HELP! Nezinu, ko iesākt..

Reitings 15
Reģ: 26.05.2014
Sveikas! Diezgan ilgu laiku nevarēju saprast, ko darīt - izpaust šeit savu bēdu vai nē. Tomēr sapratu, ka esmu tik ļoti apmaldījusies savās domās, ka gribu uzklausīt svešu, neatkarīgu cilvēku viedokli no malas.

!!!Brīdinu, ka nebūs īsi, bet es ļoti novērtētu, ja kāda izlasītu un sniegtu savu viedokli!!!

Problēma - attiecības un vīrietis. Esam kopā 5 gadus, 2 no tiem dzīvojam kopā. Abi vēl jauni (man 21, viņam 22), studējam, paralēli strādājam. Arvien vairāk sāk šķist, ka neesam radīti viens otram. Draugs ir no klusētāju tipiem, viņam nav īsti vēlmes runāt par problēmām. Es varu runāt un runāt, bet atduros kā pret sienu - viņš it kā klausās, bet atbildes reakcijas nav. Un tajos brīžos es jūtos bezspēcīga. Jo kā gan attiecībās var kaut ko mainīt, ja es nezinu, ko domā, jūt otrs cilvēks?! Esmu to, protams, viņam teikusi. Viņš atbild, ka es taču zinu, ka viņš nav no runātājiem.. Bet vai tas ir attaisnojums tam, ka attiecībās ir problēmas un viņš kā pieaudzis cilvēks to nevar atrisināt un izteikt savu viedokli? Manuprāt, nē. Es nudien negribu visu mūžu cīnīties ar vīrieti, kurš neko nevar pateikt, neizrāda interesi un iniciatīvu par apkārt notiekošo.
Otrā lielākā sāpe - uzmanības trūkums. Man kā sievietei gribētos, lai mani palutina ik pa laikam, izrāda rūpes, uzmanību.. Bet no viņa es saņemu tieši NEKO. Un tas tā sāp. Pats sliktākais, ka es jau esmu sākusi sevi grauzt no iekšpuses ar domām, ka neesmu gana laba sieviete, lai vīrietis mani lutinātu un ik pa laikam tāpat vien atnāktu mājās ar ziedu pušķīti. Es jūtos, kā pazemīgs suns, kas kauc pēc mīlestības un uzmanības apliecinājumiem. Jūtos zemiski. Es neskaitāmas reizes esmu palūgusi viņam vakarā, lai pamasē man muguru, uz ko saņemu atbildi:"Nu nopietni? Tagad??" un tā arī masāža nekad neseko.. Tāpat arī esmu teikusi par ziediem. Viņš uzskata, ka nav no tiem jēgas, jo tie tāpat novīst. Bet bāc, ja tu zini, ka sievietei tas ir patīkams žests, kas sagādā prieku - nu vai tiešām ir tik ārkārtīgi grūti reizi pa reizei nopirkt kādu puķīti? Man gan nez kāpēc nav grūti viņu palutināt bieži ar visādiem pašceptiem kārumiem. Zinu, kas viņam garšo un pagatavoju tieši tādēļ. Ne reizi viņš nav mani aizvedis randiņā, ne reizi nav tāpat vien pateicis, lai ģērbjos un nāku lejā, un aizvedis kaut kur pastaigāt tāpat vien utt. Nu uzmanības apliecinājumi ir nulle no viņa puses. Es esmu iniciatore gandrīz visam, ko kopā darām. Ja es necenstos kaut kādu romantiku uzburt starp mums, tās nebūtu vispār visticamāk. Bet es esmu no tā nogurusi. Man apnicis tas viss. Man gribas, lai arī vīrietis pieliek izdomu un roku attiecību neieslīgšanai rutīnā.
Pats sāpīgākais ir tas, ka esam neskaitāmas reizes par to runājuši, bet izmaiņu nekādu. Kas man liek domāt vien to, ka viņam ir pilnīgi vienalga, viņam ir labi un ērti tā, kā ir, un viņš ir pārāk slinks, lai kaut ko mainītu. Jo man jau šķiet, ka, ja tu cilvēku no sirds mīli, tu centīsies darīt visu iespējamo, lai viņš smaidītu, justos labi..
Vienu vakaru salūzu, pateicu, ka laikam jau labāk būtu mums šķirties. Ka neesam laikam viens otram piemēroti. Gan jau viņš atradīs meiteni, kuru gribēs nēsāt uz rokām un lutināt, savukārt es vīrieti, kurš lutinās mani.

