Mīļotais ir tālu prom

Reitings 13
Reģ: 23.09.2015
Sveiki.
Es laikam būšu no tām čīkstulēm, bet es vairs nevaru iekšā sevī turēt, gribas kādam pastāstīt. Ar draugu esam kopā neilgi, bet nu viņš ir aizbraucis prom uz 3 nedēļām. Es saprotu, ka citām 3 nedēļas liekas kā spļāviens jūrā, sevišķi tām, kuras palaiž savus vīrus jūrā. Arī man likās, kas tad tas ir, trīs nedēļas - nekas, bet goda vārds, viena diena velkas kā vesela nedēļa, es nevaru sagaidīt viņu mājās, tik ļoti gribas satikt. Sazināties mēs nevaram, ne ar sms, ne ar zvaniem, ne arī kā savādāk. Es sūtu sms katru vakaru, jo zinu, ka saņem un tā jūtos tuvāk viņam, bet iet dienas un man ir vientuļi, jūtos pamesta. Neesmu no tām, kuras ir pašpietiekamas, man tomēr laikam ir vajadzīgs tas mīļotais cilvēks blakus. Es vēlos juties mīlēta, vajadzīga un to pašu vēlos dot pretī, bet kā, ja pat sazināties normāli nevaram. Pie tam attiecību sākumam ir jābūt tam skaistākajam, jo tad viens otru idealizējam un viss liekas tik brīnišķīgi, bet šeit vienkārši ne šis, ne tas, drīzāk jau bēdas nekā prieki un sajūsma. Ja šādas prombūtnes būs jāpiedzīvo vēl daudz, es nezinu vai spēšu un vai šādas attiecības ir priekš manis.:'-( Kādai ir bijis līdzīgi? Vai pārtraucāt attiecības šāda periodiska attāluma dēļ? Ja jā, tad vai to vēlāk nenožēlojāt un nenāca galvā domas, kā būtu, ja būtu....?
23.09.2015 23:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nav runa par pašpietiekamību..

Vispār ir gan. Autore pati raksta, ka nav pašpietiekama. Nu, skumji, ko lai saka
30.09.2015 18:33 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
Diviem pieaugušiem cilvēkiem, kas gana nobrieduši prātā un pārliecināti par savām jūtām, attiecību noturību, vajadzētu būt spējīgiem izturēt šo prombūtnes laiku. Pret otru cilvēku nevajadzētu izveidoties absolūtai ''atkarībai'', kā te novērots...
30.09.2015 18:36 |

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Sveika, galvenais šai posmā, ko esat šķirti, esi viņa atbalsts, neliec viņam justies par kaut ko vainīgam...
Pašai grūti bija, kad mīļotais devās uz Afganistānu dienēt :( Vēl joprojām ar šausmām atceros to :( Katrs biņa zvans likās kā svētki un protams pati arī viņam zvanīju, lai gan dārgi, bet bija to vērts...
Un pat tagad kad viņš ir blakus, varu teikt labāk iz GADU būtu ārzemēs kaut kur strādājis, tas vismaz man tik daudz nervu neprasītu...
Bet toties varu pateikt skaidri, kad man ir laimīgākās divas dienas mūžā, kad atgriezās mans mīļais un kad piedzima mūsu dēliņš :)
Tā pat arī novēlu tev savas laimīgās dienas... :)
Un kā saka labs nāk ar gaidīšanu, ja mīl tad gaidīs un atgriezīsies :)(l)
30.09.2015 23:04 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
atrodi sev nodarbi, izglito sevi, sac lasit gramatas, satiecies ar draugiem...

mes ar draugu kluvam oficiali par pari, un nakamaja diena vinam bija jadodas uz laiku dzivot citur - 3100 km attaluma. neredzejamies 2 menesus, pec tam es pie vina aizlidoju uz 2 nedelam, tad atkal neredzejamies 2.5menesus un tagad dzivojam vien 300km attaluma, kas liekas salidzinosi maz. vismaz redzamies katru (vai katru otro) nedelas nogali, ta ka viss ir iespejams. ja tev sis attiecibas ir dargas, tad saglaba to skaistumu un nezaude milestibu. tas ir TIKAI 3 nedelas.
30.09.2015 23:30 |

Reitings 11
Reģ: 30.09.2015
Nopērc vibratoru
30.09.2015 23:31 |

Reitings 118
Reģ: 25.06.2015
Centies aizpildīt laiku ar kādiem hobijiem. Dari to, kas Tev patīk. Varbūt tas Tavas domas kaut nedaudz novērsīs no viņa. Varbūt izdomā uz uztaisi kādu pārsteigumu, kamēr viņš vēl nav atpakaļ. Uzadi džemperi vai izdekorē dzīvokli uz viņa atgriešanos. :)
01.10.2015 09:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits