Tik ļoti pazīstama sajūta. Arī es tā mocījos vairāku gadu garumā. Vispār esmu cilvēks, kurš nemīl attiecības. Patiešām nekad neesmu gribējusi ar kādu dzīvot kopā, dalīt savu dzīvi, privāto telpu, taču ar to vīrieti biju gatava sevi mainīt kā vien spēju. Ar laiku es viņa rokās jau biju kļuvusi par plastilīna gabalu, kuru ņurcīt pēc savas patikas. Biju pilnībā zaudējusi savu es, no ierasti pašpārliecinātās sievietes bija palikusi tikai vāja atblāzma, jo tiklīdz pie perimetra parādījās viņš, biju gatava mest pie malas visus savus principus un pazemoties līdz pēdējam. Vairākas reizes šķīrāmies un tad atkal sagājām kopā, ar prātu sapratu, ka tieku izmantota un ka šis cilvēks man neder, vēl vairāk - ka pat negribu ar viņu kopīgu nākotni, taču tik un tā gluži vai kā pieburta meklēju visus iespējamos veidus būt viņam blakus. Šo gadu laikā veidoju īsas, nenozīmīgas attiecības. Bija gan tauriņi vēderā, gan vienas nakts sakari, taču pēc mēneša sajūsma vienmēr noplaka un es pieķēru sevi atkal ar acīm meklējot viņa siluetu pūlī. Kas notika? Es nezinu, taču vienā brīdī sapratu, ka vieglāk ir sākt šo cilvēku nicināt. Tā vietā, lai atcerētos visu skaisto, mirkļos, kad sāku pēc viņa ilgoties, atsaucu prātā visu slikto kas starp mums bijis, tādā veidā izpropvocējot sevī naidu un dusmas. Atgriezos pie saviem vecajiem hobijiem. Izsapņoju savu ideālo nākotni un pati sev pavaicāju vai spēju tajā redzēt arī viņu? Ar visiem viņa niķiem, mūžīgajiem strīdiem, trauku plēšanu un visu pārējo. Sapratu, ka nē. Laiks bija tas, kurš visu salika pa plauktiņiem. Nenoliegšu, ka ik pa reizei ienāk prātā doma vēl piezvanīt, uzrakstīt, taču tad uzreiz domās sevi iepļaukāju sakot, ka negribu visu sākt no jauna. Es no dzīves gribu vairāk par mūžīgu drāmas teātri.
Laiks patiešām spēj visu mainīt, taču pašai ir ļoti, ļoti jāgrib, lai kaut kas patiešām mainītos. Domās dzenoties pakaļ pēc kāda, kurš nav domāts mums, mēs pazudinam tik daudz sava laika.
Novēlu, lai veicas tikt tam pāri!