Ka domajat, ja Latvija precetiem pariem butu nodoklu atvieglojumi un vel kadas garantijas, kopeja veselibas apdrosinasana, tas paatrinatu precibas un precibu skaitu?
ctn, es par to vispār nedomāju, tikai rakstu, ko nosaka likums. Pašai tas nav aktuāli, jo esmu precējusies.
Man likās, ka tas ir ik pašsaprotami to visu noskaidrot pirms sāk nopietnas attiecības, bet nu, laikam, nē.
ctn, nu nav tādu situāciju daudz, tāpat bagāti vīrieši, vai tādi kuriem ir ko dalīt, visbiežāk tāpat precas un sagatavo laulības līgumu. Un ko dalīt vīrietim kam pieder 1 istabas vai 2 istabadz dzīvoklītis, cik sievietes no šī foruma var pateikt, ka viņi ir tik bagāti, ka viņiem ir ko dalīt un uz konta stāv desmitiem vai simtiem tūkstoši?
Es laulību neuzskatu kā drošību, bet kā statusu, un nav slikti gribēt statusu, sliktāk ir domāt par materiālu labumu ko varētu izsist negadījuma situācijā, vai pamešanas gadījumā.
Ka domajat, ja Latvija precetiem pariem butu nodoklu atvieglojumi un vel kadas garantijas, kopeja veselibas apdrosinasana, tas paatrinatu precibas un precibu skaitu?
Vai kāzu neesamība jums varētu būt par iemeslu, ka šķiraties ar puisi, ar kuru citādi viss ir kārtībā?
Jaunībā par to nedomāju, bet ar šīs dienas acīm
Varētu padomāt, ka kampanellai jau 50, ja piemin aizgājušo jaunību