevarēju atļauties studēt ko citu. Tā nu paliku darbā, cerēju, ka iepatiksies, taču nu saprotu, ka vairs nejūtu nekādu vēlmi palikt savā komforta zonā. Gribu kardināli visu mainīt - gan darbu, gan dzīvesvietu, gan pilsētu. Šobrīd manā galvā strīdas divi "es". Viens mans "es" saka, ka nevaru sūdzēties par to, kas man ir šobrīd, ka ikdiena ir sakārtota un pierasta, kamēr otrs "es" apgalvo, ka vēl esmu jauna, priekšā visa dzīve, ir jāizmanto tās dotās iespējas, metoties iekšā jaunā piedzīvojumā. Pēc dabas esmu mākslinieciskais tips - varētu dienas un naktis pavadīt kādā redakcijā sacerot tekstus, teātrī darbojoties aizkulisēs vai darot jeb ko citu, kas man liktu justies laimīgai, nevis būtu kā nepatīkams pienākums iet uz darbu tikai tāpēc, ka to vajag darīt. Kāpēc tīņu gados nolēmu sākt strādāt pavisam citā sfērā... kas to vairs lai zin.
Ko es vēlētos dzirdēt no jums? Laikam jau kādu iedvesmojošu stāstu vai vienkārši kādu ieteikumu. Vai vispār tas ir reāli, ka savu CV, kurā līdz šim esmu varējusi ierakstīt tikai darbošanos klientu apkalpošanā, varu uz savu galvu sūtīt uz sev interesējošajām vietām par spīti tam, ka attiecīgajā nozarē nav darba pieredzes? Cerība, ka kaut kur būšu vajadzīga, ir maza, taču ilgāk palikt un darboties nozarē, kura man nepatīk, vairs nespēju. Īsti pat nezinu ar ko sākt, pašlaik galvā tāda putra. Taču saprotu, ka ja nesaņemšos kaut ko darīt savas laimes un nākotnes vārdā tagad, nesaņemšos nekad.
Jau iepriekš paldies! Varbūt kādai reiz izdevies veiksmīgi sākt savu dzīvi no nulles, nebaidoties riskēt. Noderēs ikviens padoms, ieteikums! :)