Gints Bude

Reitings 3
Reģ: 29.09.2015
Vienā no Rīgas skolām Gints Bude tika aicināts kā lekcijas pasniedzējs. Lekcijas temats bija skolas formas un to aktualitāte. Toties visvairāk Gints komentēja nevis formas ieguvumus, bet skolēnu ģērbšanās stilu un izskatu. Sākumskolas meitenēm, kuras bija atnākušas ar ziedu vainagie, Gints teica, ka vainagi ir bijuši populāri vismaz trīs gadus atpakaļ, savukārt pati meitene ir atpalikusi no modes. Tika pārmests arī tai meitenek, kas zem sava balta topa vilka melnu kreklu. Gints to uztvēra kā apakšveļas rādīšanu turklāt nepieskaņotā krāsā. Pamatskolas skolēnu vecākiem Ginta sacītais izraisīja briesmīgas dusmas. Lielākais pārmetums tika izteikts vidusskolas meitenēm. Lekcijas vidū vairākas meitenes devās prom. Pēc to aiziešanas Gints atļāvās pārmest, ka 17 gadus vecas meitenes izskatās kā sapuvuši tomāti 29+ un viņām vairs nav nekādas nākotnes. Viņas līdzinās viena otrai un pat viņu vīrieši nespēs tās atšķirt. Vajadzētu piebilst, ka Gints nespēja savus komentārus izteikt meiteņu klātbūtnē! Vēlāk vēl vienu meiteni melnbalti strīpainā džemperī Gints nosauca par jūrnieku un norādīja un viņas fizisko stāvokli, atzīmējot ka viduklis nav izteikts. Ja jums tas neliekas nepieļaujami, tad ir vērts noskatīties paša modeljera bērnības bildes. Šobrīd viņa svars ir krietni mazāks, taču 18 gadu vecumā viņš svēra 100+ kg. :-O
29.09.2015 16:34 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Un berni un vecaki ari? Un Bez Tabu jau sodien redzejam.;-) un ta nav pirma reize, perngad Francu livceja lidziga bernu un vecaku reakcija.,
30.09.2015 22:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Viņš izksaidro šo situāciju. Principā, prese kārtējo riezi lietas ir pasniegusi tā, kā interesantāk lasītājiem.

Tur jau tā lieta, ka viņš to skaidro sev vēlamā gaismā un pie visa vaino presi. Loģiski, kāpēc viņam to nedarīt, ja bērniem un viņu vecākiem Preses Klubs neko nepajautāja?
Neaizmirsti, ka mums daudzas TV redzamās sejas tā dara - savāra šmuci un pēc tam vaino presi, ka nepareizi viss interpretēts.

Tiešām nav ienācis prātā, ka tad, ja nekā tāda nebūtu bijis, pats Budēlis nebūtu saņēmis draudu vēstules no bērnu vecākiem? (t)
30.09.2015 22:05 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Ja paspīdēt var tikai uz bērnu un pusaudžu fona

es nedomāju, ka tikai....

nu nav smuki, bet , manuprāt, nav arī nekas tāds par ko tik drausmīgi cepties ....
30.09.2015 22:06 |

Reitings 7408
nu nav smuki, bet , manuprāt, nav arī nekas tāds par ko tik drausmīgi cepties

Cerēsim, ka Tavai meitai nekad nekas tāds nebūs jāpiedzīvo.
30.09.2015 22:07 |

Reitings 11162
nav jācer, viss ir attieksmes jautājums, bērnam jāmaca no mazotnes , ka arī idioti dzīvo uz šīs zemes :D
30.09.2015 22:08 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tur jau tā lieta, ka viņš to skaidro sev vēlamā gaismā un pie visa vaino presi. Loģiski, kāpēc viņam to nedarīt, ja bērniem un viņu vecākiem Preses Klubs neko nepajautāja?
Neaizmirsti, ka mums daudzas TV redzamās sejas tā dara - savāra šmuci un pēc tam vaino presi, ka nepareizi viss interpretē
Bez Tabu sizeta skaidroja, ka video no lekcijas ir, un to izvertes komisija. Var jau vins maleties cik balts vien grib, bet...
30.09.2015 22:13 |

Reitings 7408
bērnam jāmaca no mazotnes , ka arī idioti dzīvo uz šīs zemes

Ja viņai 18 no 20 klasesbiedriem teiks, ka idiote ir viņa un viņu izstums, Tu tur varēsi atspērusies stāstīt, ka idioti ir vairākumā. Tas nestrādā.
30.09.2015 22:14 |

Reitings 11162
Ja viņai 18 no 20 klasesbiedriem teiks, ka idiote ir viņa un viņu izstums, Tu tur varēsi atspērusies stāstīt, ka idioti ir vairākumā. Tas nestrādā.

Principā, ja par mani , es no sākuma to nepieļautu un aizdomātos , bet nu vienmēr var mainīt skolu, ja jau tā ... nu un varbūt nevajag uzvesties , lai tā darītu... cik atceros no savām skolām tāpat vien jau nevienu neapcēla , liela daļa arī bija frīki un kaut kādas dīvainās meitenes ..... Tas viss iet komplektā , nu nepsmej nevienu tikai dēļ krutas jakas neesamības .... Liela daļa ir atkarīga no cilvēka , īpaši ja mācies vienā skolā no 1. kl. .
30.09.2015 22:19 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Īpaši nelasīju pārējos komentārus, bet nav nekur foto kā tās mēs meitenes izskatījās, kuras Bude "apcēla". Bet nu man arī ir bijis jāiet uz skolām un jālasa lekcijas. Piedodiet, bet tās džas kuras tur mācās un redzamas (aptuveni gadi 15,16) tiešām izskatās uz 29+ kā minimums. Uzvedas arī kā pasaules nabas un visu jau zina :-D
01.10.2015 08:32 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
01.10.2015 08:32 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/205307/modes-dizainers-bude-saraudina-un-apvaino-skolnieces-audio-no-skandalozas-lekcijas

Nu nekā vājprātā traka nesaskatīju. It īpaši citāts : Tur arī kaut kāda jaciņa. Nē, tā ir silta, ļoti jauka, bet paskaties: vienai tāda adīta jaciņa, otrai – sporta jaka ar sudraba sirsniņām, trešajai atkal mežģīnes."

