Tieši tā, kā minēju diskusijas nosaukumā, man apnikuši mani garie mati. Viņi griesti pakāpē, bet visur piņķerējas, saņemti mati nepiestāv, jo apaļa seja. Esmu izdomājusi griezt karē. Nevaru pieņemt tikai lēmumu - turpināt piņķerēties ar garajiem, vai saņemties nogriezt un būs vieglāk. Vienkārši, kādas Jūsu domas par matu garumu vispār? Gari vai īsi? (Tas, ka vīriešiem patīk gari, man vienaldzīgi, esmu kopā ar vīrieti, kuru mīlu un nemeklēju sev neko citu. :D )
Man bija gari, arii apnika, nogriezu karee. Mani mati ir mezhoņi - nav tā, kā noliksi, tā stāvēs, lidz ar ko man bija loti gruti tikt ar viniem galaa. Tas karee man visu laiku chirkojaas uz aaru un izskatijas taa, nu jaa :-D + vajadzeha mazgat katru dienu, jo iisti daudz atrak taukojas. Jau vairak ka divus gadus megjinu ataudzet veco garumu, bet nu gruti man ar to iet, kaut kaa neaug.
Es vasaras sākumā nogriezu bobu. Mati bija gari septiņus gadus,bet tad uznāca,ka gribu kaut ko mainīt un viss. Ļoti patīk,arī apkārtējiem.
Friziere pirms griešanas trīs reizes pārvaicāja vai tiešām es to vēlos.
Nogriezu matus un mainījos arī es pati,jūtos pārliecinātāka par sevi un arī patīku sev tagad.Pirms tam-kompleksi,kompleksi...
Man ir karē, bija gari mati. Varu teikt, ka ar karē čakars ir simts reižu lielāks kā ar gariem matiem
Nu nezinu man ir karē un nekādas problēmas, vienmēr smuki saveidoti mati. Man pašai ļoti patīk izskatās, bet vīram patīk gari mati, tad nu apsolīju viņam, ka negriezīšu vairs īsus :D
Varbūt nevajag tik krasi: no gariem uz karē.. Turklāt apaļai sejas formai nu ļooooti reti komplimentē tāds griezums. Neiesaku jau no viena grāvja otrā uzreiz, varbūt atrodi kādu griezumu kaut kur pa vidu :)