Es tiešām nezinu, ko iesākt. Nesaprotu, vai vaina ir manī vai viņā. Šķiet, ka izsapņotais sapnis par kopdzīvi visa mūža garumā lēnām sāk izzust. Rakstu šo visu un ir tik neizsakāmi smagi, asaras birst kā pupas. Iekšēji jūtos tik nelaimīga un tukša. Taču uz āru nāk dusmas un neapmierinātība, sāku pārvērsties par cilvēku, kas patiesībā neesmu. Es neesmu kaut kāda neapmierināta, smadzenes skalojoša k*ce. Bet tās ir tās emocijas, ko bieži vien spēju izdabūt ārā,lai gan iekšēji sirds lūzt un raud.
Šo cilvēku es mīlu no visas sirds, viņš patiešām nav slikts. Ciena mani, nekad nav atļāvies mani apsaukāt vai pacelt roku. Rēķinās ar manu viedokli. Nav tāds, kas tikai tusējas apkārt un neliekas ne zinis. Mums ir labas attiecības vienam ar otra ģimeni, viņa brāļus uztveru kā savus brāļus. Tāpēc arī ir tik grūti saprast, kā rīkoties. Vai tiešām tās ir tikai manas iedomas un es meklēju problēmas tur, kur to nav? Man vienkārši likties mierā, aizmirst par kaut kādiem uzmanības apliecinājumiem un novērtēt to, kas man ir?
24.09.2015 13:50 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Redzi, mēs arī tāpat, kā jūs, attiecības sākām , kad bijām ļoti jauniņi. Diemžēl šādās attiecībās ir viena problēma. Lai veidotos veiksmīgas un harmoniskas attiecības, tās nedrīkst stagnēt, tām nemitīgi ir jāattīstās un abiem jauniešiem ir jāattīstās kopīgi un jāskatās vienā virzienā. Tāpēc arī bieži vien šīs agrā jaunībā veidotās attiecības izjūk, jo cilvēkiem mainās intereses un viņiem paliek arvien mazāk kas kopīgs. Un vēl jau arī būtu jābūt tā, ka pēc 5 gadu attiecībām pāris runā par laulībām / bērniem / kopīgiem sapņiem un mērķiem, bet tajā pašā laikā, ja attiecības tiek uzsāktas 17 gados, tad 22 gados vēl tomēr lielākā daļa nav gatava ne laulībām, ne bērniem. Tas tomēr ir laiks, kad jaunieši studē, veido karjeru un vairāk pievēršas savas personības attīstībai, savukārt attiecības tiek pamestas nedaudz novārtā. Tāpēc, jā, ir jāatrod kādi citi kopīgi mērķi vai intereses. Un jā, arī kopīgs mājdzīvnieks, par ko abiem rūpēties ir laba doma.
Lai veicas atrast pareizāko risinājumu.
24.09.2015 20:48 |

Reitings 15
Tev ir absolūta taisnība! Mīļš paldies par uzmundrinājumu! :)
24.09.2015 20:55 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Un kāda jēga no tādām attiecībām tikai ķeksīša pēc? Lai man būtu puisis/meitene ko atrādīt? Šķiries, nekas tur nav glābjams, nograuzīsi nabagu galīgi.(t)
24.09.2015 22:16 |

Reitings 15
Artemzija, tas, ka tu mīli cilvēku, ar ko esi diezgan ilgus gadus kopā, un vēlies atrisināt problēmas, nozīmē attiecības ķeksīša pēc?
24.09.2015 22:25 |

Reitings 5346
No tava drauga puses tās ir attiecības ķeksīša pēc, protams, viņš tev ar asarainām acīs teiks, ka mīl tevi, kurš tad vēlas pamest siltu vietiņu? Tev nav pretīgi no tāda ledus gabala bez emocijām?
24.09.2015 22:27 |

Reitings 15
Atvaino, bet tavus izteicienus neuzskatu par vērā ņemamiem. Diezgan bieži palasu diskusijas un esmu novērojusi, ka tu nevis izsaki konstruktīvu kritiku, bet tev galvenais, ka tik kādai ieknābt. Šķiet, ka tu visu redzi tikai melnā krāsā. Vismaz tādu priekšstatu par sevi esi radījusi. Novēlu tev dzīvi ieraudzīt gaišākās krāsās!
24.09.2015 23:26 |

Reitings 5346
Loģiski, ka patiesība acīs kož, tad nu sāc veco plati. :D Tak sāc sevi cienīt..
24.09.2015 23:36 |

Reitings 15
Tu esi smieklīga! :D Iepriekšējos komentārus lasīji? Vai tad tur tikai pozitīvais bija minēts?
24.09.2015 23:39 |

Reitings 5346
Nu to, ka jūsu attiecībās viss ir dupsī, ikviens var izlasīt. Tu vēlies šeit saņemt tikai pozitīvu atbildi, ka viss ir ok, ka tas ir normāli, ka tavs vīrietis ir ka neeksistējoša būtne? Sevi mīlēt piespiest nevar, iegaumē to. Un acīmredzot, tu to no viņa puses neesi izpelnījusies. Turpini vien šķiest savus labākos gadus ar tādu mirlu.8-)
25.09.2015 07:57 |

Reitings 45
Reģ: 11.09.2015
kampanella +++
25.09.2015 10:27 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Pavisam iespējams, esiet izauguši viens no otra! Mainās skatījums uz dzīvi, kas vairs nav vienā virzienā.
25.09.2015 10:35 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Man ļoti patīk kampanellas komentāri šajā tēmā. Piekrītu viņas teiktajam un viedoklim par šo tēmu.
Autore, lai veicas veikt izvēli nākotnes veidošanā! :)
25.09.2015 11:43 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Viena no attiecību krīzēm ir klāt.
Lai attiecības un sekss būtu labs un paliktu labs, pie tā ir jāpiestrādā. Attiecībās var iestāties tāda rutīnas bezcerība - viss ir noprovēts, viss ir zinēms un nekas jauns nav gaidāms.

Ir ikdienas rūpes un darīšanas un vēl jaiespringst lai attiecības uzlabotu – tās kuras agrāk bija labas pašas par sevi. Daudziem (biežāk vīriešiem) nolaižas rokas un viņi laiž visu pašplūsmā.

Lai attiecības uzlabotu, var daudz ko darīt. Vēlams to kas agrāk nav darīts. Bet to vēlēties vajag abiem. Viens var būt iniciators, bet ja otrs jāvelk ar varu visur, tad maz kas sanāks.

Cilvēkiem, vienkārši ir jasaprot, ka dzīve mainās un tā nebūs tāda kā iepriekš. Bet tas nenozīmē ka tā būs sliktāka.
25.09.2015 12:37 |

Reitings 134
Reģ: 15.03.2009
The same story,iznākums šķiršanās- lieki teikt,ka tagad jūtos daudz labāk,sāku mīlēt sevi!
25.09.2015 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)