Nu piedo, atvaino, sporta jaciņa ar sirsniņām - var izskatīties ok, var izskatīties galīgi novazāta. Tā pat ar adītiem, nobumbuļotiem džempjiem. Apģērbs ir viens no veidiem kā parāda, ka sevi ciena - ja novazāts/netīrs/balta blūze x reizes mazgāta un par baltu tagad būtu grūti nosaukt - tas parāda attieksmi pret sevi.

Ēņivei, nekā traka viņa runā nesaskatīju. Lielākoties taisnību pateica.
01.10.2015 09:24 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Pārmetumi par nobumbuļojumiem jakās un nez cik reizes mazgātām blūzēm ir nevietā, jo to, cik jaunu apģērbu var atļauties, nosaka ienākumu līmenis nevis gaume. Būtiskākais šajā situācijā, lai apģērbs ir tīrs. Tas, ka skolnieces bieži ģērbjas drausmīgi arī fakts, bet viņām pašām tas šķiet stilīgi un to mainīs tikai laiks. Man šādās lekcijās prasītos pozitīvā pieeja - norādīt uz plusiem, ieteikumi, kā slēpt figūras defektus, ieteikumi par krāsām (meiteņu banālais rozā laikam no bārbijlaikiem nāk...) reizē nenorādot ar pirkstu uz konkrētu cilvēku. Tas būtu vērtīgi.
Bet tās, kas Budem pārmet netaktiskumu jau Ievas pārvērtību raidījumos, acīmredzot nav redzējušas, piemēram, What not to wear, kur vadītāji savos komentāros ir vienlaikus gan pieklājīgi, gan asi un sarkastiski - latvietes laikam pie pirmās kritikas noģībtu.
01.10.2015 11:08 |

Reitings 150
Reģ: 21.05.2015
Bude māk uzvesties normāli, bet viņam rodas vēlme pamācīt cilvēkus, kuri to neprasa. Pie mums uz skolu nāca lasīt lekcijas un tobrīd man bija depresija un zināju, ka ģērbjos štruntīgi, bet tobrīd jau izvilkšanās ārā no mājām bija sasniegums, tā kā, ja mani tobrīd nodirstu par sliktu apģērbu (kā to izdarīja ar citām meitenēm), labāk nepaliktu. Nekad nevar zināt, kas otram darās galvā.
Cik esmu pamanījusi, pieaugušajiem biežāk slikta izskata pamatā ir psiholoģiskas problēmas, jo labas drēbes nopirkt nav tik grūti un dārgi, ja pie tā piedomā un smeļas idejas no žurnāliem u.c.
Bet tagad toties par viņu runā visur, varbūt, ka vēlamais mērķis ir sasniegts. ;-)
01.10.2015 11:25 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
Kakaduu neiepērkos 100% nelietotu apģērbu bodēs, bet gan arī lietotu/mazlietotu pa pāris kapeikām - acis takš ir, lai var novērtēt audumu/kopšanu. Līdz ar to "nav naudas" - nav arguments.
01.10.2015 12:29 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Man draugs arī saka, ka jaunieši diezgan slikti ģērbjas, un es arī to esmu novērojusi, piemēram legingi tiek vilkti bez nekā un viss spīd cauri, vai ļoti apaļīga velk pieguļošas drēbes kur spiežas viss laukā un izskatās ļoti slikti, nekārtīgi mati, kaut kāds kiš miš uz galvas, nekvalitatīvs krāsojums uz galvas, armijnieku zābaki un var turpināt. Protams, ka 13 - 15 gados man ar nebija nekas labs mugurā, vecākiem vajadzētu pamācīta, ka tā tomēr ģērbties nevajag.
Neatbalstu tādu kritiku, nevienam svešiniekam nav tiesības aizskart bērnu, tas ir ļoti nepatīkami.
01.10.2015 12:51 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Vajadzēja kādu vecāko māsu pasaukt bariņā. :D
01.10.2015 13:14 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es domāju, ka te kārtējo reizi ir koks ar diviem galiem. Un nekas nav viennozīmīgs. Es patiešām ieteiktu noskatīties to preses kluba jautājumu.
01.10.2015 13:18 |

Reitings 56
Kaa jau ari biju domaajusi,no mushas uztaisija ziloni!
Visu vins pareizi pateica,tas ir tiesham stulbi,ja chikas shodien iedomajas uz maaciibaam naakt vainagos! Tikpat bezgaumigi ir vilkt melnu krushturi apakshaa caurspidigai bluzei! Un tas viss skolaa,maaciibaas.
Loti patika kaa pateica,ka pieaugushiem besij taas mikimaushu sttipas tizlaas. Atnaac pasniegt vielu,bet pretii seezh lune ar mikimausha stiipu.:-D
Zhetons vecim,ka tik tieshi visu pateica,kadam to bija jaaizdara.
01.10.2015 13:58 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Kakjitis, tev vajadzētu nomainīt niku uz "odzīte" :-D
01.10.2015 14:04 |

Reitings 56
NordicBelle var,ir vel 1 iespeja mainit niku :D Bet kamoon,ir vinam taisniba,varbut nevajadzeja tieshi noraadit uz konkreeto beibi,bet tie vina izteikumi ir preciizi.
01.10.2015 14:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits