Nu es pēc gaumes vados. Personīgi man patiktu baltas sienas, nokrāsotas, bet kvalitatīvi. Ja arī pērk tapetes, tad arī ne no lētā gala, izturīgas lia ilgāk kalpotu, bet nekad nevar izvairīties no negaidītiem pārsteigumiem, kā plūdiem un kā tāda, attiecīgi ja ir sienas kuras ir krāsotas ar attiecīgu krāsu(nemācēšu konkrēti tagad pateikt), būs iespējams notīrīt ja nu rodas kādi pleķi(pa lielam, bet arī nav gan garantēts ka ideāli notīrīsi), bet ar tapetēm ir grūtāk, ja pat ir speciālas tapetes kuras var tā tīrīt, viņas tomēr ātrāk nolietosies manā izpratnē, bet viss pa lielam atkarīgs no materiāliem.
Viss ir ļoti atkarīs no cenām un kādu kvalitāti gribi pa lielam. Ja gribēsi krāsot sienu, tad attiecīgi iespējams viņa būs jānogludina kārtīgi lai izskatītos labāk, bet tapetēm atkarīgi no tādām kādas tu ņem, tas nebūs nepieciešams. Ja tās protams būs ļoti gludas un plānas tapetes, tad kārtīgi jānotaisno tā pat būs.
Galu galā, lai ko tu ņemtu, jāņem ir kvalitatīvi produkti, gan krāsa, gan arī tapetes. Pašiem mājaš ir koredorī 10 gadu vecas tapetes, bet pirktas no dārgā gala. Viņas vel tagad izskatās kā jaunas, tā kā ļoti jāskatās ko lieto.
Manā izpratnē, liekas ka pa lielam krāsot baltu sienu ir foršāk nekā tapetes likt, bet tas ir man personīgi.