Dantessa, šausmas! Es laikam nekad nepārstāšu brīnīties par cilvēku nekaunību un alkatību!
Čau!
Aiz loga skaista diena - zilas debesis, saule un smuki iekrāsotās koku galotnes. Šodien atkal daudz darbu, bet mazāk, nekā vakardien, jo bija reāli crazy. Ap 16.00 jāaizbrauc uz peldbaseinu, jāizmanto pēdējais kupons, jo šodien tām beidzas derīguma termiņš :D
Agī, man no tās zobu pasta nekāda efekta nebija. Vispār neesmu vēl atradusi tādu baltinošo, no kuras būtu efekts.
Par zobu pastām un zobu kopšanu runājot.. Man zobi palika baltāki nevis no zobu pastām, bet no zobu birstes. Jau 9 mēnešus lietoju elektrisko un zobi tiešām pamanāmi baltāki!
Draudzenei ir diezgan dzelteni zobi un reizi nedēļā viņa tīra zobus ar aktivētās ogles tableti un tad pāriet pāri ar parasto zobu pastu. Un zobi tiešām palikuši ievērojami baltāki! Man šis triks nenostrādāja, bet mani zobi ir baltāki + ne visiem tomēr 100% der..
Dzirdēju, ka arī melnās zobu pastas ir labas. Pārdod gan Drogās, gan Rimčikos, bez atlaides laikam cena ap 7 EUR. Diemžēl nosaukumu neatceros.. Plānoju nopirkt tādu, lai ir double effect :D
Nevaru sagaidīt brīvdienas, jo dosimies tradicionālajā braucienā uz Tallinu.. Ai.. 3 nedēļas sanāks jau izlaist mācības, jo biju tikai 1x..(s) Tā ir, kad pieņem lēmumu par studijām spontāni, bet plāni jau bija. Bet nekas.. Izlaidīšu vēl šo 6dienu un viss.. Zubrīšos līdz riebumam!