Šodien biju mēteļa meklējumos...Izrakņāju visus Marijas- Čaka ielas veikalus...Kā arī Matīsa ielas veikalus un Bērnu pasaulē arī biju. PILNĪGI neko neatradu.! Bija viens mētelis , kas patika, bet tad krāsa nebija tāda kā vajag vai fasons nebija priekš mana auguma...
Izstaigāju visu Titāniku - atkal tas pats! Visur viss vienaads....pēc viena stila...Krāsas vispār tagad pieejamas tikai - zils, sarkans, oranžs , rozā...Tieši tādās krāsu gammās, kādas Man tās nepiestāvēja...:D
Vārdu sakot - atradu trīs pusmētelīšus, kuri man patika, bet, protams, man nenoveicās un vai nu kaut kas plecos nebija kā vajag, vai krāsa nesmuka. :/
Tiesa, Titānikā ir daži dārgi kažokādas veikali, kuros var atrast burvīgus mēteļus!!! Uz Marijas ielas arī ir divi tādi veikali.
Protams , ja es varētu atļauties, bez jebkādām šaubām, uzreiz ilgi nedomājot, būtu pirkusi kažokādas pusmēteli par , aptuveni, 300 eiro...Vienkārši iemīlējos tajā. Sapratu, ka man piemēroti ir tikai kažokādas mēteļi :D
Zābakus gan neizdevās atrast....Tam vairs nebija laika...Biju iegājusi tikai Gabi veikalā, kur bijavieni glīti puszābaciņi, bet ar tādu ieslīpu platformas papēdi....maksāja ap 55 eiro...Nevarēju izlemt vai ir droši pirkt....zābaki bija loti viegli....nesapratu vai papēdis ir pildīts vai nē...Bail bija pirkt....It kā jau likās ērti....bet kā būtu pēc veselas dienas? Un par kvalitāt arī bail.
Kāda Gabi, kaut ko ir pirkusi?